Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διονυση κατσε λιγο αν ενας εχει μεσο αλλα δεν διαθετει τα χ μορια δεν θα τον παρουν;

Το ξερω το ξενογλωσσο πτυχίο ειναι +2500 μορια τα οποία τα χάνω γιατι δεν εχω

Αμα παρω σαν ναύτης που μου ειπατε σε προηγούμενες σελιδες λέτε να τα κερδίσω τα χαμένα μόρια;

Το μέσο δεν μετράει στα μόρια μεγάλε,έχεις μόρια μπαίνεις,δεν έχεις δεν μπαίνεις,είναι απλά τα πράγματα.

Βρες βύσμα να γίνεις ναύτης και όταν θα καταλάβεις τι παίζει θα αναθεωρήσεις για πολλά πράγματα,εδώ θα είμαστε,δεν ξέρω τι άκρες έχεις και ούτε τι σου τάζουν αλλά θα προσγειωθείς πολύ άσχημα στην πραγματικότητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυριο γινονται η αιτησεις για πανελλήνιες
εγω που δεν θελω να δωσω αλλα θελω μονο με το απολυτήριο για αεν πρεπει να κανω καποια χαρτια στο σχολειο?

Δημοσ.

Καταρχάς τελευταία φορά που βγήκαν προκυρήξεις για σώματα ασφαλείας ήταν το 11 αν θυμάμαι καλά και στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα τώρα να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν πολλά χρόνια ακόμα να βγούνε προκυρήξεις αν δεν καταργηθούν επίσημα (που μάλλον εκεί πάει το πράγμα).

Τώρα για το εμπορικό ναυτικό που λες. Είσαι διατεθιμένος να θυσιάσεις την ζωή σου μόνο και μόνο για να βγάλεις αυτά τα καλά λεφτά;

Γιατί τα λεφτά μπορεί να τα βγάζεις εύκολα και να είναι και πολλά. Το θέμα είναι πότε θα τα φας αφού θα είσαι μήνες- χρόνια στην θάλασσα;

Επίσης οικογένεια την ξεχνάς με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Όχι ότι δεν γίνεται αλλα δεν θα είναι και ότι καλύτερο να την παρατάς και να κάνεις μήνες και χρόνια για να τους ξαναδείς.

Όσο για τις πανελλήνιες αμάν με αυτό το κόλλημα που έχετε μερικοί...Δεν σας κοστίζει τίποτα να δώσετε και αν δεν τα καταφέρετε δεν θα σας πάρουν και το κεφάλι...Μάλιστα η εμπορικού ναυτικού δεν είναι καν δύσκολα για να μπεις. Με ήπιο διάβασμα άνετα μπαίνεις ακόμα και αν αρχίσεις τώρα.

Τέλος να ξέρεις ότι αν κάνεις κάτι μόνο για τα λεφτά να είσαι σίγουρος 200% ότι θα αποτύχεις.

Δημοσ.

Μου αρεσει να ειμαι στην θάλασσα και να ταξιδεύω

Τα χρηματα ποτε δεν πανε χαμενα

Αυτο που λες για τις προκηρύξεις εχει βγει φετος για το λιμενικο

Δημοσ.

Μου αρεσει να ειμαι στην θάλασσα και να ταξιδεύω

Τα χρηματα ποτε δεν πανε χαμενα

Αυτο που λες για τις προκηρύξεις εχει βγει φετος για το λιμενικο

Έχεις πάρει χαμπάρι ο,τι εκεί πας για δουλειά και όχι ταξίδι αναψυχής ? Πως το πλοίο και με 10 μποφορ θα ταξιδεύει ? τι νομίζεις πως θα είναι ένα απλό ταξίδι από Πειραιά για Μύκονο ? περνάς Ατλαντικό , Ειρηνικό Ωκεανό,νομίζεις πως εκεί οι θάλασσες είναι ήρεμες ?? Μην γράφεις τίποτα εδώ μέσα,τράβα κάνε ο,τι θέλεις,αλλά μην πετάς μαργαριτάρια,θα τα διαβάσει τα μηνύματα σου κανένας άνθρωπος που ασχολείται με το επάγγελμα και θα κλαίει.

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρω παιδιά, και ειδικα με τις πειρατειες τώρα

Δεν την φοβάμαι την δουλειά

Δεν βαζεις ομως και τα καραβια μεσα το ίδιο ειναι το κρουαζιερόπλοιο με το δεξαμενόπλοιο

Δημοσ.

Ξέρω παιδιά, και ειδικα με τις πειρατειες τώρα

Δεν την φοβάμαι την δουλειά

Δεν βαζεις ομως και τα καραβια μεσα το ίδιο ειναι το κρουαζιερόπλοιο με το δεξαμενόπλοιο

για εναν καπετανιο- μηχανικό ουσιαστικά ειναι το ίδιο
Δημοσ.

Τις πειρατείες μην τις φωβάσε. Αν είσαι νάυτης σε πλοίο με ακριβό φορτίο που αξίζει να κλεψουν τότε θα υπάρχουν μισθοφόροι.

Αλλά από τις καταιγίδες, τα κύματα κτλ. δεν σε σώζει κανείς.

Τώρα την σύγκριση κρουαζιερόπλοιο με δεξαμενοπλοιο δεν την καταλαβαίνω...Γιατί έχεις την εντύπωση ότι θα σε πάρουν σε κουαζιερόπλοιο; Τα πρώτα χρόνια στα χειρότερα - αρχαία καράβια θα είσαι.

Ολομόχανος ανάμεσα σε Φιλιπινεζους-κινέζους κτλ. για μήνες-χρόνια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

φετος δινω πανελληνιες.και σκεφτομαι να δηλωσω στο μηχανογραφικο μου και την πυροσβεστικη,η προκυρηξη για πυροσβεστες βγηκε προσφατα. Ο προβληματισμος μου ειναι ΄΄εαν μπω στην πυροσβεστικη,υπαρχει σοβαρα ενδεχομενο να με στειλουν σε καποιο απομακρυσμενο μερος?γιατι εγω μενω θεσσαλονικη.''

Δημοσ.

Πας εκεί που υπάρχει ανάγκη σαφώς και θα σε τραβήξουν όπουδήποτε ειδικά τα καλοκαίρια με περιόδους πυρκαγιάς.

Δημοσ.

φετος δινω πανελληνιες.και σκεφτομαι να δηλωσω στο μηχανογραφικο μου και την πυροσβεστικη,η προκυρηξη για πυροσβεστες βγηκε προσφατα. Ο προβληματισμος μου ειναι ΄΄εαν μπω στην πυροσβεστικη,υπαρχει σοβαρα ενδεχομενο να με στειλουν σε καποιο απομακρυσμενο μερος?γιατι εγω μενω θεσσαλονικη.''

Ναι, ειναι μερος του επαγγελματος. Εννοειται πως θα παρεις μεταθεση εκτος Θεσσαλονικης και δεν εννοω Βεροια...

Δημοσ.

Στο Δημόσιο θα πας όπου σε στείλουν φυσικά.

Θεσσαλονίκη απίθανο το κόβω πάντως... Έχουν λίγους μόνο ίσα ίσα μην πάρει φωτιά κανα κτήριο ή για απεγκλωβισμό.

Δημοσ.

Αμα δεν προσπαθεις και δεν ζοριστεις δεν κάνεις τιποτα

Και στο κατω κατω ολα τα επαγγέλματα εχουν την επικυνδινοτητα τους

Παιδια λετε να εχω καμια ελπίδα να με πάρουν γιατι δεν εχω γνωσεις αγγλικων;

Ναι είναι πολύ επικινδυνο να δουλευεις στο δημο και να βάζεις σφραγίδες. :cry:

Επισης είναι πολύ επικινδυνο να εισαι καθηγητης γυμναστης ή στο δημοσιο. Μπαινεις μεσα κανεις το μαθημα σου και οποιος καταλαβε καταλαβε περάσανε χάρμα ολοι αυτοι τοσα χρονια τωρα σφιξανε λιγο τα λουριά. Ειχαμε έναν στο πανεπιστημιο ουτε εμπαινε στον κοπο να τους πει να σκάσουν από κατω για να γινει μάθημα. Ελεγε ότι ελεγε και οποιος ηθελε.

Οποτε αυτό που λες γενικα δεν ισχυει. Υπάρχουν δουλειες που είναι οντως επικίνδυνες και αμα δεν ξέρεις τι κανεις ή δεν εισαι ικανος για αυτή τη δουλεια καλυτερα να μη τη κανεις καθολου γιατι θα μπλέξεις. Και μη μπλέξεις και άλλους.Και υπάρχουν και δουλειες που παιζει να την περνάς άνετα και να λες εκει τα δικά σου.

Bεβαια ενας Ναυτικος έβγαζε μεσα σε 1.5 χρονο που ξεμπαρκαρε ένα καλο διαμέρισμα. Χωρις χρέη και δάνεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...