Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαθηματικη διάνοια της underground hacker σκηνής σπάει το encryption του wpa2 . Πετάς και μια jolie μέσα και καθαρισες

Είναι πολύ εξειδικευμένο...ποιον ενδιαφέρει αν θα σπάσει το encryption του wpa2;

Δημοσ.

Είναι πολύ εξειδικευμένο...ποιον ενδιαφέρει αν θα σπάσει το encryption του wpa2;

Όσους έχουν router :D

Κολλας και εσύ σε λεπτομερειες ... αμερικανικά θα γίνει με στοχευμένη επίθεση σε εταιρεία whatever με μονο entry point το wireless network . To password αλλάζει κάθε 6 ώρες κτλ . Πρεπει να βρούνε τρόπο να μπορέσουν να το σπάσουν μέσα σε 6 ώρες . Για αυτό τον λογο επιστρατεύουν war driving με μαθηματικούς κτλ γενικά κάνουν ομάδα οι top of the notch . Αλλά ή μαθηματική διάνοια θα τους βγάλει από την δύσκολη θέση με έναν τρόπο σπασίματος που με distributed computing θα μπορέσουν να το σπάσουν . Ε ξέρεις εκκεντρικά γκομενακι , γαμαω χαρακτήρες κτλ κτλ Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στην πορεία

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκες όλα αυτά με ένα τοστ κι ένα φραπέ;! Εγώ όσο και να φάω και να πιω δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτώ αυτή τη νέα περιπέτεια του Ταμτάκου που έλεγα! :D

Ναι αλλα ειναι απο τις ταινιες που αλλο να τις βλεπουν , αλλο να τις περιγραφεις ! Σαν να προσπαθεις να περιγραψεις το kill bill η το deliverance  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι απο τις ταινιες που αλλο να τις βλεπουν , αλλο να τις περιγραφεις ! Σαν να προσπαθεις να περιγραψεις το kill bill η το deliverance  :P

Το kill bill το ξέρω, το άλλο όχι. Έχουν ενδιαφέρον οι ιδέες σου πάντως! Το τελευταίο με το τηλεπαιχνίδι μοιάζει λίγο με το running man του Σβαρτζενέγκερ;

Δημοσ.

Μαθηματικη διάνοια της underground hacker σκηνής σπάει το encryption του wpa2 . Πετάς και μια jolie μέσα και καθαρισες

Αυτα τα εκανε στα νατια της ,μεγαλωσε το Ατζελινακι για τετοια  :P .Αν την γυρισεις παντως σε νεανικο στυλακι προτεινω emma roberts ! 

Δημοσ.

Και για να σας το χαλασω...

Καταλαβαινετε οτι οποιοσδηποτε εντος 10 λεπτου μπορει να κατοχυρωσει τις παραπανω ιδεες νομιμα, γρηγορα και αποτελεσματικα εχοντας ταυτοχρονα το πλεονεκτημα σε αιθουσα δικαστηριου; (μετα απο δικη σας μηνυση)

• Like 1
Δημοσ.

Από μικρή το σκεφτόμουν αυτό και κράταγα "μυστικές" τις ιδέες μου για να μην τις υλοποιήσει άλλος. Πολλές όμως έτυχε να τις έχουν κι άλλοι και έμεινα απλά να ρίχνω κατάρες σε όσους έφτιαχναν πράγματα που είχα σκεφτεί εγώ.

Για πες, πως μπορούμε να τα κατυχυρώσουμε? Αυτο που τα ταχυδρομείς στον εαυτό σου πιάνει?

Δημοσ.

Καταλαβαινετε οτι οποιοσδηποτε εντος 10 λεπτου μπορει να κατοχυρωσει τις παραπανω ιδεες νομιμα, γρηγορα και αποτελεσματικα εχοντας ταυτοχρονα το πλεονεκτημα σε αιθουσα δικαστηριου; (μετα απο δικη σας μηνυση)

Σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να ισχυριστεί η idomeneas ή ο bluesattack ας πούμε ότι δημοσίευσαν την ιδέα εδώ στο φόρουμ πριν την κατοχυρώσει ο άλλος; (Εννοείται αφού αποδείξουν ότι οι λογαριασμοί είναι δικοί τους).

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το δεχτεί το δικαστήριο γιατι αυτά μπορούν να τροποποιηθούν σχετικά εύκολα.

Είχα σκεφτεί και το Truman Show πάντως (ήμουν ο Truman).

Μικρή όταν πήγαινα τουαλέτα έβαζα μια πετσέτα γύρω γύρω για να μην με δει το κοινό και έκανα μπάνιο με μαγιώ.

• Like 1
Δημοσ.

Από μικρή το σκεφτόμουν αυτό και κράταγα "μυστικές" τις ιδέες μου για να μην τις υλοποιήσει άλλος. Πολλές όμως έτυχε να τις έχουν κι άλλοι και έμεινα απλά να ρίχνω κατάρες σε όσους έφτιαχναν πράγματα που είχα σκεφτεί εγώ.

Ασχημο πραγμα η ελλειψη χρηματοδοτησης  :-D

Δημοσ.

Φίλε ένα σενάριο η βιβλίο γίνεται copyrighted αυτούσιο. Δεν υπάρχει κατοχύρωση "ιδέας" με τον τρόπο που το εννοείς. 

Δημοσ.

εγώ συνήθως σκέφτομαι οτι κάποιες από τις μέρες μου θα μπορούσαν να γίνουν ταινία. Μια μέρα μόνο, μια ολόκληρη ταινία.

όπως η προχτεσινή...

όπως πολλών ανθρώπων φυσικά... το θέμα  ειναι να το δώσεις καταλλήλως

Δημοσ.

εγώ συνήθως σκέφτομαι οτι κάποιες από τις μέρες μου θα μπορούσαν να γίνουν ταινία. Μια μέρα μόνο, μια ολόκληρη ταινία.

όπως η προχτεσινή...

όπως πολλών ανθρώπων φυσικά... το θέμα  ειναι να το δώσεις καταλλήλως

Αν έχεις πολλές μέρες που αξίζουν να γίνουν ταινία καλύτερα να κάνεις σειρά! Ένα επεισόδιο την κάθε μέρα! :P

• Like 1
Δημοσ.

Nεα ταινια , βγαλμενη μεσα απο το forum  την ζωη   :P

Τιτλος : genesis 

Eτος 2150

Τα  ρομποτ εχουν εισβαλλει για τα καλα στην ζωη μας .Aνθρωπομορφα ρομποτ αστυνομικοι , ρομποτ  τροχονομοι ,   υπαλληλοι ξενοδοχειων και πολυκαταστηματων , οικιακοι βοηθοι , ρομποτ που λενε τον καιρο , φυλακες σε μουσεια ,ρομποτ αναλυτες του χρηματιστηριου,διαφημισεις για το νεο μοντελο σκουπας με την εξελιγμενη τεχνητη νοημοσυνη,ρομποτικα αυτοκινητα , videogames και ταινιες με ηρωες ρομποτ .Τα παντα φυσικα,  οποιαδηποτε συναλλαγη γινεται ηλεκτρονικα.

Ολα τα ρομποτ ειναι συνδεδεμενα  στο genesis ,ενας παγκοσμιος ιστος για ρομποτ που τους επιτρεπει να μοιραζονται πληροφοριες και να εξελισσονται .H μεγαλυτερη κατασκευαστρια εταιρεια ειναι η κρατικη Nasdaq , η οποια κατασκευαζει και το μοντελο talos , που αποτελει την  ρομποτικη αιχμη των  δυναμεων καταστολης.

Βρισκομαστε στην πρωτευουσα Singpore .Μια μητροπολη ουσιαστικα χωρισμενη, λογω της τεραστιας ανεργιας και εγκληματικοτητας που εχει επιφερει η αλματωδης τεχνολογικη αναπτυξη ,στα δυο .Οι πλουσιοι ζουν σε οικισμους-φρουρια, φυλασσομενοι απο ιδιωτικα ρομποτ αλλα και talos που τους εχει παραχωρησει η κυβερνηση .Οι υπολοιποι κατω απο ενα ιδιαιτερα αυταρχικο καθεστως .Η πλειοψηφια των περιθωριοποιημενων , ανεργων κλπ ζει στην  Leicerstecshire    , την πιο μεγαλη παραγκουπολη , που την χωριζει απο τους υπολοιπους ενα μεγαλο πετρινο  τειχος 

Συνεχιζεται 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...