Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χαίρετε παιδιά, αν έχετε χρόνο, απαντήστε σ' αυτή το poll που έχω φτιάξει. Είναι λίγες οι ερωτήσεις. Η βοήθειά σας θα ήταν πολύ χρήσιμη! Επιπλέον, αν δε σας κάνει κόπο, διαδώστε τη και σε άλλα σάιτ (facebook, twitter). Παρακαλώ να είστε ειλικρινείς. ο σύνδεσμος είναι αυτός: http://goo.gl/forms/nhK57IrWTf
Alithinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το άρχισα αλλά το παράτησα στη μέση. πολύ άσπρο - μαύρο. σε πολλά δεν κάλυπτε τις απόψεις μου.
crom251 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Done... το άρχισα αλλά το παράτησα στη μέση. πολύ άσπρο - μαύρο. σε πολλά δεν κάλυπτε τις απόψεις μου. Βαλε αυτο που θεωρεις πιο κοντα στην αποψη σου ή επελεξε Δξ/Δα ΥΓ. Social Nick βαλε μας τα αποτελεσματα να δουμε τι βγηκε... Αν και ολοι με αντιστοιχα ερωτηματολογια λενε πως τα βαλουν τα αποτελεσματα και ποτε δεν τα βαζουν, αλλα τεσπα...
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ok done! Μικρό και απλό ερωτηματολόγιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το άρχισα αλλά το παράτησα στη μέση. πολύ άσπρο - μαύρο. σε πολλά δεν κάλυπτε τις απόψεις μου. με συγχωρείς, alithinos, είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω poll. Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο στο να πλησιάσω τις πιθανές απαντήσεις και απόψεις. ΥΓ. Social Nick βαλε μας τα αποτελεσματα να δουμε τι βγηκε... Αν και ολοι με αντιστοιχα ερωτηματολογια λενε πως τα βαλουν τα αποτελεσματα και ποτε δεν τα βαζουν, αλλα τεσπα... εγώ θα τα βάλω lol!!
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Done, for science! Περιμένουμε αποτελέσματα.
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μια παράλειψη είναι πως διαχωρίζει άτομα βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και τίποτα άλλο. Δεν έχει επιλογή για το πόσο προκαλεί κάποιος και πόσο εκδηλώνεται με πρόστυχο/έκφυλο τρόπο. Π.χ. μια συγγενής straight ντυμένη ξέκωλα με φέρνει σε άβολη θέση όπως και ένας συγγενής gay με φτερά. Δεν είναι ο προσανατολισμός τους που με ενοχλεί αλλά η επίδειξη. Ακόμα και όταν δεν το βλέπω με ενοχλεί, π.χ. συγγενής που ξέρω ότι είναι τακτικός μπουρδελιάρης με κάνει να νιώθω άβολα. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις