Tekmaster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γειά σε όλους, Μετακόμισα στην Αυστραλία και θέλω να μου στείλει ένας φίλος το xbox360 που έχω αφήσει πίσω. Δεν μπόρεσα να βρω και πολλές πληροφορίες μέσω ίντερνετ ούτε μπορώ να στείλω κάποιον στην Ελλάδα να ρωτήσει αυτή την στιγμή. Ξέρει κάποιος πόσο θα κοστίσει; Υπολογίστε κονσόλα και τροφοδοτικό ( είναι το 1ο 360 που βγήκε αλλά είναι το elite χωρίς σκληρό)
solton57010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αγορασε καινουριο γιατι τα μεταφορικα θα ειναι παραπανω...
Narayan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αν μιλάμε για σκέτη κονσόλα καλύτερα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο από εδώ, γύρω στα €80 θα σου στοιχίσει με χειριστήριο και σκληρό δίσκο για Elite κονσόλα. Αν φέρεις την αυστραλέζικη εκτός από τα μεταφορικά θα πρέπει να αγοράσεις και plug adaptor για να μπαίνει στην Ελληνική πρίζα.
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μετακόμισα ΣΤΗΝ Αυστραλία... και εγω ζηλευω, εκτος αν θες να πεις κατι αλλο Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από isay 1
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ούτε καν, πάρε ένα καινούριο ή πάρε PC καλύτερα
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 και εγω ζηλευω, εκτος αν θες να πεις κατι αλλο αν διαβαζες το μηνυμα στο οποιο πηγαινε θα καταλαβαινες οτι παει στον απο πανω του που νομιζει οτι μετακομιζει απο Αυστραλια και οχι στην Αυστραλια 2
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το ταχυδρομείο είναι το πιο φτηνό, αλλά και πάλι για τόσο παλιά κονσόλα δεν ξέρω αν αξίζει. Πόσο κάνει να πάρεις εκεί μια μεταχειρισμένη; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι το 360 δεν είναι region free, μπορεί να μην παίζουν στην κονσόλα σου τα παιχνίδια που έχουν εκεί δηλαδή.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το ταχυδρομείο είναι το πιο φτηνό, αλλά και πάλι για τόσο παλιά κονσόλα δεν ξέρω αν αξίζει. Πόσο κάνει να πάρεις εκεί μια μεταχειρισμένη; Επίσης, έχω την εντύπωση ότι το 360 δεν είναι region free, μπορεί να μην παίζουν στην κονσόλα σου τα παιχνίδια που έχουν εκεί δηλαδή. PAL σύστημα χρησιμοποιούν και αυτοί εκεί κανονικότατα. Ιδια ρεύματα, ίδια τα πάντα. 1
Tekmaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γύρω στα 120 δολάρια βρίσκεις και με παιχνίδια μαζί
Haldol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τον βάζεις να πακετάρει, να ζυγίσει, και να ρωτήσει στα ΕΛΤΑ πόσο κοστίζει ένα ακανόνιστο συστημένο Χ κιλών για Αυστραλία. Problem solved.
Tekmaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μετακόμισα ΣΤΗΝ Αυστραλία... Λάθος το είπα, Το έκανα μελό και δεν είναι... Μετανάστευσα στην Αυστραλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα