Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πιο σίγουρο:

Πέταμα

Αλλιώς:

Πλύσιμο στο πλυντήριο 40/συνθετικά.

Τα αφήνεις να στεγνώσουν καλά.

Daktarin σκόνη παντού μέσα

Την αφήνεις αρκετές ώρες

Τίναγμα

Μετά πάτοι χλωροφύλλης, ώστε να τραβούν τις μυρωδιές ή/και ειδικο σπρέι για τα παπούτσια

Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, πέταμα, είναι beyond saving

Δημοσ.

Πάντα το είχα απορία: αν δεν έχεις μύκητες ή κάποιο πρόβλημα τότε γίνεται να μυρίζουν τα πόδια σου? 'Οσες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις έχω δει ήταν από απλυσιά, φτηνιάρικες κάλτσες ή παπούτσια, μύκητες ή υπερβολικά έντονη σωματική άσκηση με μεγάλη διάρκεια (επαγγελματίες αθλητές).

Εμένα δεν μου μυρίζουν ποτέ και αναρωτιέμαι αν είμαι σπάνιο φαινόμενο.

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω πως απαγορεύεται αυστηρά το πλύσιμο των αθλητικών στο πλυντήριο. Φεύγουν/χαλάνε οι αντιμυκητιακές επιστρώσεις κτλ.

Δημοσ.

Νομίζω πως απαγορεύεται αυστηρά το πλύσιμο των αθλητικών στο πλυντήριο. Φεύγουν/χαλάνε οι αντιμυκητιακές επιστρώσεις κτλ.

Κανονικά ναι, κυριώς γιατί σκληραίνει η σόλα.

Σε ένα παπούτσι που έχει φτάσει να μυρίζει όμως, νομίζω οι επιστρώσεις, η σόλα κτλ έχουν ήδη χαιρετήσει προ πολλού.

Άλλωστε τα αθλητικά είναι για ~500km. Μετά γίνονται ... σταράκια.

Το καταλαβαίνεις αν πας γυμναστήριο πχ και κάνεις διάδρομο με τα παλιά σου που έχεις λιώσει και μετά τα βγάλεις και βάλεις τα καινούρια. Θα νομίζεις ότι περπατάς σε πούπουλα.

Εννοείται στη διάρκεια ζωής παίζει ρόλο μάρκα, μοντέλο, ποιότητα, τρόπος χρήσης, κτλ

Δημοσ.

Νομίζω είναι στον άνθρωπο να μυρίζουν τα πόδια και κατ' επέκταση τα παπούτσια. Από εκεί και πέρα αν δεν πλυθεί πως να φύγει η μυρωδιά, κομματάκι δύσκολο, τα σπρέι ναι μάλιστα αλλά πριν γίνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Πάντα το είχα απορία: αν δεν έχεις μύκητες ή κάποιο πρόβλημα τότε γίνεται να μυρίζουν τα πόδια σου? 'Οσες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις έχω δει ήταν από απλυσιά, φτηνιάρικες κάλτσες ή παπούτσια, μύκητες ή υπερβολικά έντονη σωματική άσκηση με μεγάλη διάρκεια (επαγγελματίες αθλητές).

παρομιως, ουδεποτε ειχα προβλημα οσμων στα αθλητικα μου και δεν κανω ποτε κατι ιδιατερο. προφανως δεν εχω μυκητες αλλα ουτε οι καλτσες μου ειναι τπτ ακριβες.

χρειαστηκε να πλυνω αθλητικα μονο 2-3 φορες μετα απο κρεπαλη σε παρτυ οπου κολυμπουσαμε στην μπυρα. στους 30°C να τα πλενεται αν ειναι απολυτως απαραιτητο οχι στους 40°C.

Δημοσ.

παρομιως, ουδεποτε ειχα προβλημα οσμων στα αθλητικα μου και δεν κανω ποτε κατι ιδιατερο. προφανως δεν εχω μυκητες αλλα ουτε οι καλτσες μου ειναι τπτ ακριβες.

χρειαστηκε να πλυνω αθλητικα μονο 2-3 φορες μετα απο κρεπαλη σε παρτυ οπου κολυμπουσαμε στην μπυρα. στους 30°C να τα πλενεται αν ειναι απολυτως απαραιτητο οχι στους 40°C.

Τα έχετε φορέσει ποτέ από τις 08:00 μέχρι τις 21:00+ στη δουλειά, που κατά τη διάρκειά της ιδρώνει το πόδι συνεχώς;

Ή τα φοράτε 2-3 ώρες για να πάτε στο Mall, για καφέ ή στο university;

• Like 4
Δημοσ.

βαλε ταλκ στα ποδια για τους μυκητες..βαλε αντιβακτηριακους πατους..αν μυριζουν και παλι και  ειναι φθηνα τα παπουτσια,πεταξε τα..κι οταν πλενεις τα ποδια σου να τα στεγνωνεις καλα..

Δημοσ.

Τα έχετε φορέσει ποτέ από τις 08:00 μέχρι τις 21:00+ στη δουλειά, που κατά τη διάρκειά της ιδρώνει το πόδι συνεχώς;

Αμε.

Ίσως να έχει να κάνει με οτι πλένω πάντα πόδια πριν τα φορέσω.

Δημοσ.

Πλέον όχι, αλλά παλιότερα που ήμουν σερβιτόρα για 8-12 ώρες και στα καπάκια πήγαινα με τα πόδια για μάθημα (3 χλμ και άλλα τόσα γυρισμός) δεν είχα ποτέ θέμα με κανένα είδος παπουτσιού. Και δεν ήταν τίποτα ακριβά...απλά δεν ήταν τελειωμένες κινεζιές.

Εδώ καλοκαίρι δούλευα πάντα με μπότες για να μην με πατάνε και δεν είχα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμε.

Ίσως να έχει να κάνει με οτι πλένω πάντα πόδια πριν τα φορέσω.

Πλέον όχι, αλλά παλιότερα που ήμουν σερβιτόρα για 8-12 ώρες και στα καπάκια πήγαινα με τα πόδια για μάθημα (3 χλμ και άλλα τόσα γυρισμός) δεν είχα ποτέ θέμα με κανένα είδος παπουτσιού. Και δεν ήταν τίποτα ακριβά...απλά δεν ήταν τελειωμένες κινεζιές.

Εδώ καλοκαίρι δούλευα πάντα με μπότες για να μην με πατάνε και δεν είχα πρόβλημα.

Κι εγώ τα πλένω.

Αλλά όταν τα φοράς τις ώρες που αναφέρω, 6 μέρες τη βδομάδα, ε μετά από κάτι μήνες, δε νομίζω να μοσχοβολάνε κιόλας.

Που για να πω την αλήθεια, τα δικά μου δεν μπορώ να πω ότι μυρίζουν άσχημα. Δε μυρίζουν σχεδόν καθόλου, ίσως ελάχιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...