Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξενέρα το πρωινό σεξ. Γιατί νομίζεις πως το θες αλλά δεν το θες πραγματικά. Είναι σαν το χουζούρεμα. Νομίζεις πως το θες αλλά αφού σηκωθείς βλασθημάς την ώρα και την στιγμή που έχασες εκείνα τα λεπτά.

Όσο για μένα; Σηκώνομαι, φοράω την κάλτσα, παρατηρώ πως τινάζεται σκόνη οπότε σκέφτομαι πως πρέπει να βάλω σκούπα επιτέλους, το αποφεύγω με πλάγιο τρόπο και πάω να διαβάσω ενώ το ps3 μου με φωνάζει στοργικά "παίξε με, παίξε με".

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί νομίζεις πως το θες αλλά δεν το θες πραγματικά.

Έλα ρε συ! Κάποιες μέρες τουλάχιστον το θες πραγματικά. Ειδικά αν έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ και έχεις μαζέψει ενέργεια ;)

Δημοσ.

Εσείς που μιλάτε για sex, υποψιάζομαι ότι δε βγάζετε απ' το τραπέζι το εκτός γάμου, ούτε αυτό που λαμβάνει χώρα χωρίς προοπτική τεκνοποίησης και ανατριχιάζω στη σκέψη τού πόσο είστε βουτηγμένοι στην αμαρτία...  

• Like 4
Δημοσ.

Έχετε καθόλου επαναλαμβανομενες συμπεριφορές; Που να μην ξεφεύγουν καθόλου από ένα συγκεκριμένο μοτιβο; Και να μη μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτές;

Ναι! Κατ'αρχην δε μπορω να σταματησω ν'αναπνεω, και εχω μια βλαβερη εμμονη με το νερο. Δε ξερω που οφειλονται, αλλα υποψιαζομαι καποιο παιδικο τραυμα το οποιο εχω απωθησει πολυ βαθια.

Επισης βαζω μπεϊκον σε μπεργκερς. What up with that.

• Like 1
Δημοσ.

Σεξ (ενίοτε, όχι κάθε πρωί, ανάλογα την όρεξη και τις δυνάμεις) --> Πατάω το κουμπι στη καφετιέρα και πάω για ντουζ --> πίνω καφέ και κάνω δυο τσιγάρα μαζί με τη γυναίκα ή χαζεύοντας στο internet αν είμαι μόνος --> πάω στη δουλειά.

Οι singles έχουν την παλάμη. Πάντως καμιά σχέση το πρωινό σεξ όπως αυτό που βλέπουμε στις ταινίες.

Από επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές έχουμε όλοι, λίγες ή πολλές . Σαν ocd ενα πράγμα

Δημοσ.

Οι singles έχουν την παλάμη. Πάντως καμιά σχέση το πρωινό σεξ όπως αυτό που βλέπουμε στις ταινίες

Γι' αυτό έγραψα ενίοτε, ανάλογα την όρεξη και τις δυνάμεις.

Δεν είναι για κάθε μέρα (εγώ πάντως δεν μπορώ/θέλω) αλλά όσες φορές επιλέγω το σπρώξιμο πρωί συνήθως το ευχαριστιέμαι :P Γούστα βέβαια είναι αυτά και προτιμήσεις. Όπως βολεύει τον καθένα.

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό έγραψα ενίοτε, ανάλογα την όρεξη και τις δυνάμεις.

Δεν είναι για κάθε μέρα (εγώ πάντως δεν μπορώ/θέλω) αλλά όσες φορές επιλέγω το σπρώξιμο πρωί συνήθως το ευχαριστιέμαι :P Γούστα βέβαια είναι αυτά και προτιμήσεις. Όπως βολεύει τον καθένα.

Ε σαφώς.

Δημοσ.

Εσείς που μιλάτε για sex, υποψιάζομαι ότι δε βγάζετε απ' το τραπέζι το εκτός γάμου, ούτε αυτό που λαμβάνει χώρα χωρίς προοπτική τεκνοποίησης και ανατριχιάζω στη σκέψη τού πόσο είστε βουτηγμένοι στην αμαρτία...

Είναι η μόνη ελπίδα αυτής της κοινωνίας. Χρειαζόμαστε νέους σαν εσένα. Εύγε!
  • Like 2
Δημοσ.

Ξυπναω υπο τον ηχο κλασσικης Ηπειρωτικης μουσικης(κλαρινα) και κλεινω τον υπολογιστη.Μπαινω στο μπανιο και πρωτου κλεισει η πορτα ειμαι ηδη γυμνος.Ξεκιναω να κανω μπανιο ενω παραλληλα βλασφημαω για το κρυο νερο.Μολις τελειωσω το μπανιο,πεντακαθαρος παω στην λεκανη για διαγραψω οτι εκανα πριν.Τσιμπαω κατι απο το ψυγειο(χθεσινο ή προχθεσινο φαγητο συνηθως) και ντυνομαι.Κατα τις 6:45 και κατευθυνομαι στην εξωπορτα της διπλανης πολυκατοικιας για να διαβασω την εφημεριδα.Επειτα φευγω για την δουλεια.

Δημοσ.

Είναι η μόνη ελπίδα αυτής της κοινωνίας. Χρειαζόμαστε νέους σαν εσένα. Εύγε!

Το like το όφειλα, ακόμα και μόνο για το «νέους»!

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιγω τα ματια,απλωνω το χερι ψαχνοντας τα γυαλια στο κομοδινο γιατι δεν βλεπω τιποτα. Aνοιγω θερμοσιφωνο και καρφι στο θρονο με το κινητο για κανα 15-20λεπτο για insomnia-fb-mails. Επειτα παω μεσα ανοιγω pc,κλεινω θερμοσιφωνο και μπαινω για μπανακι. Βγαινω πλενω δοντια και παιρνω 200 τηλεφωνα μεχρι να βγαλουμε ακρη για το τι ωρα θα πιουμε καφε.Αραζω pc με το μπουρνουζι για λιγο και μετα παω να ντυθω και βγαινω :)

Ξενέρα το πρωινό σεξ. Γιατί νομίζεις πως το θες αλλά δεν το θες πραγματικά. 

κατουρογκαβλες :P

• Like 1
Δημοσ.

θα το έλεγα ρουτίνα 

ξύπνημα

φαι

διάβασμα

φαι

γυμναστηρίο

φαι(στο γυμναστήριο)

φαι(στο σπίτι)

anime

φαι

gaming-internet

φαι 

επανάληψη στα πρωινά

ύπνος 

κάθε μέρα

Δημοσ.

Πάντως καμιά σχέση το πρωινό σεξ όπως αυτό που βλέπουμε στις ταινίες.

Μπα, μη σου πω είναι καλύτερο από τις ταινίες.

Τουλάχιστον απ' όσο θυμάμαι τα χρόνια που έκανα πρωινό σεξ, γιατί τώρα κάνω μόνο πρωινό.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ξυπναω, φτιαχνω πρωινο, ελεγχω mails/ειδοποιησεις, παω για μαθημα, ισως συναντησω καποιον συμφοιτητη και παμε καμια βολτα ή για μεσημεριανο, επιστρεφω σπιτι, διαβαζω και σερφαρω στο pc, κανω μπανιο, τρωω και πεφτω για υπνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...