zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πόσους μηνες εκατσες; Επικουρος σημαιοφορος τη αρμοδιότητες εχει; Zio τη ειχες περασει; Σόρυ δεν το έγραψα καλά. Εγώ δεν έχω σχέση με εμπορικό ναυτικό, απλά είχα υπηρετήσει τη θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό. Εκεί είχα πολλά παιδιά του εμπορικού και μου είχαν πει ότι αυτοί υπηρετούν στο πολεμικό ναυτικό. Κάποιοι απ'αυτούς γίνονται σημαιοφόροι αν δεν κάνω λάθος. Κάνανε 18 μήνες αντί για 12, κάνανε υπηρεσίες όπως οι μόνιμοι και παίρνανε και κάποια λεφτά. Μένανε έξω, περίπου όπως οι αντίστοιχοι του στρατού ξηράς.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και θητεια ποσους μηνες; Όταν πήγα εγώ ήταν 12 και για τους δόκιμους 18. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ακι για την αεροπορεια ποσοι ειναι?ασκησεις πως σου φανηκαν και δεν πηγες ξηρα?οι δοκιμοι πληρωνονται? σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ακι για την αεροπορεια ποσοι ειναι?ασκησεις πως σου φανηκαν και δεν πηγες ξηρα?οι δοκιμοι πληρωνονται? σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα, δες στο θέμα του στρατού ή στο google. Τυχαία πήγα, ασκήσεις δεν κάναμε...γενικά ήταν πολύ καλά. Οι δόκιμοι απ'όσο ξέρω ακόμα πληρώνονται και υπηρετούν περισσότερο.
dionisis1925 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μεγάλε για το στρατό υπάρχει ξεχωριστό θέμα , κάνε εκεί τις ερωτήσεις,εδώ ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και τώρα αρχίζεις και ρωτάς ότι σου καυλώσει,για να τελειώνει το αστείο μην μας πρήζεις άλλο,κούνα και λίγο το χέρι σου ήμαρτον δηλαδή,19 χρονών μαντράχαλος είσαι,ο ανιψιός μου που είναι 4 χρονών πιο πολλά κάνει από εσένα,κόφτο.
giwrgos555 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι η θητεία ΠΝ είναι 12 μήνες αλλά οι Σημαιοφόροι Επίκουροι Αξιωματικοί (όπως και οι ΔΕΑ του στρατού ξηράς) υπηρετούν 6 μήνες παραπάνω δηλαδή 18 μήνες.Πληρώνονται κάπου 500 ευρώ το μήνα και κάνεις υπηρεσία όπως οι μόνιμοι δηλαδή χειμερινό 07:30-15:00 και καλοκαιρινό 07:00-14:30 και προσμετρούνται οι 9 μήνες θητείας στο ΠΝ ώς θαλάσσια υπηρεσία για την προαγωγή σου σε Πλοίαρχος Β.
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ποιο ειναι καλο σε λεφτα?κρουαζιεροπλοία τα δεξαμενοπλοια η στυλ blue star Γενικα τα πλοια δεν έχουν και εναν ρίσκο λόγο των πειρατών
giwrgos555 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τα γκαζάδικα είναι λόγω της επικινδυνότητας του φορτίου αλλά και γιατί κάνουν συνήθως ταξίδια μέσω θαλασσας του Αντεν που παιρνάει μπροστά απο Νιγηρία και Σομαλία.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ποιο ειναι καλο σε λεφτα?κρουαζιεροπλοία τα δεξαμενοπλοια η στυλ blue star Γενικα τα πλοια δεν έχουν και εναν ρίσκο λόγο των πειρατών man , μη σκεφτεσαι μονο τα λεφτα οπως σου προειπαν... ολα εχουν τη δυσκολια τους καποια λιγοτερη καποια περισσοτερη .. και δεν ειναι και σαν το στρατο στυλ,επειδη εισαι αξιωματικος διαταζεις κ ετσι ... (μη νομιζεις δηλαδη οτι θα σαι οπως στο λουφα και παραλλαγη να διαταζεις στρατιωτες ) επισης σου προτεινω το naftilia.gr να μπεις και να γραφτεις εκει να ρωτησεις οτι θελεις...
jason97 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 νομιζα μηπως ξερατε τιποτα παραπανω ειανι και κατι σχολες βαρνα τις εχετε ακουστα?
solton57010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 νομιζα μηπως ξερατε τιποτα παραπανω ειανι και κατι σχολες βαρνα τις εχετε ακουστα? wtf dude δεν ειναι σχολες βαρνα .Ειναι η Ναυτικη Ακαδημια Βαρνας στη Βάρνα της Βουλγαρίας
jason97 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 sorry δεν το ηξερα,Τις εχεις ακουστα; Ειναι αναγνωρισμενες;
Iris_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Op, δεν ξέρω τι ψάχνεις και πως το ψάχνεις, αλλά βγάζεις οτι βιάζεσαι υπερβολικά πολύ και κοιτάς μόνο σώματα ασφαλείας, πόσο μάλλον χωρίς πανελλήνιες. Είναι λες και πέφτεις με τα μούτρα σε οτιδήποτε, αρκεί να πληρώνει καλά, χωρίς να ψάχνεις συνθήκες/προϋποθέσεις κτλ. Τέτοιες βιαστικές κινήσεις δεν βγάζουν σε καλό. Φιλικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα