Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δε ξερω αν εχει θεση το ποστ σ αυτο το φορουμ αλλα ειναι το μονο που χρησιμοποιω και εχω γραψει κανα δυο χρονια. Μπαινω στο θεμα.. Θελω να μετακομισω απο το σπιτι μου στη θεσσαλονικη σε αλλο. Φοιτητης ειμαι. Ξερετε ποσο κοστιζει η μεταφορικη περιπου για τα συνηθισμενα επιπλα (κρεβατι,βιβλιοθηκη,γραφειο,καναπες,τραπεζι)?Χοντρα χοντρα ενα ποσο αν εχει κανει κανεις προσφατα μετακομιση γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και θελω να δω αν βγαινω να τη κανω με τα λεφτα που εχω μαζεψει. Και επισης ολοι οι μεσιτες στη θεσσαλονικη θελουν μισο νοικι ως προμηθεια? Ισχυει ακομα αυτο? Ισχυε οταν βρηκα το σπιτι που μενω τωρα πριν 3 χρονια.

Δημοσ.

Ανέβα 2-3 μέρες και βρες μόνος σπίτι. Μη πληρώνεις τζάμπα ενοίκια σε μεσίτες.

Από ποια πόλη έρχεσαι? Ίσως σε συμφέρει να πουλήσεις αυτά που έχεις και να πάρεις νέα επιπλα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δε ξερω αν εχει θεση το ποστ σ αυτο το φορουμ αλλα ειναι το μονο που χρησιμοποιω και εχω γραψει κανα δυο χρονια. Μπαινω στο θεμα.. Θελω να μετακομισω απο το σπιτι μου στη θεσσαλονικη σε αλλο. Φοιτητης ειμαι. Ξερετε ποσο κοστιζει η μεταφορικη περιπου για τα συνηθισμενα επιπλα (κρεβατι,βιβλιοθηκη,γραφειο,καναπες,τραπεζι)?Χοντρα χοντρα ενα ποσο αν εχει κανει κανεις προσφατα μετακομιση γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και θελω να δω αν βγαινω να τη κανω με τα λεφτα που εχω μαζεψει. Και επισης ολοι οι μεσιτες στη θεσσαλονικη θελουν μισο νοικι ως προμηθεια? Ισχυει ακομα αυτο? Ισχυε οταν βρηκα το σπιτι που μενω τωρα πριν 3 χρονια.

Οι μεσίτες θελουν μισο, εχω ακουσει και για 1. Εκανα μεταφορά 5-6 κιβωτίων απο Θεσσ στην Αθηνα με 70, αλλοι μου ζητουσαν 120-140. Αν θελεις να σου δωσω το τηλ. στειλε πμ. 

Δημοσ.

Ανέβα 2-3 μέρες και βρες μόνος σπίτι. Μη πληρώνεις τζάμπα ενοίκια σε μεσίτες.

Από ποια πόλη έρχεσαι? Ίσως σε συμφέρει να πουλήσεις αυτά που έχεις και να πάρεις νέα επιπλα

Στην ιδια πολη θα ειναι και το νεο σπιτι. Κι ενα βανακι να νοικιασει σε μια μερα τα εχει παει. 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια Θεσσαλονικη μενω και σκεφτομαι απλα να αλλαξω το σπιτι. Και δεν ηξερα ποσα περιπου λεφτα θα χρειαστω για μεταφορα και μεσιτη και αν φτανουν οσα εχω στην ακρη. Για το μεσιτη το λεω γιατι οταν πρωτοηρθα θεσσαλονικη εψαχνα 2 μερες μονος μου σπιτι και ειτε το σπιτι θα ηταν αθλιο ειτε θα ηταν σε μεσιτη και δε το ελεγε καθαρα στην αγγελια και το μαθαινα μολις πηγαινα να το δω. Με τα πολλα καταλαβα πως εδω στη πολη ενα πολυ μεγαλο μερος των σπιτιων ειναι σε μεσιτη, πηγα σε εναν και μου βρηκε το σπιτι που εχω τωρα. Πληρωσα μισο ενοικιο σε αυτον. Παλι θα ψαξω μονος μου αρχικα και μακαρι να βρω αλλα πολυ φοβαμαι οτι ισως καταληξω σε μεσιτη παλι... Αρα για μια μεταφορα μεσα στη θεσσαλονικη για ποσο μιλαμε? Γυρω στα 100? Μπορει να ειναι και λιγα αυτα που λεω ή πολλα δε γνωριζω καθολου...

Δημοσ.

Νοικιασε ένα βανακι από εταιρεία και ας κάνεις 2 -3 δρομολόγια για να τα μεταφέρεις. Σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά από το να φωναξεις φορτιγατζη να στα μεταφέρει και φυσικά χωρίς απόδειξη.

Δημοσ.

Αρκετά σάιτ μεταφορικών, αναφέρουν πακέτο "για φοιτητικό σπίτι" με (/από) 120Ε.

Η φάση με το βανάκι προφανώς θα είναι πιο οικονομική, αλλά λάβε υπόψην ότι από τη στιγμή που δεν είσαι μόνο με κούτες αλλά έχεις και μεγάλα έπιπλα, θα πρέπει να έχεις σίγουρα και τουλάχιστον άλλο ένα άτομο διαθέσιμο / πρόθυμο για το όλο κουβάλημα.

Δημοσ.

Εχω σιγουρα αρκετα ατομα να βοηθησουν. Απλα για να νοικιασω βανακι δε πρεπει να χω καμποσο καιρο διπλωμα? Το εχω λιγοτερο απο δυο χρονια..εναμιση ισως.

Δημοσ.

Πάνε μια βόλτα στη πλατεία εμπορίου (αρχές ερμού κοντα στη ι. Δραγούμη) που έχει αρκετους φορτηγατζιδες - γκοτζαμάνιδες και ρώτα.

υγ: δε ξέρω με την ανάπλαση που κάνουν εκεί αν είναι ακόμα εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...