zio10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Έπαιρνα αθλητικές για πολλά χρόνια! Τώρα παίρνω μόνο για κάποια προσφορά. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η τελευταία φορά που αγόρασα εφημερίδα πρέπει να ήταν πριν 14 χρόνια όταν ήμουν πορωμένος με το στοίχημα και αγόραζα τις εφημερίδες με τα προγνωστικά.
braxamiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ΑΥΓΗ γιατι θέλω να ενημερωθώ σωστά και αντικειμενικά. 2
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι εφημερίδες καθαρίζουν καλά τα τζάμια του αυτοκινήτου. Και οοοολα τα άλλα τζαμια του σπιτιου! Κρα κανω για να βρω τζαμπε εφημεριδα με το καλο σκληρο και μες στο μελανι χαρτί! 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Επίσης λένε οτι αν βάλεις 1 εφημερίδα μέσα απο το μπουφάν όταν οδηγείς μηχανάκι, δεν περνάει το κρύο.Δεν το έχω δοκιμάσει.Το αντιανεμικό του φτωχού. 1
drake. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Έχω να πάρω από τότε που ήμασταν πολυμετοχικοι
Speculoos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από Speculoos
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Επίσης λένε οτι αν βάλεις 1 εφημερίδα μέσα απο το μπουφάν όταν οδηγείς μηχανάκι, δεν περνάει το κρύο.Δεν το έχω δοκιμάσει.Το αντιανεμικό του φτωχού. Σιγά μην μετατρέπουν το μπουφάν και σε αλεξίσφαιρο. Δεν στέκει αυτό.
deesnider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σιγά μην μετατρέπουν το μπουφάν και σε αλεξίσφαιρο. Δεν στέκει αυτό. Ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Προφανώς και δε φτάνει το αντιανεμικό, αλλά το πολύ κρύο δεν το αφήνει να φτάσει στο σώμα σου, μια και είναι λιγότερο διαπερατή απ' τον αέρα συγκριτικά με το ύφασμα (πρακτικά, είναι μη διαπερατή...) Το διαπίστωσα προσωπικά, όταν χρειάστηκε να κάνω καμιά δεκαριά χιλιόμετρα με ποδήλατο και δυνατό κρύο/αέρα, έχοντας μόνο ένα ελαφρύ μπουφάν μαζί μου. Ξεκίνησα, το δάγκωσα αμέσως, γύρισα πίσω, έβαλα δυο φύλλα εφημερίδας από μέσα και έβγαλα τη διαδρομή αναίμακτα. Εννοείται ότι δε μπορείς να βγάλεις ταξίδι, αλλά σα γρήγορη λύση ανάγκης, δουλεύει. 1
duende Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σιγά μην μετατρέπουν το μπουφάν και σε αλεξίσφαιρο. Δεν στέκει αυτό. στο στρατο στα ζορικα κρυα μια χαρα εκανε δουλεια παντως ΑΥΓΗ γιατι θέλω να ενημερωθώ σωστά και αντικειμενικά. αχαχαχαχαχαχχ καλο ανεκδοτο 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε έπαιρνα τo Economist. Είχε αρκετά ενδιαφέροντα και ενημερωτικά άρθρα. Λίγο τσουχτερό για το μέγεθός του όμως.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το χωνι. Γιατι δεν θελω αναλυσεις με νοημα, σταθερες αποψεις και αντικειμενικοτητα. Οταν δεν εχει χωνι, kontra news και αν δεν εχει ουτε αυτη, τοτε αναγκαστικα Αυγη.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έπαιρνα παλιά τα καλοκαίρια αθλητικές για να διαβάσω για τις μεταγραφές. Πόσο καμμένος υπήρξα
Iris_89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πιο παλιά έπαιρνα διάφορες εφημερίδες ναι μεν για να διαβάζω, αλλά περισσότερο γιατί μου αρέσει πολύ η αίσθηση που αφήνει όταν την ξεφυλλίζω. Πλέον τις έχω κόψει
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Προφανώς και δε φτάνει το αντιανεμικό, αλλά το πολύ κρύο δεν το αφήνει να φτάσει στο σώμα σου, μια και είναι λιγότερο διαπερατή απ' τον αέρα συγκριτικά με το ύφασμα (πρακτικά, είναι μη διαπερατή...) Το διαπίστωσα προσωπικά, όταν χρειάστηκε να κάνω καμιά δεκαριά χιλιόμετρα με ποδήλατο και δυνατό κρύο/αέρα, έχοντας μόνο ένα ελαφρύ μπουφάν μαζί μου. Ξεκίνησα, το δάγκωσα αμέσως, γύρισα πίσω, έβαλα δυο φύλλα εφημερίδας από μέσα και έβγαλα τη διαδρομή αναίμακτα. Εννοείται ότι δε μπορείς να βγάλεις ταξίδι, αλλά σα γρήγορη λύση ανάγκης, δουλεύει. στο στρατο στα ζορικα κρυα μια χαρα εκανε δουλεια παντως Τι να σας πω αν το έχετε δοκιμάσει πρακτικά. Με την δική μου σκέψη δύσκολα γίνεται αποδεκτό αυτό, το φύλλο χαρτιού είναι τόσο λεπτό και με την θερμοπερατότητα που έχει ακόμα και ανάμεσα σε μπουφάν να τοποθετηθεί εξαιρετικά δύσκολα φαίνεται να εμποδίζει την μετάδοση θερμότητας από το ανθρώπινο σώμα προς την ατμόσφαιρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις