Stef_25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,δηλωσα απωλεια καρτας λογω οτι την εχασα. Η καρτα ηταν συνδεδεμενη στο paypal μου,θα πρεπει να την κανω διαγραφη απο εκει ή δεν χρειαζεται και απλα θα προσθεσω την καινουρια? Χρειαζεται μηπως να αναφερω στο paypal οτι δηλωσα απωλεια για την συγκεκριμενη καρτα?
makfil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν με τη δήλωση εννοείς ότι την ακύρωσες στην τράπεζα που εξέδωσε. Αν δεν το έκανες, καντο άμεσα. Αρκεί να τη διαγράψεις από το paypal.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θα την διαγράψεις από paypal θα βαλεις την καινουργια και σε 2-3 μερες θα θελει επικυρωση αν θυμαμαι καλα από ενα κωδικο που θα σου δωσει η τραπεζα σου.Εχει μια πολύ μικρη χρεωση νομιζω λιγοτερο από ένα ευρω.
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θα την διαγράψεις από paypal θα βαλεις την καινουργια και σε 2-3 μερες θα θελει επικυρωση αν θυμαμαι καλα από ενα κωδικο που θα σου δωσει η τραπεζα σου.Εχει μια πολύ μικρη χρεωση νομιζω λιγοτερο από ένα ευρω. Νομίζω χρεώνει 1€ το οποίο αργότερα σου επιστρέφει.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εφόσον πλέον δεν θα χρησιμοποιείς την χαμένη κάρτα, δεν έχει νόημα να την έχεις συνδεδεμένη στο paypal. Μπορείς να την αφαιρέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα