Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 28/11 έκανε η γυναίκα μου μια αγορά 31,00 ευρώ από ένα κατάστημα επίπλων.

Χρέωσε μια κάρτα (χρεωστική maestro) που έχουμε της Εθνικής

Λίγες ώρες μετά την κάλεσαν από το κατάστημα και της είπαν ότι δεν υπάρχει το προϊόν και πως θα της επιστρέψουν τα χρήματα πίσω.

Μέχρι τώρα δεν έχει επιστραφεί κάτι

Μίλησα εγώ με το κατάστημα και τους ζήτησα να μου στείλουν ένα αντίγραφο της επιστροφής

Μου έστειλαν το παρακάτω. Μίλησε η γυναίκα μου με την τράπεζα και της είπαν ότι αυτό δεν πιστοποιεί κάτι και πως θα πρέπει να σας στείλουν αντίγραφο καταθετηρίου που θα φαίνεται ο λογαριασμός σας.

Εγώ από την άλλη νομίζω ότι το κατάστημα δέχτηκε την παραγγελία , τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του καταστήματος μιας και η αγορά έγινε Σάββατο και η επιστροφή δευτέρα.

Συνεπώς το κατάστημα ακύρωσε την online συναλλαγή με την αγορά μέσω maestro και συνεπώς είναι βλακεία της τράπεζας η οποία δεν έχει επιστρέψει ακόμα τα λεφτά πίσω στον λογαριασμό..

Τα λέω σωστά?

Δημοσ.

έχεις ζητήσει μία αναλυτική κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού; μα ξέρεις γενικώς πως όταν κάνεις αγορά με χρεωστική κάρτα ο λογαριασμός σου δε χρεώνεται απευθείας λόγω του valuer. είδες την κίνηση στο λογαριασμό σου να δεις εάν εχεις χρεωθεί; επειδή η ηλεκτρονική χρεωση και ο αντιλογισμός είναι πολύ κοντά παίζει να μη χρεώθηκε καν ο λογαριασμός σου. εάν έχεις e-banking, δες την κίνηση του λογαριασμού που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα. εξακρίβωσε τη χρέωση εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. σε άλλη περίπτωση κάνε αίτηση στην τράπεζα για αμφισβητηση συναλλαγής.

Δημοσ.

Η αφαίρεση των χρημάτων έγινε κανονικά. Απλά ποτέ δεν ήρθαν πίσω

Μίλησα με το κατάστημα τώρα και επειδή είναι πολύς καιρός θα μιλήσει αυτός με την τράπεζα. ίδωμεν. Παντως μου είπε ότι είναι κάποιο πρόβλημα που έχει η η τράπεζα η η maestro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...