redhotstef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Όταν ακούω "I'm coming, I'm coming.. " (american pie) 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται οτι δεν ειναι επίθεση, την ξέρεις την κοπέλα και κάθε φορά που βγαίνετε σου ζητάει να της δέσεις τα κορδόνια
Razor_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν είχε ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα που έλεγε για το Euro 2004 και τα σχετικά;
dritan90 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 γενικα δεν ειναι καλο συναισθημα-σημαινει οτι εισαι εγωιστης τωρα επι του θεματος-για μικρα κατορθωματα δεν ειναι κακο να το παιρνεις στην πλακα και να πεις μια φορα"πω τι εκανα"
alsakari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να "προετοιμαστείς" για να νιώσεις υπερήφανος για κάτι.Αυτό είναι αυθόρμητο συναίσθημα.Μπορεί να το νιώσεις για ενα τόσο μικρό πράγμα,που δεν θα σου παίρναγε καν απο το μυαλό πριν.Εγω πχ ένιωσα έτσι όταν έλυσα ενα τεράστιο sudoku που μου είχε σπάσει τα νεύρα .Σιγά το κατόρθωμα θα μου πείτε.Συμφωνώ,αλλά εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα king of the hill. Για τις γυναίκες πάντως,οταν γεννάνε το πρώτο τους παιδί,πιστεύω οτι θα είναι η στιγμή. Και μην λέτε I'm dead inside.Και είστε και τόσο νέοι.Μάλλον δε έχετε βρει ακόμα αυτό που λέιπει,Αναλογιστείτε αυτό:κάθε μέρα η ώρα που ξυπνάτε είναι μοναδική.Ακόμα και αν βάλετε το ξυπνητήρι την ίδια ώρα κάθε μέρα,ποτέ δεν ξυπνάτε την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ στιγμή,έτσι δεν είναι;Και επεκτείνετε το αυτό, σχεδόν σε όλα τα πράγματα.ΠΟΤΕ δεν κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα.Η έννοια της "ρουτίνας" είναι μόνο στο μυαλό μας.Αν δεις την ζωή από αυτήν την άποψη,δεν χρειάζεται να ζεις κάθε μέρα "σαν να είναι η τελευταία".Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και μοναδική. Σόρρυ για την διάλεξη. 3
mylo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 άλλες 3999 γυναίκες για να νιώσω υπερήφανος που ξεπέρασα τον σπαλιάρα 2
Bspus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το ίδιο και όταν φεύγουν άλλες υποχρεωσεις πχ. να παρω κάποια βεβαιωση απο δημοσια υπηρεσία, Αν εννοεις στην Ελλαδα ενδεχομενως να ειναι αθλος οποτε καλα κανεις και εισαι περηφανος Αλλα στην Ελβετια που μενεις θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο μεγαλη υποθεση. Δεν θα ελεγα οτι αισθανομαι περηφανος για οτιδηποτε. Σιγουρα υπαρχουν πραγματα για τα οποια θα εδινα στον εαυτο μου ενα "pat on the back" αλλα θεωρω τη λεξη περηφανος πολυ βαρια για τετοιες περιπτωσεις. Ισως ομως ειναι απλα θεμα ορισμου.
idomeneas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πολλή μετριοφροσύνη έπεσε. Εγώ νιώθω περηφάνια κυρίως με πράγματα που έχουν σχέση με αντοχή ή αυτοσυγκράτηση: όταν ξεπερνάω τα όριά μου με νεύρα και δεν σκοτώνω κανέναν, όταν είμαι λιώμα στην κούραση άλλα κάνω μερικές ώρες δουλειά ακόμα, αλλα και αντοχή πόνου όπως γέννα χωρίς αναισθησία και άλλες επίπονες καταστάσεις που δεν παίρνω τίποτα επειδή το παίζω σπαρτιάτισσα. 1
momotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 θα θελα να ξερα πως νιώθει κάπoιος που νιώθει περήφανος
alxlightning Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 για πολιτικους/κοινωνικους αγωνες, για συνειδητοποιησεις, για παρεμβασεις. για νουντζ στο σναπτσατ απο κομενακια που θεωρουσα αουτ οφ μαη λιγκ. για οταν με κερνανε ναρκωτικα πιο φασαιοι απο εμενα. για αουτφιτς που φτιαχνω καποιες φορες. για τοποθετησεις φιλων μου που βλεπω ρεφερενς σε εμενα. για χασταγκ και ατακες μου που χρησιμοποιουνται. οποτε μαλλον ειμαι περηφανος για καθρευτισμους μου (?) και κοινωνικη ποθτανα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 για πολιτικους/κοινωνικους αγωνες, για συνειδητοποιησεις, για παρεμβασεις. για νουντζ στο σναπτσατ απο κομενακια που θεωρουσα αουτ οφ μαη λιγκ. για οταν με κερνανε ναρκωτικα πιο φασαιοι απο εμενα. για αουτφιτς που φτιαχνω καποιες φορες. για τοποθετησεις φιλων μου που βλεπω ρεφερενς σε εμενα. για χασταγκ και ατακες μου που χρησιμοποιουνται. οποτε μαλλον ειμαι περηφανος για καθρευτισμους μου (?) και κοινωνικη ποθτανα χαχαχαχαχ πλακα κάνω απλά δεν κατάλαβα τι λες Στο θέμα,για τους καιρούς που ζούμε ειμαι περήφανος που καταφέρνω για 3η χρονιά να εργάζομαι και να συντηρώ τον εαυτό μου (ζω μόνοςμου) και δεν εχω καν κλεισει τα 30. Μου πηρε καιρο να το εκλαβω ως κατορθωμα, το ειδα ετσι μεσα απο τα ματια των αλλων. Μονος μου δεν καθομουν να σκεφτώ και πολύ τα πράματα. Στάβυ και όποις άλλος dead inside, προτεινω να μαθεις να επιβραβεβεις τον εαυτο σου αλλιώς κυνδινεύεις να παψεις να βαζεις στοχους.
stefant24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Όταν οι μαθητές μου λένε καλά λόγια για μένα και το μαθαίνω ακόμα και μετά από χρόνια. Όταν ξεκλειδώνω κάποιο achievement στο Skyrim που το θεωρούσα ακατόρθωτο. Όταν δίνω καλές συμβουλές στους φίλους μου. Όταν καταφέρνω να τραγουδισω σωστά κάποιο κομμάτι της κλασσικής μουσικής πολύ απαιτητικό. Νenya εάν επιτρέπεται τι διδάσκεις????
Silverage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ γενικά νιώθω περήφανος όταν μαστορεύω κάτι. Όταν είχα πάρει να φτιάξω τον υπολογιστή, ήταν η πρώτη φορά που ασχολούμουνα και είχα 2 μέρες που τον παίδευα. Όταν πάτησα το κουμπί και ανοιξε με την πρώτη χωρίς να βγάλει καπνούς, ένιωσα μια ανακουφιση... Ξανά πάλι όταν πήρα την κάρτα γραφικών που έχω τωρα, δεν την έβαλα καλά στην αρχή και κάπως είχε μαγκωσει το πλαστικό της pcie και δεν έβγαινε. Τοσο τράβηγμα που της είχα ρίξει μέχρι να το πάρω χαμπάρι, σκεφτόμουνα οτι θα έκλαιγα τα 800€ στο τέλος. Ευτυχώς δούλεψε. Ένα ντουλάπι στο μπάνιο το οποίο είχε σπάσει. Το έφτιαξα αλλά ήταν χωμένο στον τοίχο και έπρεπε κάποιος να το κρατάει στην ευθεία και εγώ να ψάχνω να βρώ την τρύπα για να το βιδώσω. Πόσο βρίσιμο είχα ρίξει, ήμουν έτοιμος να το πετάξω στα σκουπίδια και τελικά στην τελευταία προσπάθεια το κατάφερα. 1
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Νenya εάν επιτρέπεται τι διδάσκεις???? Γλώσσα του σώματος, Quenya και πολύ πιο σπάνια Αγγλικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα