Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2025 στις 3:35 ΜΜ, kkatzos είπε

Τόσο πεισματάρη τύπο σαν εκείνον σπάνια βλέπουμε.

Του δείχνεις την επίσημη ανακοίνωση και δεν το δέχεται... 🤣😂

ποτε δεν ειπα οτι δεν τη δεχομαι, καθε αλλο. Δεν εχεις καταλαβει τι εχω πει

Στις 19/7/2025 στις 7:40 ΠΜ, ekrepali είπε

Υπομονή 3-4 μέρες ακόμα, θα σου επισυνάψω screenshot από το ιστορικό αιτήσεων του ΗΔΙΚΑ που επιβεβαιώνει αυτό που λέω, και θα δούνε όλοι ότι είσαι τελικά ειδικός. 

αλλοι κανουν τους ειδικους, εγω μονο  λεω απο την εμπειρια μου, οτι εχει συμβει σε μενα δηλαδη, αρα δε μπορει  να διαψευστει

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 minutes ago, fitsoulas2024 said:

αλλοι κανουν τους ειδικους

Σε διέψευσα με στοιχεία 👇, όχι με λόγια του αέρα...

On 19/07/2025 at 07:40, ekrepali said:

Είπαμε... κάναμε νέες φορολογικές τον Απρίλιο του 2025 (5 μελές νοικοικυριό). Η ακίνητη περιουσία είναι 170.000.

Mπαίνω στη πλατφόρμα για νέα αίτηση ΚΟΤ-Β και τραβάει ακόμα τη φορολογική του 2024 (εσοδα 2023) όπου το νοικοκυριό ήταν 4μελες. (Mη έγκριση). Διότι με 4 μελές νοικοκυριό, το όριο ακίνητης περιουσίας είναι 120000 + (3*15000) = 165000

3.jpg.02dbb17884e541dc4684c0c016094826.jpg

2.jpg.bd694c323762e24585c70c7fd3c7bcd4.jpg

Πριν τις 22/7, τράβηξε τη σύνθεση νοικοκυριού της παλιά δήλωσης.

Μετά την αναβάθμιση που θα κάνω αίτηση, θα τραβήξει τη καινούργια σύνθεση νοικοκυριού με όριο ακίνητης περιουσίας +15000. Και θα δικαιούμαι ΚΟΤ.

Η πλατφόρμα λειτουργεί για όλους με τον ίδιο τρόπο... δε κάνει εξαιρέσεις σε κανέναν.

47 minutes ago, fitsoulas2024 said:

εγω μονο  λεω απο την εμπειρια μου, οτι εχει συμβει σε μενα δηλαδη, αρα δε μπορει  να διαψευστει

Σαν να μου λες ότι είδες σήμερα τον ήλιο να ανατέλλει από τη Δύση... αυτή είναι η εμπειρία σου, αυτό συνέβη σε σένα και  δε μπορεί να αμφισβητηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

αλλοι κανουν τους ειδικους, εγω μονο  λεω απο την εμπειρια μου, οτι εχει συμβει σε μενα δηλαδη, αρα δε μπορει  να διαψευστει

Η εμπειρία σου είναι αληθής και προέρχεται από την κατηγορία ΚΟΤ-Α που ανήκεις και για την οποία έχουμε αναφερθεί πολλάκις ότι είναι εξαίρεση. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ πάλι στο γιατί αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Ωστόσο η διαφωνία ξεκίνησε και συνεχίζεται διότι αναφέρεσαι αόριστα στο ΚΟΤ και όχι σε συγκεκριμένη κατηγορία. Ουδέποτε αναφέρθηκες ρητά σε ΚΟΤ-Α, ώστε να υπάρχει κοινό σημείο στον διάλογο. Εδώ είναι το σφάλμα λογικής που κάνεις. Αυτό που ισχύει σε σένα δεν ισχύει στην πλειοψηφία των δικαιούχων ΚΟΤ, δηλαδή αυτούς όλων των άλλων κατηγοριών.

Επεξ/σία από jkoukos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...