Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται να κουβαλήσω ηχεία μαζί μου? Θα πεταξω πράγα σε μερικούς μήνες και με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

Τι μεγέθους τα ηχεία;

Δημοσ.

Παιδες, μπορω να κανω αγορες μεσω χρεωστικης και πιστωτικης καρτας στο εξωτερικο; πχ να αγορασω ρουχα, οχι κανενα μεγαλο ποσο..

Επισης η Πραγα δεν εχει ευρω, που να κανω συναλλαγμα, εχει κανεις αναλογη εμπειρια;

Δημοσ.

Παιδες, μπορω να κανω αγορες μεσω χρεωστικης και πιστωτικης καρτας στο εξωτερικο; πχ να αγορασω ρουχα, οχι κανενα μεγαλο ποσο..

Επισης η Πραγα δεν εχει ευρω, που να κανω συναλλαγμα, εχει κανεις αναλογη εμπειρια;

Εμένα πρόσφατα χρεωστική της εθνικής πέρναγε παντού και αναλήψεις μετρητών μπορούσα να κάνω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τράπεζας όμως.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μην κανεις συνναλγαμ βγαλε απο το ατμ εκει

Δημοσ.

Οποιαδηποτε αγορα μπορεις να κανεις με τις καρτες σου, απλα οταν εισαι εκτος Ευρω θα χρεωνεσαι και μετατροπη. Για συναλλαγμα μακρια απο αεροδρομια. Νομιζω η Εθνικη εχει τις μικροτερες προμηθειες. Απλα πριν πας ψαξε ποση ειναι η ισοτιμια ευρω-κορωνας ωστε να ξερεις εστω στο περιπου ποσο ειναι και να μη σε κλεψουν. Επισης στην Τσεχια εχει κορωνες και πληρωνεις μονο με αυτες και οχι με ευρω ακομα και εκει που δεχονται. Η ισοτιμια που σου δινουν στα μαγαζια ειναι κλεψια, θυμαμαι πριν μερικα χρονια η επισημη ισοτιμια ηταν 25-1 και στο μαγαζι ελεγαν 20-1. Με το ανταλλακτηριο 10 μετρα μακρια. 

Edit: Τωρα η ισοτιμια ειναι περιπου 27-1

Δημοσ.

οχι. Εγω τελευταια πεταξα με ΕΛΙΚΟΦΟΡΟ με την Aegean! 2016 ακομη παμε με αυτα και το πληρωσα και ακριβα!

Προς τι όμως το αρνητικό ύφος απέναντι στα ελικοφόρα και την Aegean;

Οχι τίποτα άλλο, αλλά και ο Swimmer από Μόναχο για Πράγα με ελικοφόρο πιθανώς να πετάξει. Και η Lufthansa χρησιμοποιεί τέτοια για μικρές αποστάσεις.

Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται να κουβαλήσω ηχεία μαζί μου? Θα πεταξω πράγα σε μερικούς μήνες και με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

Ναι, αν χωράνε στις επιτρεπόμενες αποσκευές και δε ξεπερνάνε το όριο βάρους.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απο Μοναχο Πραγα, ειδα στις θεσεις οτι δεν εχει 3αδες, αλλα 2αδες μονο.. ειναι μικροτερο και λεει ειναι της Air Dolomiti

Να ανησυχω; :P

Αν και με λιγο ψαξιμο, ειδα οτι χρησιμοποιει μονο τα E175 τυπου αεροσκαφη πλεον, πιο μικρα.. Οχι ελικοφορα

Δημοσ.

Υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι για την ασφάλεια, δεν είναι δική σου δουλειά να ανησυχείς. :Ρ Εχεις τη πολυτέλεια να σκέφτεσαι μόνο το ευχάριστο μέρος του ταξιδιού, τη μαγική θέα που θα έχεις από ψηλά (αρκεί να κλείσεις παράθυρο). Κλείσε και στη πλευρά που βλέπει προς Δύση, αν θες να έχεις καλύτερη εικόνα των Αλπεων.

• Like 1
Δημοσ.

Τις εχω κανει προ-κρατηση τις θεσεις πριν το τσεκ-ιν, οποτε λογικα στο τσεκ ιν δεν θα ξαναεπιλεξω θεσεις..

Τυχαια διαλεξα τις αριστερες θεσεις, λογικα αυτες κοιτανε προς τη Δυση

Δημοσ.

2.1. 2 ηχεία και ένα sub. Ηχεία Υπολογιστή δηλαδή

Αν τα βάλεις μέσα στη βαλίτσα τι πρόβλημα να υπάρχει;
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η μεταφορά τέτοιων συσκευών και φοβάμαι μην τα κατασχεσουν στο αεροδρόμιο...Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ναι απο Μοναχο Πραγα, ειδα στις θεσεις οτι δεν εχει 3αδες, αλλα 2αδες μονο.. ειναι μικροτερο και λεει ειναι της Air Dolomiti

Να ανησυχω; :P

Αν και με λιγο ψαξιμο, ειδα οτι χρησιμοποιει μονο τα E175 τυπου αεροσκαφη πλεον, πιο μικρα.. Οχι ελικοφορα

Το οτι ενα αεροπλανο ειναι ελικοφορο (σαλαμοκοφτης αλλιως) δεν σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλες. Σε μικρα δρομολογια χρησιμοποιουνται και αλλοι τυποι αεροσκαφων περαν του Α320 ή του Β737

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...