tz_aristotelis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτος που εφτιαξε αυτη την εφαρμογη αισθανεται υπερηφανος?
mariosCS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 This app is incompatible with all of your devices. back to sleep λοιπόν
goblin83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 γιατι να το βγαλει για windows phone? για να ικανοποιήσει τους πελάτες της που της τα σκάσανε; συνεχίστε να την αποθεώνετε τα φανμπους. και πριν πειτε οτι με πληρωνει η apple ριχτε μια ματια στη φωτογραφια προφιλ μου. είναι το 3-4 μηνυμα σου που διαβαζω και λες το ιδιο. το ότι εχεις wp(αν εχεις) δεν σημαινει ότι δεν βγαζεις χολη.μια χαρα είναι το wp εχει επαναληψη του ξυπνητιριου κάθε οποτε θες εσυ.τωρα αν δεν ξυπνάς βαλτο σε μια κατσαρολα μεσα το τηλ. αν δεν σε ξυπναει και εκει ΔΕΝ φταιει το WP σου αλλα εσυ. τεσπα είναι αχρηστη εφαρμογή. μια χαρα αχρηστες εφαρμογες κυκλοφορουν στο πλεη στορ της google.εκει θα τιμηθει δεοντως.
Regulus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έχουν να φύγουν κινητά απ' το παράθυρο. Έχω καλύτερη λύση. Βάζεις για ήχο αφύπνισης τον Άδωνι.
Abudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ρε μάγκες πολύ χρήμα πέφτει στο Insomnia.Σφυριά, παράθυρα. Τί γίνεται; Μόνο εγώ προσέχω τη συσκευή μου σαν κόρη οφθαλμού; Μπράβοοοοοο 1
Pokemon640 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε μάγκες πολύ χρήμα πέφτει στο Insomnia. Σφυριά, παράθυρα. Τί γίνεται; Μόνο εγώ προσέχω τη συσκευή μου σαν κόρη οφθαλμού; Μπράβοοοοοο Προσωπικά, έχω σπάσει 6 φορές το iPhone 6S 128GB. Αλλά who cares? 1 iPhone 6S το 3ήμερο (σε tip) πληρώνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα