Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως το πάρει κανείς.

μπορει να θέλει καποιος να ενημερωθεί ότι το "soon to be presented as revolutionary" feature,άλλοι το είχαν εδω και χρόνια,ωστε να μην πιανονται κορόιδα και να καταλαβαινουν την πραγματική αξία των καταστάσεων.

Δηλαδή η πραγματική κατ'εσέ αξία των καταστάσεων συνίσταται στο ποιο λειτουργικό θα αποκτήσει πρώτο το τάδε feature ή όχι; Και ότι εάν δεν γνωρίζω το τρομερό και φοβερό γεγονός της ύπαρξης του τάδε feature σε άλλο λειτουργικό από αυτό που χρησιμοποιώ, πιάνομαι κορόιδο. 

Μάλιστα. 

Φαίνεται ωραίο να ζεις στον μικρόκοσμό σου. Πρόσεξε μην βγεις στον πραγματικό κόσμο, θα τρομάξεις με το πόσο αδιάφορα είναι όλα αυτά για έναν κανονικό άνθρωπο που απλά θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό του και τον βολεύει αυτό που έχει. 

Δημοσ.

Δηλαδή η πραγματική κατ'εσέ αξία των καταστάσεων συνίσταται στο ποιο λειτουργικό θα αποκτήσει πρώτο το τάδε feature ή όχι; Και ότι εάν δεν γνωρίζω το τρομερό και φοβερό γεγονός της ύπαρξης του τάδε feature σε άλλο λειτουργικό από αυτό που χρησιμοποιώ, πιάνομαι κορόιδο. 

Μάλιστα. 

Φαίνεται ωραίο να ζεις στον μικρόκοσμό σου. Πρόσεξε μην βγεις στον πραγματικό κόσμο, θα τρομάξεις με το πόσο αδιάφορα είναι όλα αυτά για έναν κανονικό άνθρωπο που απλά θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό του και τον βολεύει αυτό που έχει. 

Μπερδεύτηκες πάλι.

Κάτσε να σου δώσω αλλο παραδειγμα μπας και το καταλάβεις.

Αν πάω να αγοράσω αυτοκινητο στο 2016 και ρωτήσω

-"γιατι ειναι τόσο ακριβο ομως?"

και μου απαντήσει

-"Μα κυριέ μου,έχει μεχρι και ΑBS!Για να μην σας αναφέρω τον αερόσακο και το ραδιοCD!",

ξαφνικά η γνώση της πληροφορίας οτι η τεχνολογία αυτη ειναι παλιά αποκτάει αλλο νόημα.

Αλλα μαλλον για σένα,οι "κανονικοι" ανθρωποι ειναι πολυ ανοητοι για να κάνουν ερευνα και δεν έχουν προβλημα να τους πιάνουν κορόιδα.

Κατα τα αλλα,ΕΓΩ ζω στον μικροκοσμο μου.

Δημοσ.

Μπερδεύτηκες πάλι.

και μου απαντήσει

-"Μα κυριέ μου,έχει μεχρι και ΑBS!Για να μην σας αναφέρω τον αερόσακο και το ραδιοCD!",

ξαφνικά η γνώση της πληροφορίας οτι η τεχνολογία αυτη ειναι παλιά αποκτάει αλλο νόημα.

Αλλα μαλλον για σένα,οι "κανονικοι" ανθρωποι ειναι πολυ ανοητοι για να κάνουν ερευνα και δεν έχουν προβλημα να τους πιάνουν κορόιδα.

Ξέχασες κάτι, ένα από τα τρομερά Features Limited μόνο για iPhone 6S είναι το Selfie Flash που κάνει η οθόνη, πράγμα που σε αναγκάζει να αλλάξεις συσκευή και να δώσεις ξανά 900€ για να το έχεις μαζί με 5Mpixel μπροστινή και 12Mpixel πισινή κάμερα, την ίδια στιγμή το P8 της Huawei κοστίζει 350-390€ και σου τα παρέχει όλα αυτά + το EasyEyes στο PlayStore που μπορείς να εγκαταστήσεις για να έχεις "Night Shift". 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπερδεύτηκες πάλι.

και μου απαντήσει

Όταν πας να αγοράσεις όμως ένα αυτοκίνητο, έχεις στο μυαλό σου και ορισμένα χαρακτηριστικά που σε ικανοποιούν προσωπικά και σε οδηγούν στο να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο από τα άπειρα μοντέλα που κυκλοφορούν.

Διαφορετικά θα αγόραζες ένα οποιοδήποτε όχημα με 4 ρόδες, ABS και ράδιο CD ακόμη κι αν το σασί του ήταν ένας τσίγκος χωρίς καν χρώμα! :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπερδεύτηκες πάλι.

και μου απαντήσει

Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες. Είτε δεν τα γράφω κατανοητά και απλά είτε υπάρχει πρόβλημα αντίληψης.

Το ζήτημα, κατ'αρχήν έγκειται στο διαπιστωμένο γεγονός ότι οι χρήστες Android αρέσκονται να εισβάλλουν σε threads των ανταγωνιστικών λειτουργικών (λες και παίρνετε λεφτά κάνετε!) και να "βομβαρδίζουν" τους λοιπούς για τα features που πρώτο-είχαν στο android. Λες και νοιάζει εμένα αν το android, το οποίο δεν χρησιμοποιώ, είχε ένα ή δύο ή πέντε λειτουργίες πριν από το δικό μου κινητό. Νομίζεις ότι αυτό είναι το κριτήριο επιλογής; Μόνο για τους κάγκουρες που θα εντυπωσιαστούν από selfie κάμερα των 100 megapixels για να βγάζουν τη φάτσα τους με το καινούργιο μποξεράκι τους, όχι για τους χρήστες που θέλουν να έχουν κινητό που να δουλεύει και να τους εξυπηρετεί όπως θέλουν αυτοί. 

Ας πάρουμε την αναλογία που χρησιμοποιείς, μπας και γίνει πιο εύκολο να το κατανοήσεις: Η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών δεν θα διαλέξει αυτοκίνητο επειδή έχει ραδιοCD - αυτό είναι ένα εξτραδάκι το οποίο είναι καλοδεχούμενο μεν αλλά όχι αποφασιστικό κριτήριο για την αγορά του αυτοκινήτου. Εσύ νομίζεις ότι, για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, θα εντυπωσιαστώ από τα μπλε λεντάκια που θα βάλεις στους υαλοκαθαριστήρες ή τις χρωμιομένες ζάντες. 

Κανείς δεν θα κάτσει να αγοράσει ένα κινητό επειδή έχει Night Mode πριν από τους άλλους ή ό,τι άλλο θες να βρεις για να εντυπωσιαστούν οι ιθαγενείς. Θα αγοράσει ένα κινητό επειδή τον βολεύει το συγκεκριμένο κινητό ή λειτουργικό και επειδή του αρέσει και επειδή μπορεί να το αγοράσει. 

Για κορόιδα λοιπόν ψάξε αλλού. Και κοίτα και στον καθρέπτη, ίσως ανακαλύψεις κάποια πράγματα.

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες. Είτε δεν τα γράφω κατανοητά και απλά είτε υπάρχει πρόβλημα αντίληψης.

1)Το ζήτημα, κατ'αρχήν έγκειται στο διαπιστωμένο γεγονός ότι οι χρήστες Android αρέσκονται να εισβάλλουν σε threads των ανταγωνιστικών λειτουργικών (λες και παίρνετε λεφτά κάνετε!) και να "βομβαρδίζουν" τους λοιπούς για τα features που πρώτο-είχαν στο android. Λες και νοιάζει εμένα αν το android, το οποίο δεν χρησιμοποιώ, είχε ένα ή δύο ή πέντε λειτουργίες πριν από το δικό μου κινητό. Νομίζεις ότι αυτό είναι το κριτήριο επιλογής; Μόνο για τους κάγκουρες που θα εντυπωσιαστούν από selfie κάμερα των 100 megapixels για να βγάζουν τη φάτσα τους με το καινούργιο μποξεράκι τους, όχι για τους χρήστες που θέλουν να έχουν κινητό που να δουλεύει και να τους εξυπηρετεί όπως θέλουν αυτοί. 

Ας πάρουμε την αναλογία που χρησιμοποιείς, μπας και γίνει πιο εύκολο να το κατανοήσεις: Η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών δεν θα διαλέξει αυτοκίνητο επειδή έχει ραδιοCD - αυτό είναι ένα εξτραδάκι το οποίο είναι καλοδεχούμενο μεν αλλά όχι αποφασιστικό κριτήριο για την αγορά του αυτοκινήτου. Εσύ νομίζεις ότι, για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, θα εντυπωσιαστώ από τα μπλε λεντάκια που θα βάλεις στους υαλοκαθαριστήρες ή τις χρωμιομένες ζάντες. 

Κανείς δεν θα κάτσει να αγοράσει ένα κινητό επειδή έχει Night Mode πριν από τους άλλους ή ό,τι άλλο θες να βρεις για να εντυπωσιαστούν οι ιθαγενείς. Θα αγοράσει ένα κινητό επειδή τον βολεύει το συγκεκριμένο κινητό ή λειτουργικό και επειδή του αρέσει και επειδή μπορεί να το αγοράσει. 

Για κορόιδα λοιπόν ψάξε αλλού. Και κοίτα και στον καθρέπτη, ίσως ανακαλύψεις κάποια πράγματα.

1)Eνδιαφέρον αυτο  που λές.

Το λες ως απλος χρήστης ή ως mod που θα περιμενε κανεις ως αντικειμενικος παρατηρητης  να έχει παρει χαμπάρι(το ξέρει ΟΛΟ το φορουμ) για συγκεκριμένο χρήστη,που έχει φτάσει στον βαθμο να ανοιγοκλείνει τοπικ μόνο κ μονο για να σπαμάρει οποιαδήποτε αρνητικη ειδηση για οτιδηποτε χρησιμοποιει αντροιντ(με ιδιαιτερη λατρεια στην σαμσουνγκ)?Ισως μου αξιζει βεβαια ενα warn παλι,απλά κ μονο επειδή το αναφέρω.

Δευτερον,επειδη δεν ειναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ κριτηριο επιλογης,δεν σημαινει οτι δεν ειναι για τους υπολοιπους.Παραπανω γνώση δεν ενοχλησε ποτε κανέναν.Αν σου ειναι αδιαφορη,απλά την αγνοεις,ενώ αν σε αφορα,την χρησιμοποιεις.

Και επειδη ναυάγησες  και στην καταννόηση και στην  μεταφορά του συγκεκριμένου παραδειγματος,θα σου δώσω κ αλλο παραδειγμα.

Αν ξαφνικά η ασφαλιστικη μου ,μου πει οτι πλεον στο πακέτο περιλαμβάνεται και θραύση υαλοπινάκων και μου το παρουσιάσει σαν κατι νέο,ενω ολοι οι υπολοιπες ασφαλιστικες το ειχαν στο στανταρ πακετο τους εδω κ χρόνια,θα ήθελα να το ξέρω.

Πιο σαφές δεν γίνεται.

Τελος,ελπίζω να αντιλαμβανεσαι το οξύμωρο στο να γραφεις οτι εγώ ψαχνω για κορόιδα ενω υποστηρίζω την ενημερωση ,ενώ εσύ την μούγκα.

Αλλα δεν χρειάζεται καν να ψαξω αν χρειαστεί,τα βλέπω μπροστα μου.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωΐ αναβαθμήστικε το iPad Air 2 σε iOS 9.3 beta 1 και όντως κλειδώνουν οι σημειώσεις και υπάρχει πλέον η ρύθμιση Μείωση μπλέ φωτός με προγραματισμό Ενεργοποίηση στη δύση του ηλίου και Προσαρμοσμένος προγραμματισμός.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος...στο MacRumors διάβασα ότι πρέπει να έχεις συσκευή με 64bit επεξεργαστή για να έχεις το Night Shift.

Έτσι κι αλλιώς το πρώτο 64-bit iPhone είναι ήδη 3ων χρόνων. Δεν είναι ότι αποκλείεται κάποια καινούρια συσκευή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άμα είναι στη μέση της λέξης όμως στο βγάζει τελικό.

Ποτέ δεν μου έχει συμβεί.. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει φυσικά το auto correct το οποίο μου φαίνεται παντελώς άχρηστο.. Ίσως να συμβαίνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το auto correct.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...