fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 πμ 57 λεπτά πριν, jkoukos είπε Υπάρχει μια ουσιώδη προϋπόθεση που αυτό ακριβώς σου λέει ο φίλος και δεν το κατάλαβες. * Αυτό έχει γίνει 2μηνο και επειδή δόθηκε μόλις χθες παράταση από την εφορία έως 21 Ιούλη, οι αιτήσεις για το ΚΟΤ γίνονται από 22 Ιούλη έως 21 Σεπτέμβρη. το εχουμε πει κι αυτο, καθε φθινοπωρο, δυο μηνες μετα τη ληξη των φ.δηλωσεων γινεται ανανεωση του κοτ
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 πμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, fitsoulas2024 said: Αν δεν εχεις κανει ακομα θα διαβασει τη περσινη, αν εχεις κανει θα διαβασει τη φετινη. Αν έχω κάνει φορολογική και κάνω αίτηση κοτ σήμερα, θα διαβάσει τη φορολογική του 2024 (έσοδα 2023). Άρα αυτό που γράφεις πάνω ΔΕΝ ισχύει... είναι ασυναρτησία. 5 hours ago, fitsoulas2024 said: το εχουμε πει κι αυτο, καθε φθινοπωρο, δυο μηνες μετα τη ληξη των φ.δηλωσεων γινεται ανανεωση του κοτ Ακριβώς. Αν κάνω αίτηση μετά τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων, θα διαβάσει τη φορολογική του 2025 (έσοδα 2024). 10 hours ago, ekrepali said: 1) Είπαμε... έχω νυχτερινό. Και σου ξαναείπα, υπήρξαν μήνες που ξεπέρασα τις 700 ημερήσιες τον μήνα. Τι δεν καταλαβαίνεις; 7 hours ago, fitsoulas2024 said: Οσο για τις κιλ/ρες, κι αφου λοιπον εχεις νυχτερινο, ποσες ημερησιες και ποσες νυχτερινες κιλοβατωρες ειχες στο 700ρι αυτο? 🤪 Από τη πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:08 πμ από ekrepali 1
jkoukos Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 πμ 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε το εχουμε πει κι αυτο, καθε φθινοπωρο, δυο μηνες μετα τη ληξη των φ.δηλωσεων γινεται ανανεωση του κοτ Ωστόσο έχεις γράψει προηγουμένως, που έρχεται σε αντίθεση: 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Η πλατφορμα του κοτ τη στιγμη της αιτησης, διαβαζει τη δηλωση σου και αποφασιζει αναλογα. Αν δεν εχεις κανει ακομα θα διαβασει τη περσινη, αν εχεις κανει θα διαβασει τη φετινη. Αυτό δεν ισχύει. Αν κάνεις την αίτηση ΚΟΤ πριν την λήξη των φετινών φορολογικών δηλώσεων που είναι 21 Ιούλη, τότε θα διαβάσει τα εισοδήματα της περσινής φορολογικής δήλωσης και όχι της φετινής. Καταλαβαίνεις τώρα την διαφορά; 1 1 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Αν έχω κάνει φορολογική και κάνω αίτηση κοτ σήμερα, θα διαβάσει τη φορολογική του 2024 (έσοδα 2023). Άρα αυτό που γράφεις πάνω ΔΕΝ ισχύει... είναι ασυναρτησία. Ειτε δε καταλαβαινεις τι σου λεω, ειτε καταλαβες και κανεις το κοροϊδο. Ασυναρτησιες λες εσυ συνεπως. Ναι, αν εχεις κανεις φορολογικη και κανεις αιτηση σημερα θα διαβασει τη φετινη δηλωση. Αυτο ειπα πριν και τωρα το επαναλαμβανεις και καλα για να με διορθωσεις? 😆 12 ώρες πριν, jkoukos είπε Αυτό δεν ισχύει. Αν κάνεις την αίτηση ΚΟΤ πριν την λήξη των φετινών φορολογικών δηλώσεων που είναι 21 Ιούλη, τότε θα διαβάσει τα εισοδήματα της περσινής φορολογικής δήλωσης και όχι της φετινής. Καταλαβαίνεις τώρα την διαφορά; Παμε παλι μπας και το καταλαβεις: δεν εχει σημασια ποτε θα κανω την αιτηση κοτ, αλλα ποια φορ. δηλωση θα διαβασει η πλατφορμα του κοτ τη στιγμη που κανω την αιτηση. Αν λοιπον τη στιγμη της αιτησης κοτ δεν εχω ακομα υποβαλει τη φετινη μου δηλωση, η πλατφορμα του κοτ θα διαβασει τη περσινη φορ. δηλωση. Το δε διμηνο μετα το περας των δηλωσεων το κοτ ανανεωνεται, δλδ αν πηρες κοτ τον Ιουνη, τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο θα πρεπει να το ανανεωσεις. [τωρα που το προσεξα, ενω διαφωνεις με τον ekrepali, σου εβαλε like😆] 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Από τη πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια. Ανθρωπε μου, ποσες κιλοβατωρες ειχες συνολο? Επεξ/σία Τρίτη στις 10:40 μμ από fitsoulas2024 1
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 μμ (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, fitsoulas2024 said: Ναι, αν εχεις κανεις φορολογικη και κανεις αιτηση σημερα θα διαβασει τη φετινη δηλωση. Αίτηση KOT σήμερα, τη περσινή φορολογική θα διαβάσει. Ανεξαρτήτως αν έχει υποβληθεί φετος φορολογική δήλωση ή οχι. Δεν έχει στείλει ακόμα η ΑΑΔΕ στον ΗΔΙΚΑ τα οικονομικά στοιχεία των νεων φορολογικών δηλώσεων και του ΕΝΦΙΑ του 2025. Από 22/7 και μετά οι αιτήσεις ΚΟΤ θα διαβάζουν τα νέα οικονομικά στοιχεία. Σταμάτα να λες μπούρδες και να μπερδεύεις τον κόσμο που μας διαβάζει. 59 minutes ago, fitsoulas2024 said: Άνθρωπε μου, ποσες κιλοβατωρες ειχες συνολο? Άνθρωπε μου που σκάς και γαιδαρο...σου λέω έχω 700 ημερήσιες και κάνω υπέρβαση παρόλο που εχω και νυχτερινό. Τι σε νοιαζει πόσες επιπλέον καιω στο νυχτερινό; Είτε έχω +100 νυχτερινό, είτε έχω +1000 νυχτερινό... αλλάζει το γεγονός ότι κάνω υπέρβαση με τις 700 ημερήσιες; Έχεις χάσει τόσο πολύ την μπάλα που νομίζεις κιόλας ότι διαφωνώ με τον @jkoukos ενώ και οι δύο διαφωνούμε και γελάμε με σενα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:33 μμ από ekrepali 1 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Αίτηση KOT σήμερα, τη περσινή φορολογική θα διαβάσει. Ανεξαρτήτως αν έχει υποβληθεί φετος φορολογική δήλωση ή οχι. Δεν έχει στείλει ακόμα η ΑΑΔΕ στον ΗΔΙΚΑ τα οικονομικά στοιχεία των νεων φορολογικών δηλώσεων και του ΕΝΦΙΑ του 2025. Αν εχεις κανει τη δηλωση σου θα διαβασει τη φετινη δηλωση. Τοσες φορες εχω κανει και τη καταλληλη στιγμη, εσενα περιμενω να με μαθεις? Το αν αργουν να στειλουν τα στοιχεια ειναι αλλο θεμα. Παντως φετος και οσο αφορα το ΚΕΑ και τις προσυμπληρωμενες, η ενημερωση εγινε αμεσως(και καποιοι τραβαγαν τα μαλλια τους γιατι εχασαν 6 μηνες ΚΕΑ για λιγες μερες). 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Από 22/7 και μετά οι αιτήσεις ΚΟΤ θα διαβάζουν τα νέα οικονομικά στοιχεία. που το ακουσες αυτο? δωσε λινκ, τι περιμενεις? 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Σταμάτα να λες μπούρδες και να μπερδεύεις τον κόσμο που μας διαβάζει σταματα αυτο το ηλιθιο τροπαρι, ενω εισαι ασχετος επιτιθεσαι σε αυτον που ξερει 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Άνθρωπε μου που σκάς και γαιδαρο...σου λέω έχω 700 ημερήσιες και κάνω υπέρβαση παρόλο που εχω και νυχτερινό. Τι σε νοιαζει πόσες επιπλέον καιω στο νυχτερινό; Είτε έχω +100 νυχτερινό, είτε έχω +1000 νυχτερινό... αλλάζει το γεγονός ότι κάνω υπέρβαση με τις 700 ημερήσιες; Έχεις χάσει τόσο πολύ την μπάλα που νομίζεις κιόλας ότι διαφωνώ με τον @jkoukos ενώ και οι δύο διαφωνούμε και γελάμε με σενα. Αν διαβασεις το θρεντ απο πανω θα δεις οτι εσυ λες κοιτανε τις περσινες , ο koukos λεει τις φετινες. Τρικυμια εν κρανιω😆 Οσο για τις κιλοβατωρες, σε ρωτησα κατι για να δουμε τι ισχυει και δεν απαντας, ντρεπεσαι? ποσες κιλοβατωρες συνολο εκανες στο μηνα, ωστε να υπαρχουν αναμεσα τους 700 ημερησιες Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:24 πμ από fitsoulas2024
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 πμ (επεξεργασμένο) 6 hours ago, fitsoulas2024 said: Αν εχεις κανει τη δηλωση σου θα διαβασει τη φετινη δηλωση. Νά 'τος πάλι. Χαλασμένη κασέτα. Έχουμε κάνει δηλώσεις από αρχές Απριλίου. 5 μελές νοικοκυριό. Μπαίνοντας να κάνουμε νέα αίτηση ΚΟΤ διαβάζει ακόμα 4 μελές νοικοκυριό. Δηλαδή τη περσινή δήλωση. Από 22/7 και μετά το ΗΔΙΚΑ θα διαβάζει τα στοιχεία των φετινών δηλώσεων. 6 hours ago, fitsoulas2024 said: που το ακουσες αυτο? Θα μας τρελάνεις ρε συ; Τι θα πει πού το άκουσα; Έτσι γράφει ο νόμος. Έτσι λειτουργεί η πλατφόρμα ανέκαθεν. Το ΚΟΤ με τα νέα οικονομικά στοιχεία υποβάλλεται εντός 2 μηνών από τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων. Ανέκαθεν. Πχ το 2020 οι φορολογικές έληξαν στις 31/8, οπότε το ΚΟΤ με τα νέα στοιχεία υποβάλλονταν από 1/9 ως 30/10. Φέτος η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων, είναι 21/7. Το ΚΟΤ με τα νέα οικονομικά στοιχεία υποβάλλεται από 22/7 ως 21/9. Το ίδιο ακριβώς σου είπε και ο jkoukos παρακάτω. 👇 On 15/07/2025 at 01:35, jkoukos said: επειδή δόθηκε μόλις χθες παράταση από την εφορία έως 21 Ιούλη, οι αιτήσεις για το ΚΟΤ γίνονται από 22 Ιούλη έως 21 Σεπτέμβρη. Από πού κι ως πού βλέπεις ότι εγώ διαφωνώ με τον jkoukos; Όνειρο βλέπεις; 🙄 6 hours ago, fitsoulas2024 said: Οσο για τις κιλοβατωρες, σε ρωτησα κατι για να δουμε τι ισχυει και δεν απαντας, ντρεπεσαι? ποσες κιλοβατωρες συνολο εκανες στο μηνα, ωστε να υπαρχουν αναμεσα τους 700 ημερησιες Άμα έχω όριο ΚΟΤ 4μηνου 2000kw... και με τις μηνιαίες εκκαθαρίσεις έχω όριο ΚΟΤ 500kw το μήνα (550kw με υπέρβαση 10%)... τότε με τις 700kw ημερήσιες έχω κάνει κατά πολύ υπέρβαση. Οι νυχτερινές κιλοβατώρες είναι άσχετες στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως επίσης κι εσύ είσαι άσχετος. Προσοχή όσοι διαβάζεται το topic... ο τύπος παριστάνει τον ξερόλα και είναι επικίνδυνος. Υπάρχει περίπτωση να σας κάψει. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:52 πμ από ekrepali 2 1
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 μμ (επεξεργασμένο) Oρίστε και η επίσημη ανακοίνωση του ΗΔΙΚΑ. Αυτή τη στιγμή ακόμα η πλατφόρμα διαβάζει τα οικονομικά δεδομένα του 2023 (φορολογικές 2024). Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης θα διαβάσει τα οικονομικά δεδομένα του 2024 (φορολογικές 2025). Όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι προφανώς χαζός και ξεροκέφαλος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:22 μμ από ekrepali 3
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Ναι, αν εχεις κανεις φορολογικη και κανεις αιτηση σημερα θα διαβασει τη φετινη δηλωση. Όχι, δεν ισχύει αυτό. Αν το κάνεις σήμερα (χθες βάσει το μηνύματός σου), θα λάβει υπόψη δεδομένα της περυσινής φορολογικής δήλωσης, ασχέτως αν έχεις κάνει ήδη την φετινή και έχει γίνει εκκαθάρισή της. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όλη η αντιπαράθεση μάλλον οφείλεται σε παρανόηση. (α). Όλοι πιστεύω συμφωνούμε ότι αίτηση για ένταξη (δηλαδή πρώτη φορά) στο ΚΟΤ μπορεί να γίνει οποτεδήποτε. Απλά θα αντληθούν δεδομένα από την εκκαθάριση του προηγούμενου φορολογικού έτους, εφόσον η αίτηση γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων παρόντος έτους. Αν γίνει μετά από αυτή την προθεσμία, τότε και μόνον τότε λαμβάνεται η φετινή φορολογική δήλωση (β). Όσοι όμως είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο ΚΟΤ, υποχρεωτικά θα κάνουν νέα αίτηση το 2μηνο μετά λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Αν δεν το κάνουν, απεγγράφονται και χάνουν το ΚΟΤ. Αν κάποιος έχει ήδη ΚΟΤ, δεν έχει νόημα να κάνει πάλι φέτος αίτηση πριν την 21η Ιούλη, αφού υποχρεωτικά πρέπει να καταργήσει την προηγούμενη και αφετέρου θα πρέπει να επαναλάβει την αίτηση εντός 2μήνου από 22 Ιούλη. Μοναδική περίπτωση να το κάνει κάποιος, είναι να ανήκει στην (α) παραπάνω περίπτωση και κανείς άλλος. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:50 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Νά 'τος πάλι. Χαλασμένη κασέτα. Έχουμε κάνει δηλώσεις από αρχές Απριλίου. 5 μελές νοικοκυριό. Μπαίνοντας να κάνουμε νέα αίτηση ΚΟΤ διαβάζει ακόμα 4 μελές νοικοκυριό. Δηλαδή τη περσινή δήλωση. Από 22/7 και μετά το ΗΔΙΚΑ θα διαβάζει τα στοιχεία των φετινών δηλώσεων. Θα μας τρελάνεις ρε συ; Τι θα πει πού το άκουσα; Έτσι γράφει ο νόμος. Έτσι λειτουργεί η πλατφόρμα ανέκαθεν. Το ΚΟΤ με τα νέα οικονομικά στοιχεία υποβάλλεται εντός 2 μηνών από τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων. Ανέκαθεν. Πχ το 2020 οι φορολογικές έληξαν στις 31/8, οπότε το ΚΟΤ με τα νέα στοιχεία υποβάλλονταν από 1/9 ως 30/10. Φέτος η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων, είναι 21/7. Το ΚΟΤ με τα νέα οικονομικά στοιχεία υποβάλλεται από 22/7 ως 21/9. Το ίδιο ακριβώς σου είπε και ο jkoukos παρακάτω. 👇 Από πού κι ως πού βλέπεις ότι εγώ διαφωνώ με τον jkoukos; Όνειρο βλέπεις; 🙄 Άμα έχω όριο ΚΟΤ 4μηνου 2000kw... και με τις μηνιαίες εκκαθαρίσεις έχω όριο ΚΟΤ 500kw το μήνα (550kw με υπέρβαση 10%)... τότε με τις 700kw ημερήσιες έχω κάνει κατά πολύ υπέρβαση. Οι νυχτερινές κιλοβατώρες είναι άσχετες στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως επίσης κι εσύ είσαι άσχετος. εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Γραφεις συνεχως μπουρδες και ανακριβειες, επισης με εμφανιζεις να λεω αλλα νταλλων κι εσυ αλλαζεις ακομα και τα δικα σου. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Προσοχή όσοι διαβάζεται το topic... ο τύπος παριστάνει τον ξερόλα και είναι επικίνδυνος. Υπάρχει περίπτωση να σας κάψει. μη πουλας πνευμα, μη κανεις το ξυπνιο ενω εισαι ανιδεος και μπουρδολογος 7 ώρες πριν, jkoukos είπε 1. Όχι, δεν ισχύει αυτό. Αν το κάνεις σήμερα (χθες βάσει το μηνύματός σου), θα λάβει υπόψη δεδομένα της περυσινής φορολογικής δήλωσης, ασχέτως αν έχεις κάνει ήδη την φετινή και έχει γίνει εκκαθάρισή της. 2. Όλοι πιστεύω συμφωνούμε ότι αίτηση για ένταξη (δηλαδή πρώτη φορά) στο ΚΟΤ μπορεί να γίνει οποτεδήποτε. 3. Απλά θα αντληθούν δεδομένα από την εκκαθάριση του προηγούμενου φορολογικού έτους, εφόσον η αίτηση γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων παρόντος έτους. Αν γίνει μετά από αυτή την προθεσμία, τότε και μόνον τότε λαμβάνεται η φετινή φορολογική δήλωση 4.Όσοι όμως είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο ΚΟΤ, υποχρεωτικά θα κάνουν νέα αίτηση το 2μηνο μετά λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Αν δεν το κάνουν, απεγγράφονται και χάνουν το ΚΟΤ. 5. Αν κάποιος έχει ήδη ΚΟΤ, δεν έχει νόημα να κάνει πάλι φέτος αίτηση πριν την 21η Ιούλη, αφού υποχρεωτικά πρέπει να καταργήσει την προηγούμενη και αφετέρου θα πρέπει να επαναλάβει την αίτηση εντός 2μήνου από 22 Ιούλη. Μοναδική περίπτωση να το κάνει κάποιος, είναι να ανήκει στην (α) παραπάνω περίπτωση και κανείς άλλος. 1. χτες ή σημερα δεν εχει σημασια. Ποια φορ. δηλωση θα διαβασει η πλατφορμα του κοτ εχει σημασια 2. οχι μονο για πρωτη φορα, το ιδια ισχυουν και για δευτερη φορα, τριτη κοκ. 3. που το ακουσες οτι αντλουν δεδομενα απο τη περσινη δηλωση, ενω τα συστηματα εχουν ηδη ενημερωθει με τη φετινη/τρεχουσα δηλωση? Αν εχεις καποιο λινκ που να λεει αυτο το παλαβό τοτε να μας το δειξεις 4. ναι, το ειπαμε αυτο. Καθε χρονο, δυο μηνες μετα τη ληξη προθεσμια υποβολης των δηλωσεων γινεται υποχρεωτικα ανανεωση του κοτ, δλδ ξανακανεις αιτηση 5. βλεπει τι τον συμφερει και κινειται αναλογα. Προσοχη λοιπον γιατι οποιος δε ξερει τι ισχυει και κινηθει λαθος μπορει να χασει λεφτα Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:06 μμ από fitsoulas2024
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, fitsoulas2024 said: 3. που το ακουσες οτι αντλουν δεδομενα απο τη περσινη δηλωση, ενω τα συστηματα εχουν ηδη ενημερωθει με τη φετινη/τρεχουσα δηλωση? Αν εχεις καποιο λινκ που να λεει αυτο το παλαβό τοτε να μας το δειξεις Έχουν ήδη ενημερωθεί τα συστήματα με τη φετινή δήλωση; Να 'τη πάλι η χαλασμένη κασέτα... 😅 https://www.idika.gr/kot Το ΗΔΙΚΑ λέει στην ανακοίνωση ότι τα συστήματα θα ενημερωθούν μετά τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων, δηλαδή μετά τις 21/7. Δηλαδή εγώ είμαι λάθος, ο jkoukos είναι λάθος, το ΗΔΙΚΑ κάνει λάθος... κι είσαι εσύ σωστός; Εεε πάρε αύριο τηλέφωνο στο ΗΔΙΚΑ και πες τους 'είμαι ο fitsoulas, και γράφετε λάθος πράγματα στην ανακοίνωση'.😆 Επειδή βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια βραδιάτικα... θα κάνω copy paste τα δικά σου. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μη πουλάς πνεύμα, μη κάνεις το ξύπνιο ενώ είσαι ανίδεος και μέγας μπουρδολόγος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:26 μμ από ekrepali
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ 41 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 1. χτες ή σημερα δεν εχει σημασια. Ποια φορ. δηλωση θα διαβασει η πλατφορμα του κοτ εχει σημασια Θα ενημερωθεί (θέλεις δεν θέλεις) με την περυσινή φορολογική δήλωση καθώς το σύστημα ΔΕΝ έχει ακόμη ενημερωθεί με τα δεδομένα των φετινών δηλώσεων. 43 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 2. οχι μονο για πρωτη φορα, το ιδια ισχυουν και για δευτερη φορα, τριτη κοκ. Μόνον την πρώτη φορά. Τελεία και παύλα. Διότι απλά μόνον τότε δεν έχεις κάνει εγγραφή για το ΚΟΤ. Μετά και στο διηνεκές, είσαι εγγεγραμμένος χρήστης και χρειάζεται ανανέωση κάθε χρόνο που γίνεται μόνον το 2μηνο μετά την λήξη της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων. Αν κάποια στιγμή κάνεις διακοπή, απεγγράφεσαι και μόνο τότε ξεκινάς πάλι από την αρχή. Ποιες κατ' εσέ είναι οι άλλες φορές; 48 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 3. που το ακουσες οτι αντλουν δεδομενα απο τη περσινη δηλωση, ενω τα συστηματα εχουν ηδη ενημερωθει με τη φετινη/τρεχουσα δηλωση? Αν εχεις καποιο λινκ που να λεει αυτο το παλαβό τοτε να μας το δειξεις Δεν το άκουσα. Το λέει η ΗΔΙΚΑ και το ΦΕΚ του κανονισμού. Και επειδή το έχεις αναφέρει 2 φορές, δεν γνωρίζω τι ισχύει με το ΚΕΑ, αλλά στο ΚΟΤ ισχύουν αυτά που λέμε. Το σύστημα του ΚΟΤ ενημερώνεται άπαξ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και τα δεδομένα ισχύουν μέχρι το επόμενο έτος. 51 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 5. βλεπει τι τον συμφερει και κινειται αναλογα. Προσοχη λοιπον γιατι οποιος δε ξερει τι ισχυει και κινηθει λαθος μπορει να χασει λεφτα Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα που κάποιος ήδη εγγεγραμμένος στο ΚΟΤ θα χρειασθεί να κάνει ακύρωση της ισχύουσας αίτησης και κατάθεση νέας πριν την λήξη της προθεσμίας των φετινών φορολογικών δηλώσεων; Τι θα κερδίσει όπως λες; 1
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Έχουν ήδη ενημερωθεί τα συστήματα με τη φετινή δήλωση; Να 'τη πάλι η χαλασμένη κασέτα... 😅 εκτος απo ασχετιδης εισαι και χιουμοριστας περα απο τα αστεια ομως, κανεις δε σου δινει το δικαιωμα να απαιτεις απο τον αλλον να παψει για να μιλας μονο εσυ 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Κανείς δεν αμφισβητησε αυτη την ανακοινωση, ουτε βεβαια κι εγω ειπα κατι διαφορετικο. Επειδη εχεις τρικυμια εν κρανιω δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω(ουτε και τι λεει η ταμπελα εχεις καταλαβει), νομιζεις κιολας οτι διαψευδω τη δεδδηε😆 Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από fitsoulas2024
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jkoukos είπε 1. Θα ενημερωθεί (θέλεις δεν θέλεις) με την περυσινή φορολογική δήλωση καθώς το σύστημα ΔΕΝ έχει ακόμη ενημερωθεί με τα δεδομένα των φετινών δηλώσεων. 2. Μόνον την πρώτη φορά. Τελεία και παύλα. Διότι απλά μόνον τότε δεν έχεις κάνει εγγραφή για το ΚΟΤ. Μετά και στο διηνεκές, είσαι εγγεγραμμένος χρήστης 3. Δεν το άκουσα. Το λέει η ΗΔΙΚΑ και το ΦΕΚ του κανονισμού. Και επειδή το έχεις αναφέρει 2 φορές 4. Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα που κάποιος ήδη εγγεγραμμένος στο ΚΟΤ θα χρειασθεί να κάνει ακύρωση της ισχύουσας αίτησης και κατάθεση νέας πριν την λήξη της προθεσμίας των φετινών φορολογικών δηλώσεων; Τι θα κερδίσει όπως λες; 1. δεν τιθεται θεμα αν "θελω-δε θελω". Το αν υπαρξει καθυστερηση ειναι διαφορετικο θεμα 2. τι "μονο τη πρωτη φορα"? αλλος κανει και δευτερη και τριτη φορα, γιατι μπορει εντωμεταξυ να ειχε βγει εξω. Ποιο διηνεκες? εγω ο ιδιος εχω βγει και ξαναμπει, επισης εχω μεταφερθει απο το ενα κοτ στο αλλο(α/β) 3. πουθενα δε το λεει και κανεις, απλα γιατι δεν ισχυει. Σου λεω τι γινεται στη πραξη και στην εμπειρια μου, ενω εσυ μιλας μονο θεωρητικα. Δε το αναφερα μονο δυο φορες αλλα περισσοτερες, διοτι περισσοτερες ηταν και φορες που μου ειπαν τα αναποδα. Λεμε συνεχεια τα ιδια! 4. Θα σου πω ενα παραδειγμα οπου ενας συνδρομητης κοτ πρεπει να κινηθει σωστα για να κερδισει οτι μπορει. Ας πουμε οτι εγω εχω κοτ/α αλλα με τη νεα μου φ.δηλωση υπαρχουν εισοδηματα και θα παω στο κοτ/β. Αρα δε θα κανω την ανανεωση στη αρχη αλλα στη ληξη της διοριας. Ετσι κερδιζω 2 μηνες κοτ/α Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα