8elwADSL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πωπω αυτο με το πρωινο ντουζ ποτε δεν το καταλαβα.. Τι ανθρωποι ειστε πια πρωι πρωι να ριχνετε ΝΕΡΟ πανω στο ζεστο σωματακι σας ?? Μονο εγω σηκωνομαι, πλενομαι, πιανω τα ρουχα απο τη καρεκλα και σε 10 λεπτα εχω φυγει απο το σπιτι; Στο δρομο κανα καφε ή κατι να φαω Ετσι είμαι κ εγώ σε ένα τεταρτακι σηκώνομαι,πλένομαι,τρώω κάτι πρόχειρο στα γρήγορα,βάζω ρούχα και φεύγω Καφέ παίρνω στη δουλειά.
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγώ αυτό με το πρωινό ντους το εφάρμοσα φέτος και η αλήθεια είναι ότι βοηθάει! Σαν τον καφέ τίποτα βέβαια...
Glikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πρωινό ντουζ δεν κάνω πάντα. Καφέ θέλω να πιώ αφού έχω φάει. Αλλιώς δεν καταπίνεται εύκολα. Θέλω ηρεμία και χαλαρουήτα το πρωί. Η φασαρία και η βιασύνη με χαλάνε
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Άλλη μία, ας πούμε, ιεροτελεστία είναι ότι αν δεν έχω δουλειά να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ πρωί... 2
Glikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Άλλη μία, ας πούμε, ιεροτελεστία είναι ότι αν δεν έχω δουλειά να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ πρωί... Αυτό το είχα και εγώ και μου αρέσει. Αλλα δυστυχώς οταν έχω δουλειά, αν έχω ρεπό πχ θα ξυπνήσω πρωί θελω δεν θέλω. Κάτι σαν βιολογικό ρολόι απο συνήθεια. 1
aris2025 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο 3ο ξυπνητήρι φορτώνω espresso pod στην καφετιέρα, wc, breakfast-coffee-news headlines, wc + ντύσιμo...60-40' όλη η διαδικασία
Vapir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ξυπνάω , σηκώνομαι , πάω στην κουζίνα , φτιάχνω καφέ , παίρνω το πρωινό μου και μια μπουκάλα νερότρώω , πίνω , πίνω καφέ , χαζεύω ταυτόχρονα insomnia και facebook να δω κανα κώλο , πάω τουαλέτα , κενώνω παίζοντας στο κινητό και γράφοντας στιχάκια καμια φορά να ένα σημερινό "η μάνα σου σε πάντρεψε με εκείνο τον δίθεν άντραστο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν σαλαμάντρα με δόντια κατακίτρινα λες κ είχανε μουστάρδα και αναπνοή θανατερή λες κ έφαγε κουράδα "μετά ντύνομαι γρήγορα και προσπαθώ να προλάβω το λεωφορείο το οποίο το χάνω πάντα για 10-20 δευτερόλεπτα και περιμένω μετά σα μαλάκας βρίζοντας τη μαλακία που με δέρνει και δεν ξεκινάω να ντύνομαι 5-10 λεπτά νωρίτερα 3
giorgos888 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν ειμαι πρωινος ξυπναω 06:35 σηκωνομαι 07:00.για να μην χανω χρονο ετοιμαζω εναν φραπε αχτυπητο και κατεβαινω να παρω τσιγαρα και φως.τρωω ενα σουβλακι που εχω παραγγειλει εξτρα απο το προηγουμενο βραδυ για πρωινο η οτι αλλο ετοιματζιδικο.παω τουαλετα για πλυσιμο και μεχρι το ρολοι να παει 08:10 απολλαμβανω τον καφε και την εφημεριδα
Ψιτ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο 3ο ξυπνητήρι φορτώνω espresso pod στην καφετιέρα, wc, breakfast-coffee-news headlines, wc + ντύσιμo...60-40' όλη η διαδικασία Κάνεις τίποτα και στα ελληνικά; 4
aris2025 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κάνεις τίποτα και στα ελληνικά; τα βρισίδια 2
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 "η μάνα σου σε πάντρεψε με εκείνο τον δίθεν άντρα στο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν σαλαμάντρα με δόντια κατακίτρινα λες κ είχανε μουστάρδα και αναπνοή θανατερή λες κ έφαγε κουράδα " Μερικές προτάσεις για να βγαίνουν οι συλλαβές και για καλύτερη ομοιοκαταληξία: Η μάνα σου σε πάντρεψε με έναν δήθεν άντρα στο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν σαλαμάντρα με δόντια κατακίτρινα όπως η λεμονάδα κι αναπνοή θανατερή σα να 'φαγε κουράδα 2
Vapir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μερικές προτάσεις για να βγαίνουν οι συλλαβές και για καλύτερη ομοιοκαταληξία: Η μάνα σου σε πάντρεψε με έναν δήθεν άντρα στο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν σαλαμάντρα με δόντια κατακίτρινα όπως η λεμονάδα κι αναπνοή θανατερή σα να 'φαγε κουράδα σωστή ! με τη βοήθεια σου ίσως γίνω επιτέλους διάσημος :3
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σεξ (ενίοτε, όχι κάθε πρωί, ανάλογα την όρεξη και τις δυνάμεις) --> Πατάω το κουμπι στη καφετιέρα και πάω για ντουζ --> πίνω καφέ και κάνω δυο τσιγάρα μαζί με τη γυναίκα ή χαζεύοντας στο internet αν είμαι μόνος --> πάω στη δουλειά.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε πούστη μου ΣΕΞ! Το πρωινό είναι τέλειο, μετά πάει καλά όλη η μέρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα