Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Χθες πήρα τον πρώτο μου ssd, τον οποίο έκανα boot drive. Αφού εγκατέστησα windows, drivers, κτλπ, σύνδεσα ξανά το παλαιό σκληρό δίσκο που είχα για boot drive, τον οποίο δεν τον φόρμαρα, γιατί κάποια πράγματα όπως τα 'My documents' θέλω να τα κρατήσω. Πατώντας delete όμως στα αρχεία προγραμμάτων που βρίσκονται στο παλιό drive, (τα οποία προγράμματα θα πρέπει να επανεγκαταστήσω ούτως ή άλλως), μου λέει ότι χρειάζεται την άδεια του Trusted Installer για να το κάνει. Το ζήτημα είναι πως επειδή καταχωρήθηκε η εγκατάστασή τους στο παλαιό boot drive, δεν υπάρχουν καταχωρήσεις των προγραμμάτων αυτών στη λίστα προγραμμάτων του νέου boot drive, το οποίο και μπουτάρω. Πως θα καταφέρω να ξεφορτωθώ τα παλιά και άχρηστα πλέον αρχεία του παλιού boot drive ? Υπάρχει άλλος τρόπος από το να μεταφέρω τα αρχεία που θέλω να κρατήσω σε άλλο δίσκο, να κάνω το παλαιό boot drive format, και να τα ξαναπεράσω ?
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις με το unlocker που διαγράφει αρχεία που είναι προστατευμένα. Διαφορετικά με ένα usb μπές με ubuntu/linux και κάνε διαγραφές από εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα