Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας άλλος τρόπος ?? Θα τελειώσουν οι τελείες !  :D

Νομίζω γίνεται και με κεφαλαία και μικρά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Αν το δοκιμάσεις πες.

Δημοσ.

Που λέτε κάθε φορά που με διαφορετικό μέιλ πατάω το κουπονι και μετα proceed μου γράφει ένα χαζό μήνυμα για το paypal. Μετά τα ξαναβάζω ολα και είμαστε οκ.. Είτε κάθε φορά καταλαβαίνουνε ότι κανω μπινιά είτε αυτό το site είναι ο,τι να ναι .. Μάλλον το 2ο!

Δημοσ.

Που λέτε κάθε φορά που με διαφορετικό μέιλ πατάω το κουπονι και μετα proceed μου γράφει ένα χαζό μήνυμα για το paypal. Μετά τα ξαναβάζω ολα και είμαστε οκ.. Είτε κάθε φορά καταλαβαίνουνε ότι κανω μπινιά είτε αυτό το site είναι ο,τι να ναι .. Μάλλον το 2ο!

Και σε εμένα το ίδιο ! 

Δημοσ.

ευχαριστουμε πολυ t.s.

χτυπησα και εγω ενα

η αληθεια ειναι οτι παρακολουθω καιρο αυτα που ανεβαζετε απο zapals αλλα δεν ηταν κατι τρομερο που με εκαιγε να παρω.τωρα ομως δεν αντισταθηκα.

ελπιζουμε σε παραλαβη λοιπον :-)

Δημοσ.

Εμένα μόλις χθες μου ήρθαν μηνύματα για αποστολή προσφορών από προηγούμενες εβδομάδες...εφιάλτης των logistics πρέπει να είναι η zapals.

Εγώ πάλι πρώτη φορά που τσίμπησα τρία αντί για ένα...ας υπάρχουν, γιατί μοιράζονται δεξιά-αριστερά εύκολα.

Δημοσ.

item per customer *Valid email address is required for order confirmation *Correct shipping address is required *No return, replacement or exchange *Shipping time 7 – 45 days (Non tracking) *Our general terms & conditions apply

Αυτό που λέει το επιβεβαιώνει κάποιος;

Για την επιστροφή λες??

Ναι αν έρθει χαλασμένο δεν σου στέλνει καινούργιο, όπως πάθανε αρκετοί με τα τζαμάκια!! 

Δημοσ.

Για την επιστροφή λες??

Ναι αν έρθει χαλασμένο δεν σου στέλνει καινούργιο, όπως πάθανε αρκετοί με τα τζαμάκια!! 

Όχι βρε για το Valid email address is required for order confirmation.

Δημοσ.

Όχι βρε για το Valid email address is required for order confirmation.

Αφού δεν στέλνουνε τίποτα για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό μας. Διάβασα περιπτώσεις που βάζουν ότι να είναι για email  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...