*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και σε μπαρ μόνη, και σε καφετέρια, και σε σινεμά. Δεν μου φαίνεται παράξενο και δεν θα κρίνω και αλλά άτομα που βγαίνουν μόνοι κ μονές. Δεν έχουμε πάντα ανάγκη να βγαίνουμε με άλλους... 2
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κρατας φαναρι σε αυτους που εχουν το χρημα. Σιγα μη καθομουν να κρατησω το φανάρι , θα έφευγα. Το θεωρω μεγαλη κοροιδια να δωσεις 50 ευρω και να μη κάνεις τιποτα. Κοροιδια συμφωνα με τις εμπειριες που εχω εγω πάντα γιατι μπορει κάποιος αλλος να μου πει τι λες και εγω εκανα το άλλο και συνηθιζω να χαλαω τοσα κτλπ. Αλλωστε δεν έχεις καμια δουλεια πχ σε ενα μαγαζι που ο τελευταιος δινει τα διπλάσια χρηματα απο σενα εισαι εκτος ανταγωνισμου οποτε δεν εχει και νοημα να κάθεσαι. Μεταβολη και δρομο >.< 1
taazz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν δουν άντρα μόνο θα πέσει καμάκι από γυναίκα; Απορία το έχω ανάλογα την ώρα και την περιοχή αλλά ναι αν είσαι μόνος (ή καλύτερα 2 άτομα) παίζει καμάκι από κοπέλες έχω τύχη σε περίπτωση και μάλιστα να διώχνει και την φίλη της όταν οι πρώτες προσπάθειες δεν απέδωσαν. Άσχετα που ο τυπάς ήταν λίγο βόδι και μάλλον δεν κατάλαβε τι παίχτηκε
vasioula1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 όταν πάω σε σεμινάριο σε αθήνα ή θεσσαλονίκη πάντα πάω για φαΐ/καφέ/ποτό χωρίς παρέα δεν θέλω να βγω με όσους είμαι όλο το πρωί στην αίθουσα βγαίνω έξω που δεν με ξέρει κανείς και περνάω σούπερ καλά όταν λέω σούπερ δεν εννοώ ότι ξεσαλώνω, απλά αυτό που είπαν και άλλοι, ότι δηλαδή είμαι εγώ και οι σκέψεις μου στον τόπο μου δεν θα το έκανα πάντως γιατί μένω σε μικρή πόλη και όλο και κάποιος θα με δει έξω που θα αναρωτηθεί γιατί δεν είμαι με παρέα. και αυτό δεν το θέλω 2
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η συνεχής μοναξιά πάντως παιδες δεν ειναι καλη. Γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα. Το να γεράσει κάποιος μόνος ειναι ότι χειρότερο. 4
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και το BaRlone καλο ειναι για ονομα Εγω ρε παιδια αυτα τα τυπου, μονος μου, δεν με νοιαζει κανεις, θα κανω τη ζωη μου και θα ειμαι ελευθερος κλπ, εκτος οτι μου φερνουν στο μυαλο χιπστερ φαση, μου φερνουν και μια πολυ βαθια επιθυμια να αναζητησει την προσοχη καποιος μεσω τις διαφορετικοτητας του και των μη mainstream πραγματων που κανει.. Ισως λογω θεματων που περασε παλιοτερα; Δεν ξερω.. Την σταση ζωης σου και τις επιλογες σου απλα τις κανεις αυθορμητα, δεν επιλεγεις να τις κανεις και να λες να δειτε κανω και αυτο το διαφορετικο.. Δηλαδη δεν σκεφτηκες ουτε μια στιγμη στο μπαρ, αν σε κοιταει κανεις και τι σκεφτονται οι αλλοι; Δεν λεω να σε νοιαζει το τι σκεφτονται, αλλα σαν σκεψη θα σου ηρθε.. πχ "Α αυτος με κοιταξε, α τελικα δεν με κοιτανε" κλπ Αυτοματως δεν το κανεις αυθορμητα και το κανεις για να πεις οτι το εκανες, για να εκπληρωσεις μια επιθυμια σου ή ενα κενο.. Φιλικα τα λεω αυτα φυσικα, και οχι μονο για την TS αλλα για τον καθενα που εχει εναν ταδε τροπο ζωης και τον "δειχνει" αμεσα ή έμμεσα.. "Α εγω δεν γελαω, ειμαι emo.. ειναι καλο να εισαι emo γιατι καταλαβαινεις πραγματα για τον εαυτο σου, δεν πληγωνεσαι, ειναι τροπος ζωης κλπ κλπ" Στο θεμα μας, οχι εγω μονος μου δεν θα πηγαινα σε μπαρ, μονο αν ημουν ψυχολογικα χαλια και ηθελα να τα πιω ή να βρω καμια γυναικα για εκδικηση (αν ειχα χωρισει). Δεν εχει νοημα, καθεσαι και σπιτι με το κρασι σου και τη γαματη μουσικη/ταινια σου, η πας σε μια παραλια, ή κανεις βολτα με το αμαξι και σκεφτεσαι.. Τετοιες στιγμες δεν ειναι για αλλους για να εισαι σε κοινη θεα, και αν εβλεπα καποιον μονο αρκετη ωρα στο μπαρ θα σκεφτομουν αυτοματως ή οτι δεν ειναι καλα, ή χωρισε ή τον παρατησε κανεις.. και οχι τι γαματος που ειναι και ελευθερος και ανεξαρτητος, μακαρι να ημουν και εγω ετσι γιατι η παρεα μου κοιταει τα κινητα της και πλεον εχουμε αποξενωθει κλπ κλπ άρα προφανώς δεν το κάνω για να το σκέφτονται οι αλλοι τη γαμάτη που είμαι. Δεν ξερω αν διάβασες αυτα που έχω γράψει αν θέλετε το πίστευετε αν δε θέλετε μην το πίστεύετε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Τώρα αν σκέφτονται ΄έτσι κομπλεξικά όπως μερικοί εδώ μέσα, πρόβλημά τους εγώ δε νιώθω πάντως και δεν εκλαμβάνω τίποτα τέτοιο. Αλλά πράγματικά μου φαίνεται πολύ απίθανο να κάτσει ο άλλος να σπαταλήσε φαιά ουσία σκεπτόμενος και αναλογιζόμενος τι στον καλο κάνει κάποιος άσχετος στο μπαρ
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παντού υπάρχει κουτσομπολιό. Το θέμα είναι αν σε νοιάζει ή όχι. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Swimmer το αν ο καθένας θα πει το ότιδηποτε για κάποιον που έχει πάει σε ένα μπαρ μόνος Του δεν είναι επειδή αυτός θέλει να το παίξει γαμάτος και να δειχτεί αλλά επειδή ο κόσμος είναι "κομπλεξικός" στο οτιδήποτε δεν θα έκανε ο ίδιος. 1
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εγώ πάλι αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι οι haters, (πέρα απο αυτους που δεν καταλαβαίνουν το λόγο ύπαρξης ένος μπαρ, οπότε είτε με παρέα είτε μόνοι το βρίσκουν ανούσιο να πάνε), αυτοί λοιπόν που τρομοκρατουνται στην ιδέα του να βγουν μόνοι, είναι η κατηγορία ανθρώπων, κατά την άποψή μου, που πιστεύουν οτι οι άλλοι θα τους κοροϊδεύουν. Κι αν έχω μάθει κάτι στη ζωή μου είναι ότι εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια. Ποτέ δεν κοροίδευω κανέναν γι'αυτό και ποτε δεν έχω την αίσθηση οτι με κοροϊδευουν άσχετοι άνθρωποι στο δρόμο ή σε ένα μπαρ ή ότι με σχολιάζουν αρνητικά ή ότι ασχολούνται μαζί μου γενικότερα, είμαι απλά μια άσχετη μέσα σε τόσους άλλους, και σίγουρα δεν αισθάνομαι ότι θα ασχολουθούν μαζί μου με τέτοιο μίζερο τρόπο αν με δουν να πίνω ενα ποτο στο μπαρ. Γι'αυτό προσέχετε τι σκέφτεστε για τους άλλους, οι σκέψεις αυτές είναι σκέψεις που γινονται μπουμερανγκ, και καταλήγουν να είναι σκέψεις που κάνετε για τον ίδιο σας τον εαυτό. Βασικά το ξαναλέω μήπως και μερικοί το καταλάβουν Είσαι απλά ένας άσχετος και κανείς δεν ασχολείται μαζί σου κι αυτό είναι υπέροχο γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου 2
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή τι πράγματα να κάνεις στα μπαρ μόνος; 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι λίγο πολύ κάποιος θα σχολιάσει. Και όπως είπα το θέμα είναι να σε νοιάξει ή όχι. Ο καθένας μπορεί αν θέλει να βγει μόνος για τους δικούς του λόγους. Αν όχι, βγαίνει με παρέα. Και αν μη τι άλλο μόνος δεν έχεις και πολλλα να κανεις. Εκτός αν αρχίσεις να κανεις διάλογο με τον εαυτό σου 2
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι λίγο πολύ κάποιος θα σχολιάσει. Και όπως είπα το θέμα είναι να σε νοιάξει ή όχι. Ο καθένας μπορεί αν θέλει να βγει μόνος για τους δικούς του λόγους. Αν όχι, βγαίνει με παρέα. να σχολιασει τι ρε φίλε; να γυρίσει στο διπλανό του και να πει.. "κοιτα αυτήν την ηλιθια που βγήκε μόνη της;" οκ σε ενα μπαρ με κάγκουρες και πέφτουλες είναι πιθανο αλλά στα μπαρ των εξαρχείων οι περισσότεροι ειναι άνθρωποι κουλ Δηλαδή τι πράγματα να κάνεις στα μπαρ μόνος; δε λέω για μπαρ.. υπάρχει κάτι άλλο που θέλω να κάνω μόνη μου θέλω να βγω για γυμναστική open air, σε φάση πάρκο, με χουλα χουπ και σκοινάκι. Δεν έχω χώρο στο σπιτι για τέτοια και δεν ξέρω που θα μπορούσα αλλου να τα κάνω. Η διαχειρίστρια δε μου δίνει τα κλειδιά για την ταράτσα. Πραγματικά θα θελα μια παρέα γι'αυτά, αλλά αφου δεν έχω νομιζω ότι πρέπει να το επιχειρήσω μόνη μου.
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παντού υπάρχουν "κακοί" άνθρωποι. Είτε ζεις στο Beverly hills είτε ζεις στην Ουγκάντα. Το "κουλ" ειναι σχετικό. Δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει κάποιος. Και πάντα κάποιος θα σχολιάσει. Οχι απαραίτητα αρνητικά, αλλα θα σχολιάσει. Αν δεν σε νοιάζει καλός. Move on. Χουλα Χουπ?
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παντού υπάρχουν "κακοί" άνθρωποι. Είτε ζεις στο Beverly hills είτε ζεις στην Ουγκάντα. Το "κουλ" ειναι σχετικό. Δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει κάποιος. Και πάντα κάποιος θα σχολιάσει. Οχι απαραίτητα αρνητικά, αλλα θα σχολιάσει. Αν δεν σε νοιάζει καλός. Move on. Χουλα Χουπ? αν είσαι άσχετος και άγνωστος αυτουνού που θα σχολιάσει την επομένη που θα σε δει στο δρόμο μάλλον δε θα σε αναγνωρισει καν. Μέσα στα σκοτάδια του μπαρ κι όλας, ούτε καλά καλά τη φάτσα σου δε διακρίνουν Με λίγα λογια δεν είναι κατι που θα σε στιγματίσει κι όλας, ουτε θα το συζητάνε την άλλη μερά στους δρόμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις