Pseudonymo1212 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Night mode? τι δεν είχαν μέχρι τώρα; λολ! και τώρα φαντάζομαι θα το πουλήσουν για καινοτομία; τι καινοτομία είναι αυτή που άλλοι το έχουν κάνει πριν πολλά χρόνια... δεν ξέρω... 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Night mode? τι δεν είχαν μέχρι τώρα; λολ! και τώρα φαντάζομαι θα το πουλήσουν για καινοτομία; τι καινοτομία είναι αυτή που άλλοι το έχουν κάνει πριν πολλά χρόνια... δεν ξέρω... Και γιατί σε απασχολεί αν είσαι από τους άλλους που το έχουν εδώ και χρόνια? Ασε και τους χρήστες iphone & ipad να χαρούν τώρα με τη σειρά τους (αν και προσωπικά το θεωρώ άχρηστο χαρακτηριστικό)! 1
Pseudonymo1212 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Και γιατί σε απασχολεί αν είσαι από τους άλλους που το έχουν εδώ και χρόνια? Ασε και τους χρήστες iphone & ipad να χαρούν τώρα με τη σειρά τους (αν και προσωπικά το θεωρώ άχρηστο χαρακτηριστικό)! Να χαρούν όσο θέλουν. Μόνο να μην την λένε στους άλλους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που τέτοια features τα κράζουν στους άλλους (τα λένε άχρηστα κλπ) και όταν τα βγάζει η Apple (πάντα πιο μετά) τα παινεύουν. Εμείς οι Android-fans δεν σχολιάζουμε ποτέ την Apple. Μόνο όταν μας προκαλούν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να χαρούν όσο θέλουν. Μόνο να μην την λένε στους άλλους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που τέτοια features τα κράζουν στους άλλους (τα λένε άχρηστα κλπ) και όταν τα βγάζει η Apple (πάντα πιο μετά) τα παινεύουν. Ο χρήστης ios συσκευών είναι λογικό να τα "παινεύει" μιας και δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί άλλες συσκευές που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Το κράξιμο γενικώς και χωρίς ανάλυση, είναι όντως προβληματικό.
dimitridegrecia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά να πω ότι το μπλε όντως επηρεάζει τον ύπνο και σοβαρά μάλιστα...το διαπίστωσα ως εξής...έβαλα ambivision στην καινούρια tv, (custom ambilight) και βάζω σταθερό φως μπλε για ωραία ατμόσφαιρα όταν βλέπω με κλειστά φώτα (δεν βάζω δλδ το ambilight) και όποτε το έχω ανοικτό δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνος...τις βραδιές που βαριέμαι να το ενεργοποιήσω, πέφτω για ύπνο στην πρώτη μισή ώρα της ταινίας...θα δοκιμάσω με κοκκινάκι απόψε και θα επανέλθω! Btw, το android (τουλάχιστον σε cm12) το έχει το nightmode εδώ και κανα χρόνο ενσωματωμένο κατευθείαν από το toolbar και με προγραμματισμό ωρών κτλ. και όντως βοηθάει, τουλάχιστον με το eye strain το βράδυ στο κρεβάτι. Just sayin'. Βάζω και screenshot αμα κάποιος ενδιαφέρεται
Vice Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ενα feature που δεν έχει κανένα adroid κινητο; Υποστήριξη παλαιών συσκευών. Iphone 4s μοντέλο τέλη 2011 και ακόμη παιρνει την τελευταία iOS. κουτσουρεμένη βέβαια...αλλά την παίρνει. Πήγαινε βρες μου τωρα εσυ ενα samsung galaxy s2 ξερω γω και βάλε πάνω την τελευταια εκδοση android. Δεν παιζει με την καμία. Στο διαταύτα τώρα η μόνη αλλαγή που εχει η 9,3 απο την 9,2 είναι το night mode και διορθώσεις;
dimitridegrecia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ενα feature που δεν έχει κανένα adroid κινητο; Υποστήριξη παλαιών συσκευών. Iphone 4s μοντέλο τέλη 2011 και ακόμη παιρνει την τελευταία iOS. κουτσουρεμένη βέβαια...αλλά την παίρνει. Πήγαινε βρες μου τωρα εσυ ενα samsung galaxy s2 ξερω γω και βάλε πάνω την τελευταια εκδοση android. Δεν παιζει με την καμία. Στο διαταύτα τώρα η μόνη αλλαγή που εχει η 9,3 απο την 9,2 είναι το night mode και διορθώσεις; Συμφωνώ μαζί σου στο ότι επίσημα δίνει η apple το λογισμικό (αν και σε μερικές περιπτώσεις απότι έχω καταλάβει κάθε πέρσι και καλύτερα) και μπράβο της, αλλά η ανοιχτή πλατφόρμα του android δίνει την δυνατότητα σε μένα με ένα ¨ταπεινό" για τα σημερινά δεδομένα s4 να παίρνω μέχρι και Marshmallow μετά από 4 χρόνια από την κυκλοφορία του...έστω και με custom rom...αυτό που βλέπω όμως σαν εμπειρία χρήσης είναι ότι με κάθε αναβάθμιση το κινητό γίνεται καλύτερο, και πιο γρήγορο (πιο smooth από s6 edge plus φίλου χωρίς πλάκα) και η μπαταρία κρατάει πλέον 2 μέρες εύκολα..έχω δοκιμάσει όλες τις πλατφόρμες, αλλά επειδή μ'αρέσει να ψάχνομαι με τα πράγματά μου και να μην επαναπαύομαι σε κάτι που μου δίνει κάποιος τρίτος, το android είναι μονόδρομος...ελπίζω τα windows phone να ακολουθήσουν παρόμοιο μονοπάτι γιατί δείχνουν πολλά υποσχόμενα. Apple πάντως, δεν με εκφράζει...εκνευρίζομαι όταν χρησιμοποιώ ios...
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ενα feature που δεν έχει κανένα adroid κινητο; Υποστήριξη παλαιών συσκευών. Iphone 4s μοντέλο τέλη 2011 και ακόμη παιρνει την τελευταία iOS. κουτσουρεμένη βέβαια...αλλά την παίρνει. Πήγαινε βρες μου τωρα εσυ ενα samsung galaxy s2 ξερω γω και βάλε πάνω την τελευταια εκδοση android. Δεν παιζει με την καμία. Στο διαταύτα τώρα η μόνη αλλαγή που εχει η 9,3 απο την 9,2 είναι το night mode και διορθώσεις; Τι να το κάνω το τελευταίο λειτουργικό σε 512mb συσκευή που δεν το σηκώνει; να παίρνω μόνο τηλέφωνα και να στέλνω SMS; Η τρομερή 9.2 μου γονάτισε το 4S και το iPad Mini και είναι πλέον άχρηστα. Το να μου δίνουν την τελευταία ενημέρωση και να χρειάζεται στην τελική να αγοράσω καινούργια συσκευή γιατί η παλιά σέρνεται τότε δεν είναι ενημέρωση είναι οργανωμένο σχέδιο. Χίλιες φορές με την 6.1.3 στο 4S που δεν έτρωγε το παραμικρό κόλλημα.
nickelodeon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ενα feature που δεν έχει κανένα adroid κινητο; Υποστήριξη παλαιών συσκευών. Iphone 4s μοντέλο τέλη 2011 και ακόμη παιρνει την τελευταία iOS. κουτσουρεμένη βέβαια...αλλά την παίρνει. Πήγαινε βρες μου τωρα εσυ ενα samsung galaxy s2 ξερω γω και βάλε πάνω την τελευταια εκδοση android. Δεν παιζει με την καμία. Στο διαταύτα τώρα η μόνη αλλαγή που εχει η 9,3 απο την 9,2 είναι το night mode και διορθώσεις; Πάρε ένα Moto g και αν δεν δώσει η Lenovo το επόμενο update πέτα το, κυριολεκτικά πέτα το και πάρε το Moto g 2016 και του χρόνου ξανά πέτα το και πάρε το Moto g 2017. 4s το 2016 seriously? τσάμπα πρήξιμο στο συκώτι με κάθε νέο update, αν σε ενδιαφέρει το οικοσύστημα της apple όλα τα νέα features είναι στις νεότερες συσκευές άρα περιττό το update των παλιών απλά για να έχουμε να κουβεντιάζουμε. 1
SeNNinhA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σπαστικό που πρέπει να κάνεις coy-paste το σ. Εαν αφήνεις κενό πριν την επόμενη λέξη το "σ" γράφεται πάντα κανονικά και όχι "ς" αν βρισκεται στην μεση της λέξης.
Runman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Bedside mode, εδώ και πολλλλά χρόνια στα Blackberry...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Bedside mode, εδώ και πολλλλά χρόνια στα Blackberry... Και λοιπόν; Τι σχέση έχει το Blackberry στο thread αυτό; Γιατί εμένα, ως iOS user, να με ενδιαφέρει τι γίνεται στην πλατφόρμα Blackberry; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και λοιπόν; Τι σχέση έχει το Blackberry στο thread αυτό; Γιατί εμένα, ως iOS user, να με ενδιαφέρει τι γίνεται στην πλατφόρμα Blackberry; Το οποίο χαρακτηριστικό των bberry, άφηνε απλά το ρολόι στην οθόνη με ελάχιστο φωτισμό για να το βλέπεις το βράδυ... Καμία σχέση με αυτό που περιγράφουμε εδώ.
suffocater Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αρχικά να πω ότι το μπλε όντως επηρεάζει τον ύπνο και σοβαρά μάλιστα...το διαπίστωσα ως εξής...έβαλα ambivision στην καινούρια tv, (custom ambilight) και βάζω σταθερό φως μπλε για ωραία ατμόσφαιρα όταν βλέπω με κλειστά φώτα (δεν βάζω δλδ το ambilight) και όποτε το έχω ανοικτό δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνος...τις βραδιές που βαριέμαι να το ενεργοποιήσω, πέφτω για ύπνο στην πρώτη μισή ώρα της ταινίας...θα δοκιμάσω με κοκκινάκι απόψε και θα επανέλθω! Btw, το android (τουλάχιστον σε cm12) το έχει το nightmode εδώ και κανα χρόνο ενσωματωμένο κατευθείαν από το toolbar και με προγραμματισμό ωρών κτλ. και όντως βοηθάει, τουλάχιστον με το eye strain το βράδυ στο κρεβάτι. Just sayin'. Βάζω και screenshot αμα κάποιος ενδιαφέρεται Επίσης,ενδιαφέρον πράγμα η αυθυποβολή. Και λοιπόν; Τι σχέση έχει το Blackberry στο thread αυτό; Γιατί εμένα, ως iOS user, να με ενδιαφέρει τι γίνεται στην πλατφόρμα Blackberry; Όπως το πάρει κανείς. μπορει να θέλει καποιος να ενημερωθεί ότι το "soon to be presented as revolutionary" feature,άλλοι το είχαν εδω και χρόνια,ωστε να μην πιανονται κορόιδα και να καταλαβαινουν την πραγματική αξία των καταστάσεων.
Neg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επίσης,ενδιαφέρον πράγμα η αυθυποβολή. Όπως το πάρει κανείς. μπορει να θέλει καποιος να ενημερωθεί ότι το "soon to be presented as revolutionary" feature,άλλοι το είχαν εδω και χρόνια,ωστε να μην πιανονται κορόιδα και να καταλαβαινουν την πραγματική αξία των καταστάσεων. Και ότι ξαφνικά ανακάλυψαν αυτά που έλεγαν οι δημιουργοί του F.Lux εδώ και χρόνια και ξαφνικά είναι μια ακόμα Revolutionary ιδέα της Apple με τους τρομερούς ερευνητές που δούλεψαν χρόνια για να βγάλουν το συμπέρασμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα