Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Makro παιδια εχω ακουσει οτι μπορεις να μπεις και με φοιτητικο πασο, ισχυει?

Στο Ηράκλειο της Κρήτης σαν φοιτητής έτσι έμπαινα.Το δείχνεις στην είσοδο..σου δίνουν ένα χαρτί το οποίο το δίνεις στο ταμείο όταν πληρώνεις και είσαι ΟΚ. Δεν ξέρω αν ισχύει στα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας ή γενικά αν ισχύει ακόμα.Έχουν περάσει αρκετά χρόνια γιατί.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει κ μια εφαρμογη στο κινητο,που σου δειχνει τα φυλλαδια των προσφορων του καθε Σουπερ μαρκετ..

Δεν τη θυμαμαι τρ,αν ψαξεις στο play store θα την βρεις..

• Thanks 1
Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε μια τρίτη εταιρεία που να μαζεύει από όλους τα πράγματα της λίστας σου με τις χαμηλότερες τιμές και σου τα φέρνει σπίτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε μια τρίτη εταιρεία που να μαζεύει από όλους τα πράγματα της λίστας σου με τις χαμηλότερες τιμές και σου τα φέρνει σπίτι

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται ακόμα περίεργο να παραγγείλω online σε σούπερ μάρκετ, θέλω να πηγαίνω επιτόπου! :)

Δεν ξέρω αργότερα αν αλλάξει αυτό.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 3
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το γενικο σουπερμαρκετ, γενικα δηλαδη να παρεις διαφορα ειδη, ειναι φτηνοτερο στο lidl σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο....

φυσικα σε μεμονωμενες συγκρισεις μπορει να βρει κανεις συγκεκριμενα προιοντα φτηνοτερα και αλλου...

Δημοσ.

Το lidl με την άθλια εξυπηρέτηση(αναμονή στο ταμείο 20λεπτα και βάλε)  και το ελάχιστο προσωπικό που απασχολεί στα καταστήματα έπρεπε να είναι ακόμα 20% φθηνότερο σε όλα τα είδη, άντε με τους Γερμαναράδες τους απατεώνες. 

• Like 4
Δημοσ.

Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο 

Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο 

Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... 

Για το ελληνικο νοικοκυριο σημερα, το μονο που μετραει ειναι πως θα παρεις τα βασικα, οσο το δυνατον φτηνοτερα...η μαρκα παιζει πια δευτερευοντα ρολο, οταν μπορεις να παρεις private label και να γλυτωσεις χρημα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Γενικά η σωστή σύγκριση είναι αυτή, αλλά μερικοί συγκρίνουν απλά ίδιο είδος και όχι ίδια μάρκα.

(Και να σου πω την αλήθεια για κάποια προϊόντα έχει νόημα και τέτοια σύγκριση).

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι αλλά όταν πας στο σούπερ και έχει μόνο Ρίο μαρε και όχι private label τότε... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...