kentribal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κανενα νεο μηπως καταργησουνε το home button και το να μην δουλευει με μονο οταν το βαζεις στην πριζα το τηλεφωνο στο "hey siri"?μιλωντας για 6plus παντα.γιατι ειναι λιγο σπαστικο να πρεπει καθε φορα να πατας home button η να εχεις μονιμα φορτιστη επανω για να λειτουργει η siri
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μάλιστα, έστειλε νομικό έγγραφο στους δημιουργούς του F.Lux να το κατεβάσουν από το Site για να μην το κάνουν οι χρήστες Sideloading μέσω xCode και στο καπάκι βγάζουν ενημέρωση με "NightShift Mode" Revolutionary είναι να καταστρέφεις τον χρόνο που αφιέρωσαν οι προγραμματιστές του F.Lux ώστε να φανείς η καλή εταιρία και να περιορίσεις την λειτουργία στις διπύρηνες συσκευές ώστε να αναγκάσεις τους χρήστες να αγοράσουν καινούργια. Δεν κοιτάνε λέω γω να συμμαζέψουν τις εκδόσεις τους για παλαιότερες συσκευές που σέρνονται ανελέητα και μετά να βάλουν "Innovative" λειτουργίες. Δεν μασάμε Apple αυτή τη φορά, μια χαρά δουλειά μου κάνει το F.lux στον υπολογιστή και το EasyEyes στο Android που τουλάχιστον δεν με αναγκάζουν να αλλάξω συσκευή. Κανενα νεο μηπως καταργησουνε το home button και το να μην δουλευει με μονο οταν το βαζεις στην πριζα το τηλεφωνο στο "hey siri"?μιλωντας για 6plus παντα.γιατι ειναι λιγο σπαστικο να πρεπει καθε φορα να πατας home button η να εχεις μονιμα φορτιστη επανω για να λειτουργει η siri Καινούργια συσκευή είναι η απάντηση της εταιρίας με το γραμματάκι "S" γιατί μην ξεχνάμε χρειάζεται άλλα 1000€ για να χρησιμοποιείς κάτι παρόμοιο με το OK Google.
chisao Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Α ρε apple...όλα τα features του κόσμου να βάλεις, ένα toggle για τα δεδομένα δεν θα μας δώσεις! :'( 2
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τη συγχαινομαι που έβγαλε το F.lux απο το App Store. Πότε ήταν το F.lux στο App Store; Και αν ήταν, προφανώς παραβίαζε private APIs για να κατέβει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πότε ήταν το F.lux στο App Store; Και αν ήταν, προφανώς παραβίαζε private APIs για να κατέβει. Αρχες Νοεμβριου. Για οσους ενδιαφερονται και εχουν developer account, μπορουν να βαλουν το f.lux χωρις να κανουν jailbreak 2
EuphangeL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ποια siri, το εκνευριστικότατο πρόβλημα με το τελικό "ς" στο πληκτρολόγιο το διόρθωσαν? Wat? Πολύ σπαστικό που πρέπει να κάνεις coy-paste το σ. ???
Simos805 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σπαστικό που πρέπει να κάνεις coy-paste το σ. Εε? Γτ να χρειάζεται να κάνεις copy-paste το ς? δεν στο βγαζει μονο του? εμενα το μόνο πρόβλημα με το "ς" είναι ότι αν θέλω να σβήσω μόνο το "σ" σε μια λέξη που το τελευταίο γράμμα που έχω γράψει είναι το "σ", σβήνει για κάποιο ολόγο ολόκληρη τη λέξη με ένα πάτημα του backspace.. Κατα τα άλλα μια χαρά μου το βγάζει το τελικό "ς" στο τελος της λέξης και μόνο, iPhone 6 iOS 9.2. 1
AlexPc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πότε ήταν το F.lux στο App Store; Και αν ήταν, προφανώς παραβίαζε private APIs για να κατέβει. Σε παλαιότερο αρθρο στο insomnia που είχε σχέση με το night mode και την ευρωπαική ένωση, είχε αναφερθεί.
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εε? Γτ να χρειάζεται να κάνεις copy-paste το ς? δεν στο βγαζει μονο του? εμενα το μόνο πρόβλημα με το "ς" είναι ότι αν θέλω να σβήσω μόνο το "σ" σε μια λέξη που το τελευταίο γράμμα που έχω γράψει είναι το "σ", σβήνει για κάποιο ολόγο ολόκληρη τη λέξη με ένα πάτημα του backspace.. Κατα τα άλλα μια χαρά μου το βγάζει το τελικό "ς" στο τελος της λέξης και μόνο, iPhone 6 iOS 9.2. Άμα είναι στη μέση της λέξης όμως στο βγάζει τελικό. 2
ShevaGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σοβαρά τώρα; Έχουν κάνει μελέτες και είδαν ότι το μπλε δε σαφήνει να κοιμηθείς; Τι άλλο θα σκεφτούν;;;;.... Κόψτε τους καφέδες, πιείτε και ένα γαλατάκι και μια χαρά θα κοιμάστε.
memtsas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 εμενα παλι αλλο με προβληματιζει το γεγονος οτι "εχουμε" μεινει λιγο στασιμοι στην εξελιξη. σιγα το feature απο ολοκληρη την 9.3! ενταξει, ωραιο το nightmode και οσοι ειμαστε jailbroken εχουμε το f.lux χρονια τωρα και στα κινητα και στους υπολογιστες. αλλα δεν ειναι και κατι φοβερο βγαλτε ενα dock που κολλαω το iphone το 64αμπιτο πανω και κανω drive την οθονη μου σε desktop περιβαλλον να σε παραδεχτω και να παω να σκασω και 600 και 700 ευρω. αλλιως τωρα τιποτα δεν κανουμε. τις ιντσες αυξανουμε. ε και? αν και επι του θεματος λιγο παραπανω, εμενα πολυ περισσοτερο μου αρεζαν χρωματα του icecream sandwich πριν απο 4 χρονια παρα τα τωρινα ασπρουλιαρικα ξεβαμενα της google και της apple. και καλα apple, αλλα η google, που ξερει οτι πολλες συσκευες τις εχουν amoled οθονες που αφελουνται στην καταναλωση απο τα dark background. αλλα και η apple, αμα ρε johny ive, ειπαμε σχεδιασμος για σεμιναριο με τα unibody mac και τo iphone 4, αλλα το λειτουργικο με τοση ασπριλα και τοσα ροζακια-κοκκινακια, εχει παραγινει g@y-friendly. η μονο εμενα μου φαινεται ετσι?
allure_boy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα τίποτα για Greek Siri, έτσι; δεν προκειτε να γινει... δυστηχως ... αν ηταν θα το ειχε κανει..
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εμενα παλι αλλο με προβληματιζει το γεγονος οτι "εχουμε" μεινει λιγο στασιμοι στην εξελιξη. σιγα το feature απο ολοκληρη την 9.3! ενταξει, ωραιο το nightmode και οσοι ειμαστε jailbroken εχουμε το f.lux χρονια τωρα και στα κινητα και στους υπολογιστες. αλλα δεν ειναι και κατι φοβερο βγαλτε ενα dock που κολλαω το iphone το 64αμπιτο πανω και κανω drive την οθονη μου σε desktop περιβαλλον να σε παραδεχτω και να παω να σκασω και 600 και 700 ευρω. αλλιως τωρα τιποτα δεν κανουμε. τις ιντσες αυξανουμε. ε και? αν και επι του θεματος λιγο παραπανω, εμενα πολυ περισσοτερο μου αρεζαν χρωματα του icecream sandwich πριν απο 4 χρονια παρα τα τωρινα ασπρουλιαρικα ξεβαμενα της google και της apple. και καλα apple, αλλα η google, που ξερει οτι πολλες συσκευες τις εχουν amoled οθονες που αφελουνται στην καταναλωση απο τα dark background. αλλα και η apple, αμα ρε johny ive, ειπαμε σχεδιασμος για σεμιναριο με τα unibody mac και τo iphone 4, αλλα το λειτουργικο με τοση ασπριλα και τοσα ροζακια-κοκκινακια, εχει παραγινει g@y-friendly. η μονο εμενα μου φαινεται ετσι? Μινιμαλισμός ονομάζεται και έχει ως στόχο την μείωση των πολλών οπτικών αντικειμένων από την επιφάνεια χρήστη. Τώρα η ασπρίλα είναι ένα θέμα δεν αντιλέγω αλλά είναι και θέμα γούστου, αν επέτρεπαν τουλάχιστον την παραμετροποίηση των οπτικών στοιχείων στο iOS όπως γίνεται με το Android και τα Launcher εταιριών όπως Huawei, Xiaomi. Τότε θα ήταν πολύ καλύτερο οπτικά, προς το παρόν βέβαια, είναι δυνατή η παραμετροποίηση μόνο μέσω Jailbreak.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα