splashboogie Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πριν από 1 και 1/2 χρόνο αγόρασα από το Media markt ένα λαπτοπ HP και με 140 το ασφαλισα για οτιδήποτε. Έχει νόημα να πω ότι έσπασε, κλάπηκε κτλπ και να πάρω νεο ή ακόμα καλύτερα πιστωτικό??
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εσπασε θα ζητήσουν να το δουν πιστεύω, κλάπηκε θα ζητήσουν την λιστα κλαπέντων από την κατάθεση σου στην ασφάλεια Εσύ ξέρεις 1
splashboogie Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ρωτάω μήπως το έχει κάνει κάποιος. Ένας φίλος το έκανε σε κινητό και μου έβαλε ιδέες. Το έσπασε και πηρε αντικατάστηση (δεν είναι λίγο 2 χρόνια μετά νέο τηλέφωνο.
TheAccountant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ρωτάω μήπως το έχει κάνει κάποιος. Ένας φίλος το έκανε σε κινητό και μου έβαλε ιδέες. Το έσπασε και πηρε αντικατάστηση (δεν είναι λίγο 2 χρόνια μετά νέο τηλέφωνο. του το αποζημειωσαν στην πληρη αξια? αλλα σε γενικές γραμμές, οχι να μην κάνεις απατεωνια. 1) αν σε πιασουν, θα κατηγορηθεις για ασφαλιστικη απάτη 2) πηδάς την δυνατοτητα ασφάλισης και εκτοξευεις την τιμολογηση για ολους μας.
splashboogie Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πλήρη αξία και χωρίς πολλά πολλά. Εξου και μου μπηκε ο διαολος.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ωραιοι ειστε μωρε.ειδικα ο φιλος σου αλλα και εσυ.και μετα φταιμε και εμεις που χαλαει κατι στην εγγυηση και τα καταστηματα κανουν τους κινεζους και δεν τα αλλαζουν. 5
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παντως πιστευω χωρις να είμαι σιγουρος ότι και οι εγγυήσεις για σπασμένες συσκευες θα εχουν "ψιλα γραμματα" Πριν ένα μηνα πηρα tablet αξιας 130 ευρω από PUBLIC και ηθελαν αλλα καπου 30 ευρω για επεκταση εγγυησης και καλυψη και για σπασμενη οθονη αλλα δεν τα εδωσα.
mylo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ρωτάω μήπως το έχει κάνει κάποιος. Ένας φίλος το έκανε σε κινητό και μου έβαλε ιδέες. Το έσπασε και πηρε αντικατάστηση (δεν είναι λίγο 2 χρόνια μετά νέο τηλέφωνο. σε δουλεύει ο ''φίλος'' σου
splashboogie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ντάξη φταίει και ο τίτλος αλλά μερικοί είστε μεγάλα ..... ταλέντα. Μηλάμε για Ασφάλεια- ο μόνος που μεσολαβεί είναι η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, όπως πολύ σωστά είπε ο Accountant υπάρχουν θέματα αλλά το είναι μαkάκες π.χ. στην arvato και δεν δινουν εγγυηση δεν φταίει αν γίνει κακή χρήση της ασφάλειας του λαπτοπ μου. 1
haris_216 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μαμουνιές γινόντουσαν πάντα. Αναρωτιέμαι όμως πότε είμασταν καλύτεροι (αν είμασταν) σαν άνθρωποι/κοινωνία. Όταν τα κάναμε υπογείως και στις σκιές ή όταν πια γίναμε τόσο άνετοι που λέμε ευθέως και στα ίσια "θα κλέψω αλλά θέλω και τη γνώμη σας για να το κάνω σωστά";
Tempor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κυριε topic starter. Για να ρωτας σημαινει οτι εχεις καποια ηθικη και τιμη οποτε θα ελεγα να μη το κανεις. Αμα ησουν απατεων ηδη θα το ειχες κανει. 3
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κυριε topic starter. Για να ρωτας σημαινει οτι εχεις καποια ηθικη και τιμη οποτε θα ελεγα να μη το κανεις. Αμα ησουν απατεων ηδη θα το ειχες κανει. +1 Στην χειρότερη περίπτωση φαντάζομαι να το πας σπασμένο και να σου πει ο τεχνικός , μήπως είσαι εσύ που το πήρες από το Media Markt και ρώταγες στο Insomnia Πως θα κάνεις μαμουνιά?
splashboogie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κυριε topic starter. Για να ρωτας σημαινει οτι εχεις καποια ηθικη και τιμη οποτε θα ελεγα να μη το κανεις. Αμα ησουν απατεων ηδη θα το ειχες κανει. Με τιμάει αυτό που λες και σε ευχαριστώ. Απατεών δεν υπήρξα και δεν θα υπάρξω. Δυστυχώς το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό- διότι δεν νίωθω καμία ηθική υποχρέωση έναντι των ασφαλιστηκών εταιριών. ΠΟΛΛΕΣ εμπειρίες (με βασική μια πρόσφατη- 2014- που αφορούσε την ασφάλεια ζωης παρακαλώ της μάνας μου) με κάνουν να ξέρω ότι είναι καθάρματα ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. Για εγγύηση π.χ. ΔΕΝ θα το έκανα ποτέ (ας εγραψα βλακωδεστατα στο τίτλο εγγυηση ) διότι θα έβλαπτα τον διπλανό μου που όντως είχε πρόβλημα να μην μπορέι να εξυπηρετηθεί επείδη εγώ- και αλλοι προφανώς- πήγα να κάνω τον έξυπνο. Το βασικό μου θέμα είναι το νομικό. Πάντως κατέληξα να μην το κάνω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα