LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Συχνά πετάμε και είναι γενικά βαρετό εδώ στην Θούλη λόγω αιώνιας συννεφιάς,αλλά το προτιμώ από τα τρένα. Το χειρότερο που έπαθα είναι να μείνω σε αεροδρόμιο 26 ώρες λόγω στάσης εργασίας. Κανένα πρόβλημα, σε καταιγίδες, σε θύελλες κ.ο.κ. Μια φορά ήταν μόνο πολύ επικίνδυνο στο πως "έριξε" ο πιλότος το αεροσκάφος στην προσγείωση λόγω πλευρικών ανέμων.
Finn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Λίγο πριν απ αυτό είχα ισιώσει λίγο μπορώ να πω! 2016-01-11_08-40-17 by finn2k1, on Flickr
lary7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εχοντας δει σχεδον ολα τα Mayday (στο Μακεδονια TV) μπορω να πω πως ειμαι εξαιρετικα χαλαρος πλεον σε καθε πτηση. Πριν 2 χρονια προσγειωνομασταν στο ΗΚ, κλασικα κοιμωμουν του καλου καιρου και ξαφνικα ακουω ενα Ααααααααα. Ανοιγω ματια, βλεπω παραθυρο και βλεπω οτι ενω ημασταν 10 μετρα απο το διαδρομο ο πιλοτος εβαλε γκαζια και το ξανασηκωσε. Ειχε ομιχλη, κατι εγινε και δεν μπορεσε να προσγειωθει αλλα δεν το μαθαμε ποτε. Για οποιον γουσταρει εμπειριες, μια βολτα απο το Μπερινγκχαμ με ελικοφορο ειναι must....
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 40 θεσιο ελικοφορο της ολυμπιακής πέφτει σε καταιγίδα με 6αρι μποφόρ νοτιά. 25 λεπτά είναι η πτήση, 25 λεπτά έλεγα πατερημα. Κουνούσε τόσο πολύ που κάναμε τραμπολινο στις θέσεις. Τον ξεπέρασα το φόβο γιατί βαριέμαι τόσες ώρες στο καράβι.
ASFE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απο Δουβλινο για Λονδινο καπου το 2002. Χαλια καιρος στο αεροδρομιο προορισμου. Αερας κακος χαμος. 2 αποτυχημενες προσπαθειες του πιλοτου και τελικα μας πηγαν σε αλλο αεροδρομιο αρκετα πιο μακρια. Καλη δυνατη εμπειρια.
gregdel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πάντως εδώ που τα λέμε όποιος μπαίνει σε αυτοκίνητο το Πάσχα ή την Πρωτοχρονιά πχ, δεν στέκει να λέει οτι 'τρέμει τα αεροπλάνα'. Και πιωμένοι ε?....
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το κακό με τις πτήσεις είναι ότι: Δεν είναι βολικό να κοιμηθείς (εκτός και αν είσαι 1η θέση σε καινούργιο αεροπλάνο που ξαπλάρουν τελείως φλατ οι θέσεις). Το φαγητό είναι ψιλοχάλια και δεν πουλάνε κανένα πατατάκι (μόνο κάτι πανάκριβες σοκολάτες του sky mall). Σου χάνουν την βαλίτσα ή βλέπεις κάποιον να παίρνει μια ίδια με την δικιά σου και τον ακολουθείς για να ζητήσεις εξηγήσεις. Καθυστερούν τις πτήσεις ή έχει μεγάλη ανταπόκριση και κουράζεσαι ακόμα περισσότερο. Κάνουν ανταπόκριση σε κωλοαεροδρόμια που είναι όλοι αγενείς (π.χ. Ρωσία).
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το κακό με τις πτήσεις είναι ότι: Δεν είναι βολικό να κοιμηθείς (εκτός και αν είσαι 1η θέση σε καινούργιο αεροπλάνο που ξαπλάρουν τελείως φλατ οι θέσεις). Το φαγητό είναι ψιλοχάλια και δεν πουλάνε κανένα πατατάκι (μόνο κάτι πανάκριβες σοκολάτες του sky mall). Σου χάνουν την βαλίτσα ή βλέπεις κάποιον να παίρνει μια ίδια με την δικιά σου και τον ακολουθείς για να ζητήσεις εξηγήσεις. Καθυστερούν τις πτήσεις ή έχει μεγάλη ανταπόκριση και κουράζεσαι ακόμα περισσότερο. Κάνουν ανταπόκριση σε κωλοαεροδρόμια που είναι όλοι αγενείς (π.χ. Ρωσία). Τριτοκοσμικές εταιρείες; Διότι η ανταπόκριση είναι δεδομένη και καθορισμένη από πριν στην ΕΕ. Επίσης ποτές δεν είδα να με παίρνουν την βαλίτσα άγνωστοι,βέβαια είναι και ότι είναι "δεμένη" η δική μου και δεν την μπερδεύεις. 1
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Προκαθορισμένη, δε λέω...άλλα 4 ωρίτσες τις χάνεις.
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τον Νοέμβριο πέταξα για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Αθήνα - Χίθροου και πίσω. Σημειωτέων, έχω ΓΑΔ η οποία με κάθε «ερέθισμα» απογειώνεται. Αν και το είχα μελετήσει σε τραγικό σημείο, μέχρι και στο FSX «πέταξα» μόνος μου την ίδια πτήση έτσι για να έχω αίσθημα ελέγχου, με το που πήρε μπρος το airbus και κοίταξα το μπροστινό κάθισμα και κατάλαβα πως «μαλάκα μου, τώρα ό,τι και να κάνεις δεν τη γλυτώνεις, θα πετάξεις» την άκουσα λίγο.Ε τελικά δεν ήταν καθόλου άσχημα. Ακόμα και οι περιβόητες αναταράξεις (για επίδοξους αγχωμένους ταξιδιώτες, μην ανησυχείτε, όσο βαριές και να'ναι δεν πέφτει) δεν με ενόχλησαν τόσο. Ειδικά στην επιστροφή (βράδυ) ούτε που κατάλαβα πότε φτάσαμε, αν και λίγο πριν την προσγείωση «ένοιωθα» πιο έντονα στο στομάχι το κατέβασμα, μάλλον επειδή είχα φάει.Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το αίσθημα της επιτάχυνσης στην απογείωση. Η κοπέλα μου δίπλα να κοιτάει απ'έξω και να μου λέει «πω κοίτα είναι απίστευτα» και εγώ, σε όλη τη διάρκεια της απογείωσης, από τη στιγμή που ο πιλότος το πάτησε τέρμα μέχρι την αρκετά κλειστή στροφή που πήραμε -ενώ σκαρφαλώναμε-, να έχω γατζωθεί στο μπροστινό κάθισμα με χέρια και πόδια, το βλέμμα καρφωμένο μπροστα, καντήλια και απορίες τύπου «πως σκατά της αρέσει αυτό της ανώμαλης» και να προσεύχομαι σε πέντε διαφορετικούς θεούς just in case. Σοβαρά, για μένα αυτή η αίσθηση ήταν τόσο δυσάρεστη που αν με έπαιρνε θα γύριζα από Λονδίνο με τραίνο... Ναι, ξέρω, pussy.Γα****νη επιτάχυνση, I'm getting too old for this shit... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ο οδοντιατρος ειναι παιχνιδακι μπρος στις πτησεις Υπερβολές. 1
TheAccountant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το αίσθημα της επιτάχυνσης στην απογείωση. εεε μαλλον δε σε ενοχλει η αισθηση επιταχυνσης αυτη καθεαυτη, μιας και στο αμαξι της δεχεσαι εννιοτε και σε μεγαλυτερο βαθμο απο του αεροπλάνου... απλα σε ενοχλει οτι την βιωνεις στο αεροπλανο. Προσωπικά πάντως θα αισθανομουν αβολα παρα πολυ αν δεν την αισθανομουν την επιταχυνση...
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα, αλλά δεν νομίζω ότι τη δέχομαι σε μεγαλύτερο βαθμό, αν σκεφτείς ότι η επιτάχυνση στο coltάκι μου είναι 0-100 (με το ζόρι), αλλά στο airbus πιάνει τα 280 πολύ πιο γρήγορα Είναι και η έλλειψη ελέγχου, παίζει τεράστιο ρόλο σε όσους φοβούνται, που σε κάνει λανθασμένα να θεωρείς το αμάξι πιο ασφαλές.Θέμα συνήθειας είναι πάντως, στην επιστροφή το «έλεγξα» πιο εύκολα, εννοώντας ότι δεν ούρλιαζα σαν μελλοθάνατος 2
kalogeros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η πτήση που θα μου μείνει αξέχαστη ήταν η επιστροφή από Βερολίνο με EasyJet πριν από 3-4 χρόνια. Κάπου στη μέση της πτήσης πέσαμε σε τρελές αναταράξεις που κόντευα να χεστώ πάνω μου. Κάποια στιγμή ανάβει το λαμπάκι "προσδεθείτε" και εκεί ήταν που είπα ότι πέφτουμε. Η όλη φάση κράτησε 20-30 λεπτά και μόνο όταν έσβησε το λαμπάκι ηρέμησα. Το περασμένο Οκτώβριο η επιστροφή από Ρώμη ήταν Τρίτη και 13. Δεν είμαι προληπτικός, αλλά δεν μου έκατσε καλά το γεγονός ότι τέτοια μέρα διάλεξα να πετάξω. Δεν ησύχασα μέχρι να προσγειωθούμε. Γενικά, κάτι εκπομπές τύπου Mayday, που ασχολούνται με διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων, δεν μου κάνουν καθόλου καλό. Παλιά, με το παραμικρό κούνημα του αεροπλάνου, περνουσαν από μπροστά μου όλα τα επεισόδια που είχα δει. Πλέον τα έχω κόψει. 1
ASFE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η επιταγχυνση στο αεροπλανο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σαν συναισθημα!!! Αχ F1... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις