Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαμένο είναι σε ταβέρνες (σε κάποιες από αυτές), να παίρνουν τα αποφάγια από τα πιάτα που μένουν και να φτιάχνουν καινούρια πιάτα γι' άλλα τραπέζια.
(περά από ψωμί, συνηθίζεται πολύ με κεφτέδες, μπιφτέκια, λουκάνικο και κοκκινιστά)

Δημοσ.

Προτιμώ να φαω τηγανιτή μύγα/ μικρό έντομο παρά ψάρι πχ που είχε παραγγείλει προηγούμενος πελάτης

• Like 1
Δημοσ.

Εχω τσακωθει σε δυο φουρνους επειδη επιασαν την τυροπιτα με τα χερια .Επισης πιτογυρο μονο αν φοραει η αλλη γαντια .Εχω πετυχει φαση που παλευε να βαλει το τσιροτο στην θεση του και εφυγα τρεχοντας .Δεν διασφαλιζουν πολλα πραγματα αλλα να βλεπεις και φορα παρτιδα τα σκατοχερα τους...Επισης μου την δινουν οι μπαγλαμαδες που φτυνουν  τα δαχτυλα για να πιασουν/ανοιξουν κατι 

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τύπος στο κυλικείο του σχολείου σε στάση Al Bundy πιάνει το sandwich για να το βάλει στην τοστιέρα και με ρωτάει τι θέλω μέσα...

Σουβλατζής με σταυρωμένα τα χέρια, κι οι παλάμες στις μασχάλες (φόραγε φανέλα με τιράντες κάτω από την ποδιά) πιάνει πίτα για σουβλάκι...

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά σε μια κρεπερι είχα βρει μια μακριά ξανθιά τρίχα. Τους το είπα, με ευγένεια φυσικά και μου πουλούσαν υφακι λέγοντας οτι ειναι δικιά μου. Απο την στιγμή που δεν ειμαι ξανθός και η κοπέλα που τις έφτιαχνε είχε μακριά ξανθά μαλλιά. Τι να πεις, σηκώθηκα και έφυγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...