Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το λάδι; Γιατί; Ειδικά το ωμό έχω ακούσει ότι είναι χρήσιμο.

(Άσε που δεν τρώγονται αλλιώς τα φαγητά και οι σαλάτες... :) )

Αυτα τα επεξεργασμενα λιπη δεν μου κολανε...

Αν η σαλατα εχει λαδι δεν την τρωω. Σε σαλατα το μονο πραγμα που ΜΠΟΡΕΙ να βαλω ειναι λεμονι.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτα τα επεξεργασμενα λιπη δεν μου κολανε...

Αν η σαλατα εχει λαδι δεν την τρωω. Σε σαλατα το μονο πραγμα που ΜΠΟΡΕΙ να βαλω ειναι λεμονι.

Για ελαιόλαδο μιλάω, μου κάνει εντύπωση να μην το τρως καθόλου. Νόμιζα ότι ήταν κοινής αποδοχής ας πούμε :)

Δημοσ.

Για ελαιόλαδο μιλάω, μου κάνει εντύπωση να μην το τρως καθόλου. Νόμιζα ότι ήταν κοινής αποδοχής ας πούμε :)

Οπως ειπα, το αποφευω οσο μπορω.

Ολα ειναι στο μυαλο. Αν βλεπεις το λαδι σαν κατι το αρνητικο τοτε δεν σου ειναι δυσκολο να μην το τρωως.

Δημοσ.

Οπως ειπα, το αποφευω οσο μπορω.

Ολα ειναι στο μυαλο. Αν βλεπεις το λαδι σαν κατι το αρνητικο τοτε δεν σου ειναι δυσκολο να μην το τρωως.

Γιατί να το βλέπεις σαν αρνητικό όμως; Τι αρνητικό έχει;

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχει ειπωθει...αλλα ο Μητσοτακης μια κουταλια μελι ετρωγε και τρωει!Ετσι ειπε!

που κολαει το μελι με τα λαδια?

Δημοσ.

το ελαιόλαδο (το έξτρα παρθένο που έχει παραχθεί μόνο με μηχανικές μεθόδους) κανει στην υγεία μας 10000000000 καλά αλλά έχει ένα κουσούρι μικρό , θερμίδες. Οπότε όσοι είναι υπέρβαροι με  μέτρο , όσοι είναι λεπτοί άφοβα.

Βέβαια οι χοντροί μην κάνουν την ανοησία και τρώνε άχρηστες θερμιδοβόρες τροφές. Αν είναι έτσι καλύτερα το ελαιόλαδο που κάνει και 1000 καλά στην υγεία.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχει ειπωθει...αλλα ο Μητσοτακης μια κουταλια μελι ετρωγε και τρωει!Ετσι ειπε!

Eδω εισαι. Τα λεει ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...