idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Βάζω γάντια για όλα (πιάτα, καθάρισμα, μέχρι και σφουγγάρισμα κλπ) και τις κρέμες τις χαλάω για πλάκα. Αυτόν τον καιρό βάζω 4 διαφορετικές κατά την διάρκεια της ημέρας μπας και πιάσει καμία. Τώρα είναι και σχετικά καλά, όταν ήταν νεογέννητο το μωρό που έβαζα και αντισηπτικά συνέχεια ήταν πολύ χειρότερα. 'Εχω ένα συνδυασμό χεριών νοσηλευτριας με χέρια πλύστρας - καθαρίστριας.
Glikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Βάζω γάντια για όλα (πιάτα, καθάρισμα, μέχρι και σφουγγάρισμα κλπ) και τις κρέμες τις χαλάω για πλάκα. Αυτόν τον καιρό βάζω 4 διαφορετικές κατά την διάρκεια της ημέρας μπας και πιάσει καμία. Τώρα είναι και σχετικά καλά, όταν ήταν νεογέννητο το μωρό που έβαζα και αντισηπτικά συνέχεια ήταν πολύ χειρότερα. 'Εχω ένα συνδυασμό χεριών νοσηλευτριας με χέρια πλύστρας - καθαρίστριας. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα σου πρότεινα να πας σε δερματολόγο για full αιματολογικές εξετάσεις. Θα σου βρει αν έχεις αλλεργία σε κάποιο υλικό / κρέμα. Αλλιώς δεν μπορώ μα σκεφτώ άλλη λύση
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 γιατι δεν φορας γαντια; προσωπικα φοραω παντα και παντου γαντια. Me too! Αν ειναι να γινουν σαν της μανας μου (βλ. φαση idomeneas) καλυτερα παντου γαντια. Άλλα για πλυσιμο πιατων, άλλα για ξεπετσιασμα κοτοπουλου και καθαρισμο πατατων, άλλα για καθαρισμα. Απλα μην τυχον και με δει καμιά (εκτος απο τη μανα μου) με γαντια, αρχιζουν τα "Α πως μπορεις; Δε σου γλυστραν τα πιατα;" κλπ κλπ. Το μανικιουρ πανω απολα! Girls Unite! 1
kraken92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάντως ισχύει οτι το συχνό πλύσιμο χεριών είναι απο τις βασικές αιτίες ξηροδερμίας...Προσπαθώ να το ελαττώσω όσο γίνεται...αλλά τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι τις αναλαμβάνω εγω οπότε είναι αναποφευκτο.
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και τα γαντια δεν ειναι καλα για το δερμα... Εγω εχω belanthol αλλα εχω χρησιμοποιησει και αλλες πχ της apivita.
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Βάζω γάντια για όλα (πιάτα, καθάρισμα, μέχρι και σφουγγάρισμα κλπ) και τις κρέμες τις χαλάω για πλάκα. Αυτόν τον καιρό βάζω 4 διαφορετικές κατά την διάρκεια της ημέρας μπας και πιάσει καμία. Τώρα είναι και σχετικά καλά, όταν ήταν νεογέννητο το μωρό που έβαζα και αντισηπτικά συνέχεια ήταν πολύ χειρότερα. 'Εχω ένα συνδυασμό χεριών νοσηλευτριας με χέρια πλύστρας - καθαρίστριας. τα αντισηπτικα ειναι οτι χειροτερο για τα χερια. το συχνο πλυσιμο επισης. ετκος αν εχεις αλλεργια οπως ειπωθηκε πιο πανω. Me too! Αν ειναι να γινουν σαν της μανας μου (βλ. φαση idomeneas) καλυτερα παντου γαντια. Άλλα για πλυσιμο πιατων, άλλα για ξεπετσιασμα κοτοπουλου και καθαρισμο πατατων, άλλα για καθαρισμα. Απλα μην τυχον και με δει καμιά (εκτος απο τη μανα μου) με γαντια, αρχιζουν τα "Α πως μπορεις; Δε σου γλυστραν τα πιατα;" κλπ κλπ. Το μανικιουρ πανω απολα! Girls Unite! +1000 , θυμαμαι οτι μου γκρινιαζε μια θεια μου οτι τα χερια της πατσουριασαν απο το πλυσιμο των πιατων γι αυτο κι εγω αποφασισα οτι δεν προκειται να γαμησω τα δικα μου. γαντια κι αγιος ο θεος. αυτα περι «μου γλιστραν» ειναι δικαιολογια του τυπου «χωρις προφυλακτικο γιατι δεν νιωθω τπτ» 3
Iris_89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εκεί που φοράω γάντια είναι όταν πλένω το μπάνιο, για χλωρίνες κτλ. Και όχι αυτά τα λαστιχένια, τα χειρουργικά που εφάπτονται απόλυτα. Πλύσιμο πιάτων κτλ δεν.
Valerie_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 γενικά πάντως πολλές γυναίκες εμφανίζουν αλλεργία ή έκζεμα στην πούδρα των γαντιών και παίρνουν χωρίς πούδρα. αλλά δεν παλεύεται το πλύσιμο πιάτων χωρίς γάντια είναι πολύ δυνατά τα καθαριστικά. 2
Glikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγω καμια φορά για να μαλακώσουν τα χέρια μου λόγω του ότι τα ταλαιπωρώ λόγω της δουλειάς, είτε επειδή έχουνε "σκάσει" λόγω κρύου βάζω nivea.
Iris_89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα με πείραζε το ταλκ στα γάντια, πόσο μάλλον όταν έβαζα εκατοντάδες φορές τη μέρα συν πλύσιμο κάθε φορά. Παίρνω αυτά χωρίς ταλκ 2
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα με πείραζε το ταλκ στα γάντια, πόσο μάλλον όταν έβαζα εκατοντάδες φορές τη μέρα συν πλύσιμο κάθε φορά. Παίρνω αυτά χωρίς ταλκ σκετη αηδια τα γαντια με το ταλκ. πραγματικα οποιος ηλιθιος τα επινοησε του αξιζουν φαπες 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 σκετη αηδια τα γαντια με το ταλκ. πραγματικα οποιος ηλιθιος τα επινοησε του αξιζουν φαπες Για τον χώρο που προορίζονται, πρέπει να έχουν ταλκ, τα χειρουργικά τουλάχιστον
Glikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτα που δεν μπορώ σαν αίσθηση τόσο, είναι εκείνα τα γάντια που βάζουν μερικοί για πλύσιμο πιάτων. 1000 φορές τα χειρουργικά.
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 παιδες της νιτροτζίνα προτείνετε μια με κοκκινο καπάκι, μια με μπλε ή κάποια αλλη; εχω περισσότερες πληγες στα χέρια και απο οτι στην ψυχή μου απο την χθεσινή χυλοπιτα
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μιας που ξεθάφτηκε το θέμα: Τους τελευταίους 6 μήνες έχω πάρει νέα κρέμα χεριών, αυτήν εδώ, και κάνει δουλειά. Θέλει 5' για να στεγνώσει. Και έχει απαλό άρωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα