Προς το περιεχόμενο

Web Server and Domain free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ψάχνω ένα Web Server (PHP, MySQL) και Domain να είναι δωρεάν. Θέλω να ανεβάσω την ιστοσελίδα μου για να το επεξεργαζόμαστε εγώ και ο φίλος μου έτσι ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε εξ αποστάσεως. Ή αν ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο πείτε μου σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί δεν στήνεις την σελίδα στον υπολογιστή σου;

Βάζεις WAMP αν έχεις Windows ή LAMP σε Linux και περνάς απάνω του οτι θες. Απο την στιγμή που θα παίξει μετά τοπικά συνδέεις και ένα noip στο ρούτερ σου για να πάρεις όνομα και μπαίνεις/κάνεις οτι θες και απο μακριά.

Το κακό σε αυτό είναι οτι όταν κλείσει ο υπολογιστής η σελίδα κλείνει και αυτή.

Good luck.

Δημοσ.

Γιατί δεν στήνεις την σελίδα στον υπολογιστή σου;

Βάζεις WAMP αν έχεις Windows ή LAMP σε Linux και περνάς απάνω του οτι θες. Απο την στιγμή που θα παίξει μετά τοπικά συνδέεις και ένα noip στο ρούτερ σου για να πάρεις όνομα και μπαίνεις/κάνεις οτι θες και απο μακριά.

Το κακό σε αυτό είναι οτι όταν κλείσει ο υπολογιστής η σελίδα κλείνει και αυτή.

Good luck.

Πως το κάνω αυτό που λες? Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ? Ή αν έχεις κάνα tutorial.

Δημοσ.

Install WAMP: link ή link ανάλογα τι θες να κάνεις ανεβάζεις στο wamp μετά και το σωστό php στον www.

Αν θέλει και άλλος να έχει πρόσβαση στον σέρβερ βάλε κανένα filezilla και δώσε πρόσβαση στον www για να αλλάζει οτι θέλει.

Μετά κάνεις λογαριασμό στο noIP και βάζεις τους κωδικούς μετά στο ρούτερ σου ή στο πρόγραμμα που έχει απευθείας για το desktop.

Μετά θα έχεις ένα όνομα για θα μπαίνεις στο site ή στο FTP με αυτό. Απλά θα πρέπει να ανοίξεις και τις ανάλογες πόρτες στο ρούτερ σου (βάλε το μοντέλο του ρούτερ σου και open port και θα βρεις).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...