Muchacho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα,τα ξαναβρηκα με την πρωην μου.Το θεμα ειναι πως μετα που την παραιτησα αφεθηκε(λογικο) και πηρε πολλα κιλα αλλα οχι μονο πηρε πολλα κιλα,αλλα η καθημερινοτητα της αλλαξε εντελως.Συγκεκριμενα εχει υιοθετησει εναν λιγοτερο δραστηριο τροπο ζωης που περιλαμβανει κακη διατροφη,πολλες ωρες στο facebook,δακρυβεχτες ταινιες και γενικα μια σειρα απο αλλες αποκρουστικες συνηθειες που ερχονται σε πληρης αντιθεση με τον προηγουμενο τροπος ζωης(σαλατες και στιβο) .Εχω δοκιμασει στην κυριολεξια τα παντα.Απο το να μου κανει παρεα στο τρεξιμο μεχρι και πιο υπουλους μεθοδους οπως να γραφτει μαζι μου στο γυμναστηριο ωστε εγω να επωφεληθω απο την προσφορα των 2 ατομων.Οπως μπορειτε να φανταστειτε αρνηθηκε.Εχω φτασει σε απογνωση,απο την μια ειμαι ετοιμος να την παραιτησω ξανα και απο την αλλη σκεφτομαι πως φερω ευθυνη για την κατασταση της και πως κατω απο αυτον τον βουρκο λιπους κρυβεται ενα πλασμα που αγαπησα. 5
curiositykilledme Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 με την τελευταια προταση ψιλοεκλαψα να ξερεις 22
InsertCoinToJoi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 δεστο και λιγο θετικα... δεν προκειτε να σε κερατωσει γιατι δεν θα την θελει κανεις 3
Jethro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γυναίκα δίχως πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα ! Θα έχει αυξημένη κατανάλωση στη ταβέρνα βέβαια.
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το πραγματικό ερώτημα είναι αυτό, την αγαπάς στ' αλήθεια την τοφάλα; Αν ναι, μείνε μαζί της και μην της ζαλίζεις τον έρωτα -ευθέως, σε λίγο καιρό και με το προσωπικό σου παράδειγμα μπορείς να ελπίζεις να την ξαναβάλεις στον ίσιο δρόμο. Ειδάλλως τα ξαναλέμε σε κάτι μήνες. Αντιλαμβάνομαι οτι ήταν διαφορετικός άνθρωπος παλιότερα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι χοντροί/ες δεν έχουν αισθήματα. Αμα σου χαλάει την εικόνα, την αισθητική ή απλά δεν σε βολεύει στο κρεβάτι ίσως χρειάζεται να επαναξιολογήσεις τι ζητάς απο εκείνη.
michael92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μείνε μαζί της αλλά κόψε την σεξουαλική επαφή μέχρι να αρχίσει να χάνει βάρος. Αν σε έχει δεδομένο δεν πρόκειται να προσπαθήσει. 2
saxos55 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πάρει βάρος 9
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παρτης ενα τζιν, στο οποιο να μην χωραει, αμα σου πει οτι δε της κανει, ρωτα την με απορια, "μα καλα αυτο δεν ηταν το νουμερο σου?". 5
LongTom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Άγιστα 3 στο τρόλλινγκ. Το νήμα με το 10' ήταν καλύτερο. Δυστυχώς Porg δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.... 4
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μίλα με ψυχολόγο καλύτερα. Υπάρχουν φανερά σημάδια κατάθλιψης 1
opera Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Είσαι με κάποιον γιατί τον γουστάρεις όπως είναι και όχι γιατί θα τον αλλάξεις για να σου αρέσει. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς για το αν θέλεις αυτή τη κοπέλα όπως είναι τώρα ή αυτή που ήταν κάποτε. Σα μερικούς που αγοράζουν αυτοκίνητο και το κάνουν αγνώριστο. Αφού δε σου αρέσει όπως είναι γιατί το αγοράζεις; Αγόρασε άλλο που να σου αρέσει όπως είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις