Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπάνιο πάντα από το βράδυ, ποτέ το πρωί γιατί η δουλειά μου θα μου προσφέρει μπόλικο μπάνιο (από ιδρώτα) μόνη της. Κατά τα άλλα πρωί πρωί σε καθημερινή βάση γύρω στις 6, τρώω 2 βραστά αυγά μαζί με δυο ποτήρια τσάι με μέλι και λεμόνι και 2 φρούτα ενώ μόλις φεύγω έχω ένα σακουλάκι με ξυρούς καρπούς για να μασουλάω. Every fucking day. 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν ξυπναω και δεν εχω λογο να βιαζομαι, αραζω κανα τεταρτο στο κρεββατι χαζευοντας στο κινητο. Βαισκα με το που ανοιξω το ματι πινω το χαπι του θυρεοειδους και σερφαρω την ωρα που πρεπει να περασει μεχρι να πιω πρωινο. Σηκωνομαι λοιπον πιανω μ ενα λαστιχακι τα μαλλια μου παντα , παω για το ψιλο, λιγο νερο στη μουρη και κανω πρωινο. Αναλογως την ωρα θα φαω ή γλυκο ή αλμυρο, συνηθως στο σαλονι με tv.

Αυτο που εχω ειναι οτι θελω το πρωι να γινονται ολα ΗΣΥΧΑ και ΗΡΕΜΑ. Δε μπορω μολις ανοιξω τα ματια μου να μπω σε fast mode ουτε να εχω γυρω μου κουβενταρία. Προτιμω λοιπον να βαζω νωριτερα ξυπνητηρι για να χω το χρονο που χρειαζομαι να ξυπνησω τελειως.

Δημοσ.

Η μοναδικη γυναικα που ειναι ετοιμη σε max 30`<br><br>

Ντυσιμο+βαψιμο= 30 λεπτα = απιστευτο.<br><br>

Ελα πες την αληθεια :P

Δεν κάνω ποτέ ετοιμασίες υπερπαραγωγή :Ρ Επίσης, τα ρούχα που θα φορέσω τα έχω διαλέξει απ'το βράδυ. Και όταν λέω βάψιμο δεν εννοώ σοβατισμα.

Δημοσ.

Καφε και τσιγαρο δεν πολυβλεπω κι ανησυχω!

Το προγραμμα μου σε mode ανεργιας ή ρεπο ειναι το εξης: ξυπνημα, ζεστο καφε αχτυπητο σε κουπα στο κρεβατι, παραλληλα διαβαζω κανενα αρθρακι στο κινητο η στο ταμπλετ,πλυσιμο προσωπου,τουαλετα κλπ, μετα 2ο καφεδακι με ή οχι διαβασμα, μετα ντυσιμο, μαλλι,βαψιμο, πλυσιμο δοντια κι εφυγα!

Πρωινο τρωω παντα 3-4 ωρες αφου εχω ξυπνησει κι εχω πιει τον πρωινο καφε.

Οταν δουλευω κανω τα ιδια ακριβως αλλα λιγο πιο συντομα και λιγο πιο νωρις το πρωι.

• Like 1
Δημοσ.

6: ξυπνητήρι, 6 και κάτι: σεξ*, 7 παρα αρκετά: χέσιμο*+ντούς+ξύρισμα+ντύσιμο+τσάντα, 7.30~ : καφές απέξω, 8 δουλειά 

* η νεολαία πια δεν έχει διαβάσει νίτρο... Κωστόπουλε σώσε την.

Δημοσ.

Ανεργος τωρα ποια, ξυπναω 3-4 το μεσημερι , πλενομαι , τρωω ,  programming , online gaming με την παρεα και στο τζακιρ κεφι εξοδος για καφε-ποτο , και φυσικα το καθιερωμενο τρεξιμο στις 5 το πρωι

Αδιανόητο λαιφστάιλ, αλλά οκ δεν κρινουμε εδω  περα, κουβεντα κανουμε. Δεν εχω κανει ποτε κατι παρομοιο

Επισης παντα θα πιω καφε πριν τη δουλεια σε καφετερια, θα χαζεψω στο νετ και μετα θα παω στη δουλειά.

Καθε. Μερα.

Ειτε παω για δουλειά στις 10 ειτε στις 7 ξερωγω.

Καφε σε καφετερια καθε μερα επισης δυσκολο για μενα οικονομικα αλλα και αισθτικα, γιατι να μη κατσω στο πισακι μου ενα μισαωρακι λιβανιζοντας το καφε και κουγοντας οτι μουσικη θελω

Η δικη μου τα τελευταια χρονια παει καπως ετσι....

wake up (around 4:30am)- 2 ποτηρια νερο - out for running - μετα μπανιο,ντυσιμο,-  breakfast στο χερι- make my way to the hq.

:-)

You are my man! ΤΟ προτυπο μου (εκτος απο το breakfast στο χερι... εγω θα κοπανγα κανα μουσλι/ομελετα κ.α. μετα απο πρωινο τρεξιμο )

Εγω αν δουλεύω πρωινός θα σηκωθώ στις 5. Πρωινό γερό, wc ,μπάνιο, πλύσιμο δοντιών, πακετάρισμα φαγητού για την δουλειά,ετοιμάζομαι και off I go. Αν είμαι απογευματινός πάνω κάτω τα ίδια απλά ξυπνάω πιο αργά. Και το πρωί θα παω κανα gym ή για κανα καφέ.

Like. Μαρέσεις.

Αυτο που εχω ειναι οτι θελω το πρωι να γινονται ολα ΗΣΥΧΑ και ΗΡΕΜΑ. Δε μπορω μολις ανοιξω τα ματια μου να μπω σε fast mode ουτε να εχω γυρω μου κουβενταρία. Προτιμω λοιπον να βαζω νωριτερα ξυπνητηρι για να χω το χρονο που χρειαζομαι να ξυπνησω τελειως.

Τελεια περιγραφη Κι απο δω αφορμη για τη δικη μου:

Κατω απο 45 λεπτα δεν παιζει απλα. Οτι ωρα και να πρεπει να φυγω απτο σπιτι, χρειαζομαι αυτα τα μίνιμουμ 3 τέταρτα της ώρας για

ΚΑΦΕΔΑΡΑ, χεσιμο, ντους (2 λεπτα για ξυπνημα συν οτι δε βγαινω εξω χεσμενος) πρωινο σωστο (μουσλι πορτοκαλαδες κ.α.) χαζεμα παραλληλα ιντερνετ, κυριως ειδησεις το πρωί, γιατί αν πιάσουμε τα άλλα καήκαμε... Ντύσιμο (συνήθως κανονισμένα απ το βράδυ, ναι μενω μονος μου) δόντια χτένισμα και βουρ...

Και το καλύτερο; Όσο πιο νωρίς έχω να ξυπνήσω, τόσο πιο πολύ γουστάρω. Φασεις σαπιλας/αργιας/αργοσχολιας δεν ειναι για μενα, ή με παίρνει πολυ απο κατω, νιωθω τυψεις που χανω χρονο.

Τωρα αν πουμε για σαββατοκυριακο, αλλος ανθρωπος, ξενυχτι το βραδυ-χουζουρεμα το πρωι, ειδικα με κοπελα διπλα.... αλλο πράμα... 

Επισης μου τη ΣΠΑΕΙ πολυ όταν ειμαι άρρωστος, όπως σήμερα καλή ώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κακός συνδυασμός

Why..?

Edit: κατάλαβα,

Οι καλημέρες πάνε σε άτομα που έχουν ήδη ξυπνήσει :P

Επεξ/σία από Iris_89
Δημοσ.

H είσοδος στο ινσόμνια είναι ιερή στιγμή για μένα κάθε μέρα, οπότε η πράξη αυτή αποτελεί καθημερινή ιεροτελεστία. 

• Like 1
Δημοσ.

Η μοναδικη γυναικα που ειναι ετοιμη σε max 30`

Ντυσιμο+βαψιμο= 30 λεπτα = απιστευτο.

Ελα πες την αληθεια :P

Ντύσιμο: 2 λεπτά

Βάψιμο: 3 λεπτά

Πρωινό: 15 λεπτά

5 λεπτάκια ακόμα: 15-20 λεπτά

Αυτή είναι η αλήθεια.

• Like 3
Δημοσ.

Ένσταση! Η δουλειά είναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε είμαι οκ. Μπάνιο κάνω γρήγορα, το βάψιμο κρατάει με το ρολόι 5', τα μαλλιά τα κάνω από το βράδυ :P Στέλνω 2-3 καλημέρες και τρώω με το πάσο μου. Επίσης τσεκάρω την γραβάτα του άντρα πριν φύγει :D

Κάτι άλλο κύριε δικαστά?

Ε αρα δεν είναι μπάνιο, είναι ντους.

Είπα κι εγώ που προλαβαινει

Δημοσ.

Πωπω αυτο με το πρωινο ντουζ ποτε δεν το καταλαβα.. Τι ανθρωποι ειστε πια πρωι πρωι να ριχνετε ΝΕΡΟ πανω στο ζεστο σωματακι σας ?? :P

Μονο εγω σηκωνομαι, πλενομαι, πιανω τα ρουχα απο τη καρεκλα και σε 10 λεπτα εχω φυγει απο το σπιτι; :P

Στο δρομο κανα καφε ή κατι να φαω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...