Eazyman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Makro παιδια εχω ακουσει οτι μπορεις να μπεις και με φοιτητικο πασο, ισχυει?
Backpacker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Makro παιδια εχω ακουσει οτι μπορεις να μπεις και με φοιτητικο πασο, ισχυει? Στο Ηράκλειο της Κρήτης σαν φοιτητής έτσι έμπαινα.Το δείχνεις στην είσοδο..σου δίνουν ένα χαρτί το οποίο το δίνεις στο ταμείο όταν πληρώνεις και είσαι ΟΚ. Δεν ξέρω αν ισχύει στα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας ή γενικά αν ισχύει ακόμα.Έχουν περάσει αρκετά χρόνια γιατί.
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να βλεπουμε απο μια λιστα μας τι συμφερει απο που ? Ενα που βρηκα ειναι αυτο http://www.timimas.gr
Πανος999 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 υπαρχει κ μια εφαρμογη στο κινητο,που σου δειχνει τα φυλλαδια των προσφορων του καθε Σουπερ μαρκετ.. Δεν τη θυμαμαι τρ,αν ψαξεις στο play store θα την βρεις.. 1
adi32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε μια τρίτη εταιρεία που να μαζεύει από όλους τα πράγματα της λίστας σου με τις χαμηλότερες τιμές και σου τα φέρνει σπίτι
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, adi32 είπε Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε μια τρίτη εταιρεία που να μαζεύει από όλους τα πράγματα της λίστας σου με τις χαμηλότερες τιμές και σου τα φέρνει σπίτι Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται ακόμα περίεργο να παραγγείλω online σε σούπερ μάρκετ, θέλω να πηγαίνω επιτόπου! Δεν ξέρω αργότερα αν αλλάξει αυτό. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από zio10 3
bill999r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 https://www.killdeal.gr Αξιόπιστο κ ενημερωμένο σαιτ. 1
Rayito Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Εγώ τσεκάρω πρώτα τα φυλλάδια για να δω τις προσφορές και μετά πάω σούπερ μάρκετ. Ξεκινάω από τις προσφορές του Lidl που παραδοσιακά είναι το πιο φθηνό και συνεχίζω…
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Το γενικο σουπερμαρκετ, γενικα δηλαδη να παρεις διαφορα ειδη, ειναι φτηνοτερο στο lidl σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο.... φυσικα σε μεμονωμενες συγκρισεις μπορει να βρει κανεις συγκεκριμενα προιοντα φτηνοτερα και αλλου...
tsiro7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Το lidl με την άθλια εξυπηρέτηση(αναμονή στο ταμείο 20λεπτα και βάλε) και το ελάχιστο προσωπικό που απασχολεί στα καταστήματα έπρεπε να είναι ακόμα 20% φθηνότερο σε όλα τα είδη, άντε με τους Γερμαναράδες τους απατεώνες. 4
AristidisZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... 3
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... Για το ελληνικο νοικοκυριο σημερα, το μονο που μετραει ειναι πως θα παρεις τα βασικα, οσο το δυνατον φτηνοτερα...η μαρκα παιζει πια δευτερευοντα ρολο, οταν μπορεις να παρεις private label και να γλυτωσεις χρημα....
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... Γενικά η σωστή σύγκριση είναι αυτή, αλλά μερικοί συγκρίνουν απλά ίδιο είδος και όχι ίδια μάρκα. (Και να σου πω την αλήθεια για κάποια προϊόντα έχει νόημα και τέτοια σύγκριση). Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από zio10 1
mylo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Νόημα σύγκρισης υφίσταται αν πάρουμε ένα καλάθι με 10-20-50 ίδια προϊόντα και δούμε σε ποιο S/M θα μας στοιχίσει λιγότερο Το να συγκρίνουμε τόνο rio mare με τόνο marata, spar, prisunic ή ότι άλλο δεν έχει το παραμικρό νόημα... Ναι αλλά όταν πας στο σούπερ και έχει μόνο Ρίο μαρε και όχι private label τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις