Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κάνουμε;

Ψάχνετε ταξι για να πάτε γρήγορα σπίτι η πηγαίνετε σε κάποιο κοντινό μαγαζί;

Αν ισχύει το δεύτερο, δεν ειναι λίγο ντροπή να πας σε ξένο μαγαζί δίχως να εισαι πελάτης;

• Moderators
Δημοσ.

Τι κάνουμε;

Αν ισχύει το δεύτερο, δεν ειναι λίγο ντροπή να πας σε ξένο μαγαζί δίχως να εισαι πελάτης;

για αυτο σε πολλες χωρες πληρωνεις για να μπεις στην τουαλετα

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη σε λενε γυφτο (επειδη η ιδιωτικη τουαλετα της καφετεριας δεν ειναι δωρεαν παρεχομενη υπηρεσια του δημου ή της πρόνοιας) πας σε ενα καφε, ζητας να σ κανουν εναν καφε για το χερι και μεχρι να στον φτιαξουν πας και ξαλαφρωνεις. Κύριος και ανακουφισμένος.

Δημοσ.
Ο χρήστης redhotstef είπε:
Τι κάνουμε;

για αυτο σε πολλες χωρες πληρωνεις για να μπεις στην τουαλετα

Ουσιαστικά το 0,5-1€ ( ; ) που δινεις είναι για τα εξοδα συντηρησης , καθαριότητας και απολύμανσης. Οτι δινεις παίρνεις. Βλέπε εδω τι γίνεται που ειναι δωρεάν. Στην Αριστοτελους στα δημόσια ουρητήρια ούτε κατσαρίδες δεν μπαίνουν, αν πας και περασεις απο επανω ή καταλάθως μπεις,μολύνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σε κάτι χημικές δημόσιες τουαλέτες δεν θα έμπαινα ούτε νεκρός. Όπως ειπώθηκε παραπάνω βρίσκεις ενα μαγαζί και στην χειρότερη παραγγέλνεις κάνα νεράκι μέχρι να ξαλαφρώσεις. Αλλά σαν το σπίτι σου δεν έχει.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για ψιλό .. Πάω και σε πάρκο. Αλλά μιλάω για χοντρό και ψιλό για τις γυναίκες..

Έχω σκεφτεί πως αν με πιάσει καμία μέρα κόψιμο και ειμαι μακριά από σπιτι, να δώσω 2 ευρώ στη κοντινότερη καφετέρια φασφουνταντικο. Χωρίς καφέ, χαλάλι.

Απ την άλλη σε μεγάλα καταστήματα τύπου goodys που έχει πολύ κόσμο νομίζω πας και τζάμπα χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι. Όπου έχει πολύ κόσμο μάλλον, πας και τζάμπα, ακόμα και στα μικελ.

Αλλά συνήθως όταν χρειάζεσαι τουαλέτα θες ναπας κάπου που να μην έχει πολύ κόσμο..

Δημοσ.

Ε λογικό γιατί θα ντροπιαστείς. Το ψιλό όπως είπες και σε πάρκο. Αρκεί να μην έχει κόσμο. Αλλά το χοντρό αναγκαστικά σε κάποιο μαγαζί. Εκτός αν κυκλοφορείς με πάνες για ενήλικες. Το χειρότερο είναι να σλθ έρθει σε θάλασσα ή την σε κάνα λεωφορείο χωρίς wc

Δημοσ.

Νομιζω σε κατυ φαστφουνταδικα τυπου goodys (οσα εχουν μεινει δηλ) για να μη μπαινει ο καθενας στο τζαμπε για κατουρημ μονο,εχουν στις κλειδαριες της τουαλετας πληκτρολόγιο που για να ανοιξει θελει να παυησεις κωδικο. Τον οποιο κωδικο τον γραφει η αποδειξη απο το ταμειο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω είναι παράνομο κάποιο κατάστημα να σου απαγορεύσει να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα του. Αλλά και να μην είναι άμα μπει ένας random άνθρωπος στο μαγαζί ενώ τον λούζει κρύος ιδρώτας τι θα του πει ο υπάλληλος, «το χέσιμο επιτρέπεται μόνο σε πελάτες»; Γελοίο και μισάνθρωπο το βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα στην πολη μου οι τουαλετες απο τα Goody's θελουν κωδικο για να μπεις. Οποτε πας σε καφετερια και δυσκολα να σε παρουν χαμπαρι, νομιζουν οτι εισαι πελατης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...