Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι πιο ποιοτικα;

Παντως δεν προτιμω τα lidl γιατι δεν εχουν ποικιλια.Δεν εχουν γαλα σε σκονη ,δεν εχουν σοδα σκονη, δεν εχουν τα σαμπουαν που θελω,δεν εχουν κουβαδες,λεκανες,δεν εχουν κουκουναρι που βαζω στην σαλατα.

Γιατι τοσο περιορισμενα προιοντα;(νομιζω οτι αυτα πρεπει να τα γραψω στο θεμα του lidl sorry)

Δημοσ.

Ο γαλαξίας πιστεύω πως είναι ο πιο οικονομικός. Δεν αγοράζω συχνά από εκεί , αλλά κάτι σαπουνια και χλωρινες που παίρνω από εκεί τα βρίσκω φθηνότερα από τους άλλους.

Ο Μασουτης και ο Βασιλόπουλος κατεμε είναι οι πιο ακριβοί , αλλά στην περιοχή μου αναγκαστικά από εκεί θα αγορασω γιατί είναι πιο κοντά μου .

Δημοσ.

για τα χαρτια να κοιτατε τιμη κιλου, γτ εκει μπορεις να δεις πιο ειναι πιο φθηνο.

αλλα βγαινουν 800γρ, αλλα 900 γρ, αλλα φουντωτα, και παει λεγοντας, οποτε η τιμη κιλου ειναι το καταλληλοτερο μεσο συγκρισης.

με τα carrefour τι γινεται; δεν εχω ξαναπατησει εδω και μηνα μετα το αδειασμα των ραφιων. να φανταστω τα ιδια και χειροτερα; 

• Like 4
Δημοσ.

πχ τώρα ο μασούτης έχει 40% στις οδοντόκρεμες aim και στα σαμπουάν gliss

επίσης έχει πάντα αφρόλουτρα 1+1 δώρο και τώρα έχει και τα skip

αν δεν κάνω λάθος τα lidl δεν πουλάνε skip

τα lidl συμφέρουν σε αυτά τα εβδομαδιαία προιόντα που φέρνουν (όπως τα silvercrest)

πχ χτες πήρα 5 καλτσόν esmara 4 ευρώ

Στα carrefour της γειτονιάς που πήγα και άδεια ήταν και ταμίες δεν υπήρχαν. Υπήρχε ένας μόλις ταμίας και περίμενα 10 λεπτά στην ουρά.

Δημοσ.

Ειναι και ο Βασίλακας (ή Βασίλαγας) , 3Β λεγεται το σουπερ μαρκετ, εδω που εχει πολλα επωνυμα αλλα πολυ φθηνοτερα επειδη ειναι εισαγωμενα.

Επειδη δε το εγραψα καλα, αν πχ στον Μασουτη (που τον θεωρω ακριβο) το αποςμητικο ΑΧΕ εχει 4€ και το ΣΚΙΠ 5€, στο 3Β εχει 3-3,5 και 4 , επειδη εισαγονται απο Βουλγαρια,Τσεχια κλπ.

Δημοσ.

με τα carrefour τι γινεται; δεν εχω ξαναπατησει εδω και μηνα μετα το αδειασμα των ραφιων. να φανταστω τα ιδια και χειροτερα; 

αυτο βρηκα

http://mikrometoxos.gr/%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-carrefour-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83/

• Like 2
Δημοσ.

Ολες οι αλυσιδες πλεον βγαζουν φυλλαδια με προσφορες οποτε δεν υπαρχει φθηνοτερο σουπερ μαρκετ..

Εγω προτιμω πιο πολυ Γαλαξια και Σκλαβενιτη..

Δημοσ.

Το καρφουρ πασαλιμανι, μυγες εχει...σχεδον εχει αδειασει τελειως..

Και με πιανει μια στεναχωρια για τους εργαζομενους αλλα και τις δυο εικονες που εχω στο μυαλο μου...στις αρχες που δεν εβρισκες καροτσι και το ευχαριστο κλιμα και την σημερινη που ειναι αδειο και μια μουντη ατμοσφαιρα..

Κριμα γενικοτερα.

Market In, είχε φθηνά πράγματα περίπου. Πασαλιμάνι πήγαινα στο μεγάλο Carrefour.

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάξτε τι θα κάνετε...

Kάθε βδόμαδα το κάθε σουπερ μαρκετ βγάζει προσφορές

πχ. Ο Βασιλόπουλος έχει -30% σε μπισκοτα και καφέδες (πάτε και τα πέρνετε)
Ο σκλαβενίτης έχει -30% δημητριακά και γαλα,γιαούρτια (πάτε εκεί)
Ο Ελομάς (Προμηθευτική,ΜαρκετΙν,Κρητικός κ.α) -30% έχει στα είδη υγειηνής πάτε και εκεί..
Το carefour έχει -30% μπύρες και πατατάκια πατε απο κει....

Απλά πρέπει να κάνετε βόλτες σε όλα,αλλά θα πάρετε πολλά πράγματα και πολύ φθηνά.
Μυστικό: Στα ΑΒ βασιλ.. Να πέρνετε Τα ιδιωτικής ετικέτας προιοντα Ελληνική γη,Αβ. και αλλα.
Είναι γνωστές εταιρείες.. πχ. μακαρόνια ΑΒ τα φτιάχνει η melissa
Ελληνικός καφές ΑΒ Λουμίδης και είναι πολύ πιο φθηνα από τα κανονικά λόγω επωνυμίας (διαφήμισης)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κοιτάξτε τι θα κάνετε...

Kάθε βδόμαδα το κάθε σουπερ μαρκετ βγάζει προσφορές

πχ. Ο Βασιλόπουλος έχει -30% σε μπισκοτα και καφέδες (πάτε και τα πέρνετε)

Ο σκλαβενίτης έχει -30% δημητριακά και γαλα,γιαούρτια (πάτε εκεί)

Ο Ελομάς (Προμηθευτική,ΜαρκετΙν,Κρητικός κ.α) -30% έχει στα είδη υγειηνής πάτε και εκεί..

Το carefour έχει -30% μπύρες και πατατάκια πατε απο κει....

Απλά πρέπει να κάνετε βόλτες σε όλα,αλλά θα πάρετε πολλά πράγματα και πολύ φθηνά.

Μυστικό: Στα ΑΒ βασιλ.. Να πέρνετε Τα ιδιωτικής ετικέτας προιοντα Ελληνική γη,Αβ. και αλλα.

Είναι γνωστές εταιρείες.. πχ. μακαρόνια ΑΒ τα φτιάχνει η melissa

Ελληνικός καφές ΑΒ Λουμίδης και είναι πολύ πιο φθηνα από τα κανονικά λόγω επωνυμίας (διαφήμισης)

Αυτό είναι για κάποιον που έχει χρόνο όμως, γιατί πρέπει να φας τη μέρα σου (ή τις μέρες σου) στα σούπερ μάρκετ. Κι αν υπολογίσεις και το χρόνο και τη βενζίνη που θα ξοδέψεις μπορεί και να μη συμφέρει τελικά να πηγαίνεις από το ένα στο άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι για κάποιον που έχει χρόνο όμως, γιατί πρέπει να φας τη μέρα σου (ή τις μέρες σου) στα σούπερ μάρκετ. Κι αν υπολογίσεις και το χρόνο και τη βενζίνη που θα ξοδέψεις μπορεί και να μη συμφέρει τελικά να πηγαίνεις από το ένα στο άλλο.

Σωστός... Αλλά εγω μένω αθήνα και έχω όλα τα σούπερ με διαφορά 3-4-5 στενών..

Για μένα και άλλους σαν εμένα συμφέρει...

Ούτε βενζίνες ούτε τίποτα...

• Like 5
Δημοσ.

πχ τώρα ο μασούτης έχει 40% στις οδοντόκρεμες aim και στα σαμπουάν gliss

επίσης έχει πάντα αφρόλουτρα 1+1 δώρο και τώρα έχει και τα skip

αν δεν κάνω λάθος τα lidl δεν πουλάνε skip

τα lidl συμφέρουν σε αυτά τα εβδομαδιαία προιόντα που φέρνουν (όπως τα silvercrest)

πχ χτες πήρα 5 καλτσόν esmara 4 ευρώ

Στα carrefour της γειτονιάς που πήγα και άδεια ήταν και ταμίες δεν υπήρχαν. Υπήρχε ένας μόλις ταμίας και περίμενα 10 λεπτά στην ουρά.

Κολλησες στα λιντλ.

Μην τα προτιμάς δεν εγινε κατι.

Πηρες χαρτι υγείας των δυο ευρω, νομιζω ειναι αυτο που οταν τα ζουλας πιανεις το χαρτονι.

Σου εσωσα μερικα παραδείγματα.

Οσπρια, ρυζι, μακαρονια, κονσέρβες, μαναβικη, σαλατες οπως χτυπιτη κλπ οπου τα τετρακοσια γραμμαρια κανουν 1,90€ πανε παρε του καρφουρ, θα την σιχαθεις,αν πας στα χυμα, στην τιμη αυτη θα παρεις200γρ περιπου, εχει γιαούρτια πολυ πιο φθηνα απο τ αλλα. Φυστικοβουτυρο, δεν μιλαω τωρα για την προσφορα,αλλα το μισο κιλο κανει 2,50 αν δεν θυμαμαι καλα, αλλου εχει 3,5+ που δεν ειναι μισο κιλο.

Δεν ψωνιζω μονο απο κει,παω μονο οταν εχω να παρω ποσοτητα, πχ γαλατα παιρνω μια κούτα, δεν παω να κερδισω δεκα λεπτα, ενω εχω παει με το αμαξι. Οπως αν παρω γιαούρτια θα παρω δυο συν συσκευασιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...