Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το λινκ εκτός του ότι δεν ξέρω τι νόημα έχει χάνεις το νόημα της όλης υπόθεσης
EnglishSpeaking Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εντός θέματος είμαι.. και ο πρωθυπουργός μας πολιτικός μηχανικός είναι.. γενιά του μπλοκ.. όχι επιταγών του μπαμπά.. μπλοκ υπηρεσιων..
EnglishSpeaking Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως σπούδασα στο εξωτερικό γιατί με το σύστημα των πανελληνίων δέν περνούσα εκεί που ήθελα.. και γιατί δέν είχα φράγκα.. το πανεπιστήμιο μου μου έδωσε και λεφτά από πάνω να με στηρίξει..
kaliakman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως σπούδασα στο εξωτερικό γιατί με το σύστημα των πανελληνίων δέν περνούσα εκεί που ήθελα.. και γιατί δέν είχα φράγκα.. το πανεπιστήμιο μου μου έδωσε και λεφτά από πάνω να με στηρίξει.. Να ρωτήσω χώρα?
EnglishSpeaking Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 βόρεια Αγγλία ήμουν.. αλλά θα ήθελα να πήγαινα σε κανα Surrey..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα