Προς το περιεχόμενο

SJCAM SJ4000 49.9€ geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγορασω την μπλε απο ευρωπαικη αποθηκη (ηθελα την χρυση αλλα εχει 9 ευρω παραπανω καλυτερα να παρω μια θηκη με τα υπολοιπα ;) )

Ποσο περιπου θα κανει να ερθει αθηνα; συνηθως ποσο κανει απο gearbest?

Δημοσ.

ναι ξέχασα να πώ οτι η ροζ και η μπλε υπάρχουν και στο EU  warehouse με τιμές $45.58 και $49.49  αντίστοιχα ..

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί η τιμή είναι αρκετά δελεαστική με τόσα έξτρα

Δημοσ.

επειδή μόλις έστειλε Newsletter το gearbest και έχει αυτήν

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_234671.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0128&email=b2t8c3Bpcm9zdG9AZ21haWwuY29tfDUyNzA=

στα 44.89$ με wifi ποια είναι καλύτερη?

2 βδομάδες υπάρχει αυτή η τιμή μόλις είδα ένα review που χε το συγκεκριμένο link λέγοντας now it costs 50$

Δημοσ.

2 βδομάδες υπάρχει αυτή η τιμή μόλις είδα ένα review που χε το συγκεκριμένο link λέγοντας now it costs 50$

χαχαχχα τους κερατάδες μπαγιάτικες προσφορές μου στέλνουν?

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου την βάζει στο καλάθι με 46,49$......

Δημοσ.

Τι διαφορα έχουν... Ποια είναι ή "κανονική"?

H SJCAM ειναι αυτη που εβγαλε την αυθεντικη SJ4000 . Οι αλλες ειναι αντιγραφα και φερουν απλα το ονομα SJ4000 το οποιο αντεγραψαν . Δεν εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα καμια fake με ονομα SJCAM

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω κάτι μαϊμούδες στο ebay, που τις δίνουν για 20 ευρώ μαζί με τα διάφορα γνωστά αξεσουαρ...

Σε φάση που να λες ότι και η κάμερα ένα άδειο ψεύτικο κουτί να είναι, πάλι αξίζει για το κόστος των υπόλοιπων εξαρτημάτων...

Έχει κανείς εμπειρία με κλώνους, βγάζουν φωτογραφίες που να μπορείς να τις δεις; Για υποβρύχιες λήψεις ενδιαφέρομαι κυρίως το καλοκαίρι...

Δημοσ.

Μετά απο αρκετό ψάξιμο αποφάσισα οτι για τα δικά μου θέλω η EKEN H9 είναι η κάμερα που πρέπει να πάρω οπότε την τσίμπησα σήμερα στα 46.50€ με εκπτωτικό κωδικό απο την ευρωπαική αποθήκη του banggood που εμπιστεύομαι σαν site μετά απο αρκετές επιτυχημένες αγορές. Μαζί πήρα και μια extra μπαταρία απο την κινέζικη αποθήκη με 3.5€ οπότε με 50€ σύνολο φτιάχτηκα για τις επόμενες εξορμήσεις μου με την μηχανή και για τις θαλλάσιες εξορμήσεις μου το καλοκαιράκι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...