Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Eγω νομιζω οτι η χρεωση μεχρι την καταναλωση εντος του κοινωνικου ειναι ιδια παντου και απο εκει και πανω καθε εταιρια χρεωνει αναλογα. Εμενα μου γραφει εντος ΚΟΤ 1770*0,06528  και εκτος ΚΟΤ 482*0,11027

ΟΧΙ, δεν είναι ίδια.

Απλά, θέλει ψάξιμο γιατί άλλες εταιρείες χρεώνουν μικρότερη τιμή αλλά με μεγαλύτερο πάγιο.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά πότε ενημερώνεται το σύστημα;

10/06 υποβλήθηκε η δήλωση και ακόμα στο ΚΟΤ αλλά και στο επίδομα στέγασης μου βγάζει τα περσινά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, phanispal είπε

9 μέρες μετά και ακόμα τίποτα;

Τι γίνεται;

Μετράς και τις 5 αργίες ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Και πόσες χρειάζονται; Κανά δυο μήνες;

Στην αίτηση για το Α21 γιατί τα έχει εμφανίσει;

Δεν ξέρω κάθε πότε ενημερώνεται το σύστημα.

Δημοσ.

Εκανα προσφατα καινουργια αιτηση ΚΟΤ Β. Απλα για να κανω καινουργια έπρεπε να ακυρωσω την παλια. Μετα απο καμια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο την watt-volt (παροχος μου) για άλλο λογο και μου είπαν ότι στα συστηματα τους φαινεται ότι έχω ακυρώσει την αιτηση ΚΟΤ (δηλαδή δεν έχω ΚΟΤ). Μα καλά τους λεω ενημερωθηκατε ότι έκανα ακυρωση και δεν ενημερωθηκατε ότι έκανα καινουργια αίτηση!!!!! Μη δω καμια έκπληξη στον επόμενο λογαριασμο (να είναι χωρις ΚΟΤ δηλαδη) θα τους παρει ο διαολος!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mtziris είπε

Εκανα προσφατα καινουργια αιτηση ΚΟΤ Β. Απλα για να κανω καινουργια έπρεπε να ακυρωσω την παλια. Μετα απο καμια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο την watt-volt (παροχος μου) για άλλο λογο και μου είπαν ότι στα συστηματα τους φαινεται ότι έχω ακυρώσει την αιτηση ΚΟΤ (δηλαδή δεν έχω ΚΟΤ). Μα καλά τους λεω ενημερωθηκατε ότι έκανα ακυρωση και δεν ενημερωθηκατε ότι έκανα καινουργια αίτηση!!!!! Μη δω καμια έκπληξη στον επόμενο λογαριασμο (να είναι χωρις ΚΟΤ δηλαδη) θα τους παρει ο διαολος!

Φίλε, σε βλέπω να μπέρδευεις.

Γιατί η διακοπή γίνεται ΑΜΕΣΑ ενώ η έγκριση μπορεί να πάρει μέρες.

ΠΟΤΕ εκδίδεται ο επόμενος λογαριασμός ? Αν είναι το επόμενο 10ημερο, δύσκολα τα πράγματα.

ΓΙΑΤΙ την ακύρωσες ????

ΛΟΓΩ νέας φορολογικής δήλωσης ??

Δημοσ.
Στις 4/7/2021 στις 10:26 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Φίλε, σε βλέπω να μπέρδευεις.

Γιατί η διακοπή γίνεται ΑΜΕΣΑ ενώ η έγκριση μπορεί να πάρει μέρες.

ΠΟΤΕ εκδίδεται ο επόμενος λογαριασμός ? Αν είναι το επόμενο 10ημερο, δύσκολα τα πράγματα.

ΓΙΑΤΙ την ακύρωσες ????

ΛΟΓΩ νέας φορολογικής δήλωσης ??

Ε ναι, καθε χρόνο τετοια εποχή δεν γίνεται η καινουργια αιτηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...