Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν 'εβρισα μεγάλε σου εξηγώ ότι δεν υπάρχει παραθυράκι.Αν θα μπεις κρίνετε απο το απολυτήριο και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι και παλεύεις μέσω απολυτηρίου να μπείς που είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και δεν παιρνάς μέσω πανελληνίων που είναι 10278 η βάση και αν έχεις κοινωνικό κριτήριο π.χ τριτεκνος έχει χαμηλή βάση 8749.

Δημοσ.

Πως να δώσω αφου δεν εχω κάνει φροντιστήρια καλα τέλος παντων θα προσπαθήσω με το απολυτήριο και βλεπουμε σας ευχαριστω για το χρονο σας

Και κάτι ακομα αμα καποιος ειναι απο επαλ θα εχει παραπανω μορια λογω του πτυχιου απο κάποιων στο γενικο που θα παρει απολυτήριο;

Δημοσ.

επισης εστω οτι μπαινεις στη σχολη , θα την βγαλεις? ειναι απο τις σχολες που μπαινεις ευκολα και βγαινεις δυσκολα .  . .  ΘΕλω να πω δεν ειναι αστυφυλακων στυλ , οτι μπαινεις και με τα χιλια ζορια -που λεει ο λογος- την βγαζεις και εισαι σχεδον κλαιν μαιν μετα.. Σκεψου το κ αυτο...

Δημοσ.

Πως να δώσω αφου δεν εχω κάνει φροντιστήρια καλα τέλος παντων θα προσπαθήσω με το απολυτήριο και βλεπουμε σας ευχαριστω για το χρονο σας

Και κάτι ακομα αμα καποιος ειναι απο επαλ θα εχει παραπανω μορια λογω του πτυχιου απο κάποιων στο γενικο που θα παρει απολυτήριο;

Για να δώσεις με απολυτήριο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις τουλάχιστον Lower,εσύ έχεις ?

Οι βάσεις είναι ίδιες για όλους,είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από Ενιαίο.

Δημοσ.

Εαν δώσεις μέσω ΕΠΑΛ με απολυτήριο οι θέσεις είναι πολύ λιγότερες είναι μόλις το 5% ενώ του γελ είναι 15%.Δεν είναι το ίδιο οι βάσεις του ΕΠΑΛ για ΑΕΝ είναι κάπου στα 1539 (γτ επαλ υπολογίζονται τα μόρια με βάση τα 2000 που είναι το μέγιστο) ενώ στο γελ είναι μόλις 10278 και μηχανικών είναι κάπου 9900.Φίλε jason σκέφτεσαι να πας χωρίς να υπολογίζεις δυσκολία σχολής όπου απο τους 1500 που μπάίνουν ετησίως ζήτημα αν αποφοιτούν οι 100 και πολύ σου λέω και επίσης η ανεργία στο εμπορικό ναυτικό θερίζει με πολλούς να μην βρίσκουν δουλειά και άλλους να δουλευούν χωρίς να πληρώνονται για μήνες.Εμπορικό Ναυτικό πας γιατί αγαπάς την θάλασσα οχι γιατί έχει φράγκα αλλιώς κάθε μέρα στην θάλασσα θα την νοιώθεις σαν να εκτίεις ποινή σε φυλακές.

Δημοσ.

Για να δώσεις με απολυτήριο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις τουλάχιστον Lower,εσύ έχεις ?

Οι βάσεις είναι ίδιες για όλους,είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από Ενιαίο.

Όχι δεν έχω κανένα πτυχιο αγγλικών

Εγώ θέλω να σας πω πείτε έχω ίδιο βαθμό με έναν από επαλ αλλά αυτός έχει ένα πτυχιο ειδικότητας και εγώ δεν έχω ποιον θα προτιμήσουν?

επισης εστω οτι μπαινεις στη σχολη , θα την βγαλεις? ειναι απο τις σχολες που μπαινεις ευκολα και βγαινεις δυσκολα . . . ΘΕλω να πω δεν ειναι αστυφυλακων στυλ , οτι μπαινεις και με τα χιλια ζορια -που λεει ο λογος- την βγαζεις και εισαι σχεδον κλαιν μαιν μετα.. Σκεψου το κ αυτο...

Τη μαθήματα έχουν?

Δημοσ.

Όχι δεν έχω κανένα πτυχιο αγγλικών

Εγώ θέλω να σας πω πείτε έχω ίδιο βαθμό με έναν από επαλ αλλά αυτός έχει ένα πτυχιο ειδικότητας και εγώ δεν έχω ποιον θα προτιμήσουν?

Τη μαθήματα έχουν?

Χωρίς πτυχίο αγγλικών δεν μπορείς να δώσεις για εμπορικό ναυτικό και η συζήτηση γίνεται τσάμπα.

Τα μαθήματα θα τα βρεις στην παρακάτω ιστοσελίδα.

http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=25213

Υ.Γ Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν το έχεις ψάξει καθόλου το θέμα,κάποιος/α σου είπε πως το εμπορικό ναυτικό έχει χρήμα και εσύ έμεινες εκεί,τα της σχολής δεν τα γνωρίζεις καν,που πας έτσι? το ξέρεις πως πρέπει να βρεις εταιρεία σου μόνος σου για να μπαρκάρεις ? το ξέρεις πως για να πάρεις πτυχίο θα πρέπει να συμπληρώσεις 12 μήνες θαλάσσια υπηρεσία ? γνωρίζεις πως αν δεν βρεις να μπαρκάρεις για το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι δεν μπορείς να συνεχίσεις στο 3ο εξάμηνο ? 

Σημειώνεται ότι: Α) Εάν το εκπαιδευτικό ταξίδι κριθεί ως ανεπιτυχές, ο σπουδαστής υποχρεούται στην επανεκτέλεσή του και αποκλείεται από την παρακολούθηση των μαθημάτων του επόμενου εξαμήνου. Β) Σπουδαστής που δεν επανεκτέλεσε με επιτυχία μέχρι την έναρξη του επόμενου εξαμήνου το θαλάσσιο εκπαι- δευτικό ταξίδι, διαγράφεται οριστικά από τη δύναμη της Σχολής.

Γνωρίζεις πως εσύ θα πρέπει να ψάξεις να βρεις εταιρεία για να κάνεις μπάρκο και δεν σου βρίσκει η σχολή ?

Μου φαίνεται δεν τα γνωρίζεις αυτά και που στα γράφω το σάλιο μου χαλάω.
Δημοσ.

Και να συμπληρωσω (μιας κ εχω φίλο στα καράβια) πως για να βρεις εγχώριο δρομολόγιο σαν δοκιμος θελεις γερό βισμα αλλιως δεν κ γενικά το να βρεις την πρωτη εταιρεία ειναι το πιο δύσκολο ...ποσο μαλλον τον ταξίδι

Δημοσ.

Βασικα γιατι ρωτας εδω οταν εχει βγει ηδη η προκήρυξη για φετος κ τα λεει ολα αναλυτικά

Δεν τιποτα πότε βγηκε;

Δημοσ.

Χωρίς πτυχίο αγγλικών δεν μπορείς να δώσεις για εμπορικό ναυτικό και η συζήτηση γίνεται τσάμπα.

Τα μαθήματα θα τα βρεις στην παρακάτω ιστοσελίδα.

http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=25213

Υ.Γ Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν το έχεις ψάξει καθόλου το θέμα,κάποιος/α σου είπε πως το εμπορικό ναυτικό έχει χρήμα και εσύ έμεινες εκεί,τα της σχολής δεν τα γνωρίζεις καν,που πας έτσι? το ξέρεις πως πρέπει να βρεις εταιρεία σου μόνος σου για να μπαρκάρεις ? το ξέρεις πως για να πάρεις πτυχίο θα πρέπει να συμπληρώσεις 12 μήνες θαλάσσια υπηρεσία ? γνωρίζεις πως αν δεν βρεις να μπαρκάρεις για το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι δεν μπορείς να συνεχίσεις στο 3ο εξάμηνο ?

Σημειώνεται ότι: Α) Εάν το εκπαιδευτικό ταξίδι κριθεί ως ανεπιτυχές, ο σπουδαστής υποχρεούται στην επανεκτέλεσή του και αποκλείεται από την παρακολούθηση των μαθημάτων του επόμενου εξαμήνου. Β) Σπουδαστής που δεν επανεκτέλεσε με επιτυχία μέχρι την έναρξη του επόμενου εξαμήνου το θαλάσσιο εκπαι- δευτικό ταξίδι, διαγράφεται οριστικά από τη δύναμη της Σχολής.

Γνωρίζεις πως εσύ θα πρέπει να ψάξεις να βρεις εταιρεία για να κάνεις μπάρκο και δεν σου βρίσκει η σχολή ?

Μου φαίνεται δεν τα γνωρίζεις αυτά και που στα γράφω το σάλιο μου χαλάω.

Ειναι ενα στυλ σαν τα ιεκ που κανεις πρακτικη

Δημοσ.

Ειναι ενα στυλ σαν τα ιεκ που κανεις πρακτικη

Αν από όλα αυτά που σου έγραψα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα πάω πάσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...