Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω απο αυτο το καταστημα και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας αν εχετε παρει ποτε και αν ειστε ευχαριστηεμενοι...Βρισκεται Θεσσαλονικη και ειδα οτι εχει λαπτο σε καλες τιμες...Ειναι εξελιξιμο eshop πχ βλεπε μεγαλα καταστηματα eshop κτλ Γνωριζει κανεις κατι,ειναι αξιοπιστο?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, έχω αγοράσει 2 laptop απ' το κατάστημά τους και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σε άψογη κατάσταση όντως είναι εκθεσιακά όπως λένε. Οι τιμές τους είναι καλές για τα χαρακτηριστικά των laptop.

• Like 1
Δημοσ.

A ωραια! Γιατι ειχα διαβασει παλιοτερα σε σχολια του φορουμ αυτου οτι τα μοντελα ειναι ανακατασκευασμενα και αυτοι το αποκρυπτουν,αλλος που να εχει αγορασει απο εκει? Εχουν σημαφδια χρησης κτλ? Επισης η εγγυηση που λεει ειναι αληθινη?

Δημοσ.

Η εγγύηση δε μου έχει χρειαστεί έως τώρα, οπότε δε μπορώ να σου πω γι αυτό. Και τα 2 μόλις τα παρέλαβα και τα άνοιξα ήταν σε άψογη κατάσταση χωρίς κανένα ίχνος χρήσης, μέχρι και τα πλαστικά είχαν αυτή την μυρωδιά που έχουν τα καινούρια μηχανήματα.

Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό περί ανακατασκευής να σου πω την αλήθεια, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά μου φαίνεται ότι δεν είναι.

Δημοσ.

A ωραια! Γιατι ειχα διαβασει παλιοτερα σε σχολια του φορουμ αυτου οτι τα μοντελα ειναι ανακατασκευασμενα και αυτοι το αποκρυπτουν,αλλος που να εχει αγορασει απο εκει? Εχουν σημαφδια χρησης κτλ? Επισης η εγγυηση που λεει ειναι αληθινη?

Το γράφει στην αρχική σελίδα όπως μπαίνεις ότι τα προϊόντα είναι refubished, αυτό και μόνο τα λέει όλα. Εκτός φυσικά αν παλιότερα δεν το ανέφεραν και πρόσθεσαν αργότερα αυτή την πληροφορία. Η εγγύηση υποθέτω ότι είναι του μαγαζιού και όχι του κατασκευαστή, δηλαδή αν πάθει κάτι το μηχάνημα θα πρέπει να το πας σε αυτό το μαγαζί συγκεκριμένα και πουθενά αλλού.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...