Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπου υπάρχει μεγάλος Σκλαβενίτης, πολλά καθαριστικά, σαμπουάν κλπ είναι 1+1 δώρο πάντα. Σ' αυτή την περίπτωση είναι φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού. Για τρόφιμα (ελληνικά), τις πιο χώμα τιμες τις έχω βρει στο Bazaar (και γενικά ΕΛΟΜΑΣ), με διαφορά. Από άποψη ποιότητας, νομίζω ότι τα πράγματα που φέρνει ο Βασιλόπουλος είναι πιο εκλεκτά (κρέας, ψαγμένα αλλαντικά, κλπ), καθώς και τα προϊόντα με την επωνυμία του, τα οποία προσωπικά τα θεωρώ πολύ καλά για την τιμή τους. Επίσης, από τιμές, ποιότητα και προσφορές είναι πάρα πολύ καλό το MyMarket, στο οποίο ακόμα και στα αλλαντικά, αν το μπαστούνι πχ του ζαμπόν είναι προς το τέλος, σου ανοίγουν καινούργιο για να είναι καλύτερο ποιοτικά. Επίσης τα ALTA που πουλάνε (αν και γερμανικά νομίζω), είναι πολύ ικανοποιητικά.

Τα LIDL δεν τα θεωρώ φτηνά πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Ε λοιπόν σήμερα αγόρασα κάτι κρουτόν που λήγουν τον Γενάρη και έγραφε πάνω 50% έκπτωση.Όταν έφτασα σπίτι κοίταξα την απόδειξη και τι βλέπω;3.4 ευρώ! ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ! 

όταν λες τον Γενάρη;; Δηλαδή έχουν λήξει;;; B)

Παιδιά στα ΑΒ μπορεί να βρείτε και κάποια ακριβά προιόντα αλλά είναι τα καλύτερα.

Έχουν τον κόσμο τους εδώ και χρόνια , είναι πεντακάθαρα, μεγάλη ποικιλία προιόντων ακόμα και στα ιδιωτικής ετικέτας,είναι όλα τα ράφια στη πένα,ούτε σκόνες,ούτε τίποτα όλα στην ευθεία (χαχα) χαίρεσαι να ψωνίζεις και οι υπάλληλοι πολύ εξηπηρετήσιμοι...

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι Μασουτης και Σκλαβενιτης ειναι τα πιο οικονομικα. Τα λιντλ ειναι αλλη κατηγορια.

Δεν ξέρω για μασούτη αν και έχω ακούσει και εγώ ότι ειναι επίσης από τα φθηνά αλλά ο Σκλαβενίτης για μένα είναι το καλύτερο ελληνικό σουπερ μαρκετ all around. Ειδικα τα μεγαλα (Κερατσινι, Περιστερι, Αχαρνων)

Και σε τιμές (προσφορές) και σε προιοντα και σε τακτική απέναντι στον πελάτη. Επίσης πολύ καλές προσφορές βρίσκεις και στα mymarket σε συγκεκριμμένα είδη κρέατα ας πούμε και γενικά είναι από τα φθηνά s/m.

Τα lidl ειναι αλλη κατηγορια. Γενικά τα θεωρω μετρια (εως κακα) σε τιμές/ποιότητα. Συγκεκριμμένα πράγματα στα δαχυλα του ενος χεριου εχει τα lidl αξίζουνε που ειναι καλά και φθηνά, έχει αρκετή σαβούρα επίσης και δεν ειναι απο τα φθηνα πλεον... Και τα προιοντα που βγαζει κατι φορτιστες, ειδη σπιτιου, ρουχα, παπουτσια κλπ στο skroutz ιδιες ποιοτητες τις βρισκεις φθηνοτερα.

Εγω στο lidl πετυχαινω παντα κοσμο κι εχει παντα ουρες. Ουρες απο τσιγγανους και βουλγαρους.(ειναι γεματη η περιοχη που μενω).Αντιθετα στα αλλα σουπερ μαρκετ δεν τους εχω πετυχει ποτε.

Και το ξαναγραφω.

ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!

Βασικά τα lidl εχουν ουρές γιατι εχουν ενα ταμειο συνηθως... Απαράδεκτοι και γι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχουν προιόντα που λήγουν τον Γενάρη (01/2016) και τα πουλάνε μισή τιμή.

Αυτό που λες είναι νόμος του κράτους.

Επί Σαμαρά βγήκε και δεν το κάνει μόνο ο ΑΒ

Δημοσ.

Αυτό που λες είναι νόμος του κράτους.

Επί Σαμαρά βγήκε και δεν το κάνει μόνο ο ΑΒ

Για τον καρφουρο μιλαγε και οντως μονο αυτος το εχει καθιερωσει.
  • Like 2
Δημοσ.

Ένα σούπερ που να τα έχει όλα φθηνότερα δεν υπάρχει.Κοιτάς προσφορές και ανάλογα το είδος και τις ανάγκες σου προχωράς.

Τα Lidl αξίζουν τρομερά για τα ηλεκτρικά τους και κάποια ρούχα/παπούτσια που φέρνουν.Για τα κρασιά του...τα γλυκά του και τις εθνικές εβδομάδες που κάνει (ασιατικες/γερμανικες/αμερικανικες κτλπ). Επίσης έχει καλό γάλα (ΓΑΛΠΟ) στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Και γενικά έχει πολύ καλά πραματάκια σε διάφορες κατηγορίες..έχει και αρκετή σαβούρα. 

Ο ΑΒ είναι το μάρκετ με την μεγαλύτερη ποικιλία και τους καλύτερους χώρους πιστεύω. Αλλά από τιμές κλάφτα. Μετριότατες προσφορές που πολλές φορές δεν συμφέρουν ούτε από φιξ τιμές άλλων μάρκετ. Οι τιμές των προιόντων ιδιωτικής ετικέτας που έχει είναι πάλι ακριβότερες από τα αντίστοιχα των άλλων. Τρομερό μάρκετ σε γενικές γραμμές αλλά οχι για χαμηλό μπάτζετ.

Μασούτης αξιοπρεπής ποικιλία...ωραία μαγαζιά και ευγενικότατο προσωπικό. Πολύ καλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας. Αξιοπρεπή μαναβική και κρεοπωλεία. Χάλια ή ανύπαρκτες προσφορές στα φαγώσιμα αλλά πολύ δυνατές και συχνές προσφορές σε σαμπουάν/οδοντόκρεμες και συναφή είδη. 

Carrefour έχουν πέσει τρομερά. Χάλια μαγαζιά (ειδικά τα εξπρές της αλυσίδας τραγικά)...υποστελεχωμένα...μηδαμινό στοκ...λίγες και αδιάφορες προσφορές (που ειναι οι εποχές που κάθε δευτερη βδομάδα είχε το ψωμι του τοστ του 1 ευρώ την μεγαλη συσκευασία)

Πολύ καλές τιμές στα ιδιωτικής ετικέτας του τα οποία ειναι value for money. Πολύ χάλια κρεοπωλείο και κάτω του μετρίου μαναβική.

Σκλαβενίτης πολύ δυνατός. Αξιοπρεπείς καθημερινές τιμές χωρίς τις τρελές προσφορές άλλων αλυσίδων. Καλή ποικιλία(ένα κλικ κάτω απτου ΑΒ). Πάρα πολλοι υπάλληλοι σε όλα τα πόστα. Γεμάτα ράφια που δεν τα αφήνουν να αδειάζουν με τπτ. Καλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας. Τεράστιο φάουλ του για μένα η διαδικτυακή του ανυπαρξία εν έτη 2016. Έχει ένα site που είναι υπο κατασκευή 3 χρόνια τώρα.Ούτε γκρουπ στο φβ για να βλέπει καποιος τις προσφορές του.

Στην κατηγορία cash&carry αν έχετε κάρτα είτε δική σας είτε από γνωστό είναι τρομερά τα MAKRO (νυν mart) με τεράστια ποικιλία και απίστευτες τιμές. Μιλάμε μπορεί να σώσεις μέχρι και 40-50% το μηνιαίο μπάτζετ σου αν αγοράζεις απο κει.
Τα ΜΕΤRO αξιοπρεπή και με καλές τιμές σε κάποια είδη...κάτι μεταξύ σε κανονικά μάρκετ και ΜΑΚRO στις τιμές και στις προσφορές του..πιο κοντά στο πρώτο.

ΥΓ Αξιοπρεπή αν και εχω παει λιγες φορές τα My market...τα Ελληνικά Μάρκετ και αυτά της Πρόοδος Μάρκετ. Με καλές προσφορές όλα τους και ομορφα μαγαζάκια. Αξιοπρεπή αν και με περιορισμένη ποικιλία τα ιδιωτικής ετικέτας τους αλλά καλύπτουν το κενό με τα καταπληκτικά ΕΛΟΜΑΣ.

Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί το γεγονός.Δηλαδή γιατί να μην χρησιμοποιήσω ένα σαπούνι ή μια φρυγανιά 1 μήνα αφού έληξε;

Ε σε καποια πραγματα ναι,π.χ. μπανανες που απλα ηταν πιο ωριμες ή ξηροι καρποι που ληγαν σε 1μηνα...
Δημοσ.

Εχω τύχει αρκετές φορές προϊόντα απο carrefur και lidl που έχουν έκπτωση διότι λήγουν σύντομα. Τα βάζουν 30-50% κάτω. Πιστεύω αξίζει. Αρκεί να προλάβεις να τα καταναλώσεις (μιλάω για φαγητά) πριν λήξουν.

Δημοσ.

Ένα σούπερ που να τα έχει όλα φθηνότερα δεν υπάρχει.Κοιτάς προσφορές και ανάλογα το είδος και τις ανάγκες σου προχωράς.

Τα Lidl αξίζουν τρομερά για τα ηλεκτρικά τους και κάποια ρούχα/παπούτσια που φέρνουν.Για τα κρασιά του...τα γλυκά του και τις εθνικές εβδομάδες που κάνει (ασιατικες/γερμανικες/αμερικανικες κτλπ). Επίσης έχει καλό γάλα (ΓΑΛΠΟ) στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Και γενικά έχει πολύ καλά πραματάκια σε διάφορες κατηγορίες..έχει και αρκετή σαβούρα.

Ο ΑΒ είναι το μάρκετ με την μεγαλύτερη ποικιλία και τους καλύτερους χώρους πιστεύω. Αλλά από τιμές κλάφτα. Μετριότατες προσφορές που πολλές φορές δεν συμφέρουν ούτε από φιξ τιμές άλλων μάρκετ. Οι τιμές των προιόντων ιδιωτικής ετικέτας που έχει είναι πάλι ακριβότερες από τα αντίστοιχα των άλλων. Τρομερό μάρκετ σε γενικές γραμμές αλλά οχι για χαμηλό μπάτζετ.

Μασούτης αξιοπρεπής ποικιλία...ωραία μαγαζιά και ευγενικότατο προσωπικό. Πολύ καλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας. Αξιοπρεπή μαναβική και κρεοπωλεία. Χάλια ή ανύπαρκτες προσφορές στα φαγώσιμα αλλά πολύ δυνατές και συχνές προσφορές σε σαμπουάν/οδοντόκρεμες και συναφή είδη.

Carrefour έχουν πέσει τρομερά. Χάλια μαγαζιά (ειδικά τα εξπρές της αλυσίδας τραγικά)...υποστελεχωμένα...μηδαμινό στοκ...λίγες και αδιάφορες προσφορές (που ειναι οι εποχές που κάθε δευτερη βδομάδα είχε το ψωμι του τοστ του 1 ευρώ την μεγαλη συσκευασία)

Πολύ καλές τιμές στα ιδιωτικής ετικέτας του τα οποία ειναι value for money. Πολύ χάλια κρεοπωλείο και κάτω του μετρίου μαναβική.

Σκλαβενίτης πολύ δυνατός. Αξιοπρεπείς καθημερινές τιμές χωρίς τις τρελές προσφορές άλλων αλυσίδων. Καλή ποικιλία(ένα κλικ κάτω απτου ΑΒ). Πάρα πολλοι υπάλληλοι σε όλα τα πόστα. Γεμάτα ράφια που δεν τα αφήνουν να αδειάζουν με τπτ. Καλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας. Τεράστιο φάουλ του για μένα η διαδικτυακή του ανυπαρξία εν έτη 2016. Έχει ένα site που είναι υπο κατασκευή 3 χρόνια τώρα.Ούτε γκρουπ στο φβ για να βλέπει καποιος τις προσφορές του.

Στην κατηγορία cash&carry αν έχετε κάρτα είτε δική σας είτε από γνωστό είναι τρομερά τα MAKRO (νυν mart) με τεράστια ποικιλία και απίστευτες τιμές. Μιλάμε μπορεί να σώσεις μέχρι και 40-50% το μηνιαίο μπάτζετ σου αν αγοράζεις απο κει.

Τα ΜΕΤRO αξιοπρεπή και με καλές τιμές σε κάποια είδη...κάτι μεταξύ σε κανονικά μάρκετ και ΜΑΚRO στις τιμές και στις προσφορές του..πιο κοντά στο πρώτο.

ΥΓ Αξιοπρεπή αν και εχω παει λιγες φορές τα My market...τα Ελληνικά Μάρκετ και αυτά της Πρόοδος Μάρκετ. Με καλές προσφορές όλα τους και ομορφα μαγαζάκια. Αξιοπρεπή αν και με περιορισμένη ποικιλία τα ιδιωτικής ετικέτας τους αλλά καλύπτουν το κενό με τα καταπληκτικά ΕΛΟΜΑΣ.

Να προσθεσω στα cash and carry αν φτασετε μεχρι το the mart (πρωην μακρο) εδω στην αθηνα λιγο πιο κατω αν εχετε επαγγελματικο ΑΦΜ ειναι το ΕΝΑ. εχει απιστευτες τιμες σε ποτα και αναψυκτικα.απο εκει ψωνιζω χρονια ποτα και χυμους-αναψυκτικα.
Δημοσ.

Για τον καρφουρο μιλαγε και οντως μονο αυτος το εχει καθιερωσει.

Και σε ΑΒ έχω δει σε έκπτωση προϊόν που λήγει σύντομα αλλά όχι - 50%, - 30% πρέπει να ήταν.
Δημοσ.

Πριν κανα δυο εβδομάδες είχε ο κρητικός τα αφρόλουτρα Marseille (1+1) μόνο 2.80 ευρώ. Ο ΑΒ τα είχε 5 κάτι. Θεωρώ οτι αν και κάποιο σούπερ μαρκετ βάζει γενικά προσφορές πάντα θα υπάρχει κάποιο φθηνότερο. Έστω και λίγο. Ειναι να το ψάξεις να δεις σε ποιο έχει τις καλύτερες τιμές στα πράγματα που θες

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι Μασουτης και Σκλαβενιτης ειναι τα πιο οικονομικα. Τα λιντλ ειναι αλλη κατηγορια.

φθηνος ο μασούτης; δε νομίζω και δεν ομιλώ για τις προσφορες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...