Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Skroutz ΔΕΝ πουλάει τίποτα. Μαζεύει απλά το περιεχόμενο από online καταστήματα που πουλάνε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

βρηκα την κολονια μου 30 ευρω λιγοτερα απο τα μεγαλα καταστηματα σε ενα μαγαζι εδω της γειτονιας μου

τωρα εσυ αποφασισε αν αξιζει ή οχι, και αν ειναι καποιο μαγαζι αξιοπιστο το βλεπεις απτις αξιολογησεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι το skroutz δεν πουλάει απλώς μαζεύει τα καταστήματα σε ένα site και εσύ διαλέγεις από το ποιο θα αγοράσεις απλός ήθελα να ρωτήσω εάν είναι καλής ποιότητας και όχι μουφα.

Δημοσ.

Ξέρω ότι το skroutz δεν πουλάει απλώς μαζεύει τα καταστήματα σε ένα site και εσύ διαλέγεις από το ποιο θα αγοράσεις απλός ήθελα να ρωτήσω εάν είναι καλής ποιότητας και όχι μουφα.

Δηλαδή "τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω"

• Like 1
Δημοσ.

Στο εξηγήσανε: το skroutz δεν είναι μαγαζί για να έχει καλό ή κακό άρωμα. Ρώτα συγκεκριμένα ποιο μαγαζί θες να μάθεις.

Δημοσ.

πρεπει να γίνεις πολυ ποιο συγκεκριμένος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...