freestyler13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κάτι πάτησα και μου εμφανίζεται το youtube έτσι: http://postimg.org/image/56fmqhb13/. Δεν κατάλαβα τι. Πως θα το κάνω να εμφανίζεται κανονικά; Με συγχωρείτε αν κάνω spam.Δεν ξέρω που να απευθυνθώ.
scullyist Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να πάτησες κάτι, έχει κανα ~20λεπτο που το κάνει και σε μένα ενώ λίγο πριν ήταν οκ (και ξέρω ότι δεν πάτησα κάτι), οπότε μάλλον κάποιο μπαγκ θα είναι ή του Youtube ή του FF και θα στρώσει κάποια στιγμή... eta: confirmed Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από scullyist
Parasomnia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Από το πρωί μου το εμφανίζει κι εμένα έτσι μόνο στον chrome. Σε firefox παίζει σωστα. Τελικά όταν απενεργοποιώ το Adblock plus το δείχνει σωστα
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σε μένα όλα καλά σε Chrome με εγκατεστημένα 3-4 πρόσθετα τύπου adblock. Δοκιμάστε να κάνετε hard refresh (ctrl + F5).
freestyler13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά..Απενεργοποίηση του Adblock και όλα καλά..Γιατί όμως;..Τέσπα..Ty
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και σε εμενα ξεκινησε πριν λιγο και σε μια φιλη μου το ιδιο. Εγω με 8.1 Pro και αυτη με Windows 7. Εγω Firefox, εκεινη Chrome... κοινος παρανομαστης... το Adblock.... Μολις το κανω disable, ολα καλα... Εχει βρει κανεις καποια λυση? Απλα δεν υπαρχει το YouTube χωρις AdBlock...
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαντάζομαι να έγινε τίποτα σαν αυτά που ακούγαμε πριν 2-3 μήνες και βάλε οτι η google θα έβρισκε τρόπο να ακυρώσει το adblock με κάποιον τρόπο, δοκιμάστε να μπείτε σε κανένα gmail ή άλλη υπηρεσία της google να δείτε αν εμφανίζεται προβληματικά με το adblock active.
wujai Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο Adblock Plus το filter subscription "malware domains" κανει τη ζημια σε μενα τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα