Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

εκλεισα ταξιδι για Πραγα, αεροπορικως με τη Lufthansa (Με ανταποκριση Μοναχο, οχι απευθειας) και θα ηθελα μερικες πληροφοριες οποιος ξερει..

Παραδοξως 1η φορα πεταω, δεν ειχε κατσει παλιοτερα..

Εχει ταξιδεψει κανεις με Lufthansa, ειναι γενικως καλη εταιρια;

Τι παιζει με το ηλεκτρονικο check-in, ποτε το κανω, τι μου παρεχει και αν θα πρεπει να το κανω και στις 4 πτησεις (και στις ανταποκρισης) ή μονο 2 φορες πριν τις αρχικες πτησεις;

Τιποτα tips για αρχαριους ταξιδιωτες; 

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

1) ειναι πολυ καλη εταιρια δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!

2) τσεκ ιν κανεις συνηθως 24 ωρες πριν την πτηση θα κανεις 2 φορες απο δυο τσεκιν. Πρωτα θα κανεις τσεκ ιν για τις πτησεις απο Ελλαδα προς Μοναχο και Μοναχο Πραγα 1 μερα πριν την αναχωρρηση σου απο ελλαδα και δευτερο τσεκ ιν θα κανεις μια μερα πριν την επιστροφη για τις πτησεις Πραγα - Μοναχο και Μοναχο Ελλαδα

3)Κερδιζεις χρονο γιατι απλα πας και παραδιδεις την βαλιτσα και μετα πας για τον ελεγχο και επισης εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις σε ποια θεση θες να κατσεις

4)Μην εχεις υγρα μαζι σου και γενικα αντικειμενα που δεν επιτρεπονται στην καμπινα (μιλαω παντα για τη χειραποσκευη). Αν εχεις λαπτοπ,καμερες κτλ  να σαι ετοιμος να τα βγαλεις ολα απο τις τσαντες για να τα ελεγξουν!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστω.. για το θεμα ασφαλειας του αεροπλανου, να μη το σκεφτομαι καθολου ε; :P

οχι. Εγω τελευταια πεταξα με ΕΛΙΚΟΦΟΡΟ με την Aegean! 2016 ακομη παμε με αυτα και το πληρωσα και ακριβα!

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω.. για το θεμα ασφαλειας του αεροπλανου, να μη το σκεφτομαι καθολου ε; :P

ρε φιλε γιατι αν το σκεφτεσαι λες οι τεχνικοι  να πουνε "ας κανουμε σε αυτο την καλη συντηρηση γιατι πεταει ο σουιμερ21 , και στα αλλα θα κανουμε την σαπια συντηρηση"

Μην αγχωνεσαι

ps: το οτι ειναι ελικοφορο δεν εχει σχεση με το να  ειναι παλιο/τεχνολογικα ξεπερασμενο. Απλως τα ελικοφορα πχ τυπου dash 8 ειναι για μικροτερο αριθμο επιβατων ή/και πιο συντομες πτησεις

• Like 3
Δημοσ.

Οι πιθανότητες να πας απο αεροπλάνο είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με αυτοκίνητο/πόδια/τρένο/κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα ελπιζω να την παλεψω.. Γενικα δεν μου αρεσει να αφηνω την τυχη μου σε αλλους, εστω κι αν οι πιθανοτητες ενα γινει κατι ειναι απειροελαχιστες.. 

Δημοσ.

Αστειο να αγχωνεσαι οταν ειναι να μπεις σε αεροπλανο μιας απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο που κανει χιλιαδες πτησεις καθε μερα...

• Like 1
Δημοσ.

Αστειο να αγχωνεσαι οταν ειναι να μπεις σε αεροπλανο μιας απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο που κανει χιλιαδες πτησεις καθε μερα...

Και αν η πτήση του Swimmer είναι η μοιραία;

• Like 5
Δημοσ.

Χαχα ελπιζω να την παλεψω.. Γενικα δεν μου αρεσει να αφηνω την τυχη μου σε αλλους, εστω κι αν οι πιθανοτητες ενα γινει κατι ειναι απειροελαχιστες.. 

Σε αμάξι μπαίνεις μόνο όταν οδηγείς δηλαδή;

• Like 4
Δημοσ.

Σε αμάξι μπαίνεις μόνο όταν οδηγείς δηλαδή;

Και είναι και κλειστοί οι δρόμοι για να μην κυκλοφορεί κανείς άλλος! :D

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται να κουβαλήσω ηχεία μαζί μου? Θα πεταξω πράγα σε μερικούς μήνες και με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...