Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το κολλημά μου είναι ότι μου αρέσει να "θαυμάζω" την κοπέλα μου. Αυτό το κολληματάκι που έχω δεν ειναι προσχεδιασμένο απλά προκύπτει και το ανακάλυψα με καθηστέρηση ότι είμαι τέτοιος τύπος. Παραδείγματα: Αν και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους οι κοπέλες που είχα, σε συντομα ή μεγαλυτερη σχεση, το κοινο στοιχειο ειναι ότι μου άρεσε να εχουν κατι που δεν μπορω να κανω εγώ. Η πρώην είταν πιο διανοούμενη, διαβασμένη, και μου άρεσε να μου διηγείτε κάτι που διάβασε ή που έμαθε, ενώ εγώ ήμουν ο πρακτικός, ο εφευρετικός, πιάνουν τα χέρια μου που λένε. (καμιά φορά την πείραζα ότι είναι κουλτουριάρα αλλά χωρίς να το χοντραίνω, γιατί δεν ειμαι τύπος που προσβάλει το ταίρι του) Μετά μια πολύ νεαρή κοπέλα που τα είχαμε για λίγο καιρό (έωχ μιλήσει και δώ παλιά) αν και ήταν πολύ πιτσιρίκα και λίγο ανώριμη με είχε γοητεύσει με τις ικανότητές της, και πιο πολύ έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα όταν την είδα να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει. Εχετε και σεις κάποιο κολλημα που σας τραβάει στο άλλο φύλο; (μην αρχίσετε με κώλους και τέτοια, αυτά εξειπακούοντε ας μη τα συζητάμε εδώ)
al3xis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτά δεν είναι κολλήματα, αλλά τα πράγματα που σε κάνουν να ερωτευτείς ένα άτομο! Αυτά τα μικρά θα σε κάνουν να ερωτεύεσαι καθημερινά την σχέση σου.
crom251 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παραβλεπω την τελευταια σου επισημανση και θα πω τα βυζγια... 17
anwnymh29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ευαισθησια,ντροπαλοτητα,μετριοφροσυνη,μαχητικοτητα και μαγκια οσο πρεπει και οπου πρεπει.Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη για τον καθενα..αν κερδισει κανεις την ψυχη σου και το μυαλο σου,ολα τα υπολοιπα ειναι τελευταια. 1
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 TS σε νιώθω. Δεν μου φαίνεται ότι είναι κόλλημα! Κι εγώ δεν μπορώ να είμαι με κάποιον αν δεν τον θαυμάζω. πολύ καυλωτικό Αμοιβαίος θαυμασμός είναι το ιδανικό. 2
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα πω ωραία εξωτερική εμφάνιση γιατί ίσως ακουστώ ρηχός, εξάλλου είναι υποκειμενική πάνω κάτω. Θα πω ότι μου αρέσει να έχει αίσθηση του χιούμορ και να είναι χαμογελαστός άνθρωπος, όχι καμιά μίζερη. Επίσης το χαμόγελο και τα χείλια της. 1
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 οι κολλημένοι και κομπλεξικοί μου τη σπάνε οπότε αν ένας τύπος ειναι χαλαρός και ωραίος με κερδίζει. επίσης θυμάμαι ότι μια φορά έπαθα ένα κάτι της οταν είδα ότι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που δε μπορούσε να κατέβει τα σκαλια... φώναξε να τον βοηθήσει ένα άτομο απο την παρέα... δεν ειναι ότι σηκώθηκε, είναι η αύρα του.. το έκανε με μια φυσικότητα Δεν ήταν τυχαίο ότι το άτομο με τις ειδικές ανάγκες φώναξ το συγκεκριμένο παιδί για να το βοηθήσει και όχι κάποιο απο τα υπολοιπα 10-15 παληκάρια που ήταν εκεί.. ήξερε οτι μαζί του μπορεί να νιώθει ασφάλεια Υ.Γ τι εννοεις ειχες γράψει για την πιτστιρίκα παλιότερα; πότε παλιότερα, νόμιζα οτι είσαι νεο μέλος
SlickNick Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχω θέμα με το πρόσωπο. Δεν με πειράζει αν έχει έξτρα κιλά η το σώμα έχει σπάσει λίγο αλλά το πρόσωπο πρέπει να είναι όμορφο και θηλυκό. Και να έχει κορμάρα αν το πρόσωπο είναι μέτριο ξενερώνω. Επίσης δεν αντέχω τα υπερβολικά παιχνίδια/δράματα/τεστάκια από γυναίκες, τουλάχιστον όχι μέσα σε σχέση. 2
mylo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παραβλεπω την τελευταια σου επισημανση και θα πω τα βυζγια... Θα προσθεσω και τα ποδια και εκλεισε 1
Lanike71 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ευστροφία και τσαμπουκάς (με την καλή έννοια). 1
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 η ευγένεια επίσης.. οχι όμως η στημένη ειναι κάτι τύποι, ευτυχώς που τους παιρνω χαμπάρι με τη μια, που στο παίζουν πολύ ευγενικοί για να σε ρίξουν. Μου δημιουργούν απίστευτη αποστροφή Θυμάμαι έναν προσφατα.... κάτι μαστόρευε εκεί και χρειαζόταν ψαλίδι, δεν είχα ευκαιρο και του λεώ "να σου δώσω το ψαλιδι για τα νύχια?" και μου απαντάει.."οχι αυτό είναι για τα νυχάκια σου" αχου το μωρέ, τα νυχάκια μου! μου ρθε να του πω. "να ξεράσω τώρα ή μετά" αγκού Κι ένας άλλος πάλι χτες στο βίντεο κλαμπ... σίγουρα γκεύ, (φαινόταν δηλαδή)... ήταν τόσο ευγενικός, προφανώς νομίζοντας ότι αυτό του δίνει στυλ?... δεν ξέρω.. εμένα πάλι με κουράζουν αυτοί οι πολύ στημένοι χαρακτήρες.. Ντυμένος στην τρίχα, με έναν τόνο στη φωνή λες και δε βρισκόταν σε βίντεο κλαμπ αλλα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ... "Να σας δώσω σακούλα;" τον ρωτάει η κυριούλα "Αν εχετε την ευγενική καλοσύνη" Μια γαμοσακούλα μωρέ θα σου δώσει, δε θα σε κουβαλήσει και στην πλάτη 2
splashboogie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ts ο θαυμασμός είναι αναγκαία συνθήκη για μία μόνιμη σχέση imo (δυστυχώς όχι επαρκής και το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο, όπως οι πιο πολλοί φαντάζομαι). Θα πω ένα κλισέ: ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. Γενικά στη γυναίκα μου αρέσει παρά πολύ η αυτοπεποίθηση- παρά πολύ. Επίσης πάντα μου άρεσε να υπάρχει μια δόση ΥΓΙΟΥΣ τρέλας, δύσκολα τα βγάζεις πέρα με την μονοτονία της μονογαμίας αλλιώς.
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 να χαμε να λέγαμε τωρα για το χαβαλέ τα γράφω Γενικά στη γυναίκα μου αρέσει παρά πολύ η αυτοπεποίθηση- παρά πολύ. Επίσης πάντα μου άρεσε να υπάρχει μια δόση ΥΓΙΟΥΣ τρέλας, δύσκολα τα βγάζεις πέρα με την μονοτονία της μονογαμίας αλλιώς. Μόνο μην είναι καμιά που θα αρχίσει να σου στέλνει τίποτα μηνύματα στο κινητό "θέλω πολλούς πού... τσ/... τωρα για να στρώσω" Μάλλον δε θα σου αρέσει και πολυ η αυτοπεποίθησή της 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις