leatherebel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, προσπαθώ να στείλω ένα e-mail με επισυναπτόμενα αρχεία 15 MB συνολικά και παρά το ότι τα έχω σπάσει σε κομμάτια μικρότερα των 10 MB, ωστόσο εξακολουθεί να μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα από το [email protected] "This is an automatically generated Delivery Status Notification.Delivery to the following recipients failed." Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
DeadElectron Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ προκειμένου να εντοπίσεις την αιτία του προβλήματος. Ωστόσο, τα συνηθέστερα προβλήματα σχετίζονται με την διαθεσιμότητα του παραλήπτη.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αν ήταν θέμα μεγέθους λογικά θα στο έλεγε. Παρ' όλα αυτά, έχε υπ' όψιν κι αυτό. As an example, when Google's gmail service increased its arbitrary limit to 25MB it warned that: "you may not be able to send larger attachments to contacts who use other email services with smaller attachment limits". In general, 10MB is considered safe for the maximum size of an email. Email users can be puzzled by these limits because the MIME encoding, which typically uses Base64 adds ~33% overhead – so that a 20MB document on disk exceeds a 25MB file attachment limit. https://en.wikipedia.org/wiki/Email_attachment
leatherebel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς attachment φεύγει; Τελικά έφυγε το κείμενο χωρίς attachment, ή έτσι νομίζω μιας και δε μου 'ρθε ειδοποίηση για αποτυχία αποστολής. Έφυγαν και τα μόνα τους τα attachments που ήταν μέχρι 5 MB. Ένα που είναι 7 MB αρνείται πεισματικά να φύγει. Τελικά το έσπασα σε 4 και 3 MB και νομίζω ξεκουμπίστηκε γιατί δεν ήρθε ακόμα ειδοποίηση για αποτυχία αποστολής. Thnx fot the backup guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα