thant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα να πιω μια μπύρα με τον αγαπημένο μου Ozzy Osbourne!!!Να μην είμαι αχάριστος όμως. Ο θεός με αξίωσε να τον δω live και μπορώ τώρα να πεθάνω ήσυχος...
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 αν εχει συννεφα μπορει να βρεξει, δε σημαινει οτι καθε φορα που εχει συννεφα θα βρεξει. αλλα αν δεν εχει συννεφα μαλλον δε θα βρεξει. εισαγωγη στη στατιστικη, εκλαικευμενα. Μάλλον δεν με κατάλαβες, ίσως φταίω και εγώ αν δεν υπήρξα κατανοητός. Μίλησες για αναγνωρισιμότητα και με το παραπάνω απλά σου λέω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο διότι πολλοί αναγνωρίσμοι υπάρχουν αλλά κανέναν από αυτούς δεν θα μπορούσες να τον πεις celebrity. Kαι μιας και το αρχίσαμε. celebrity, by default, σημαίνει πως "ζητάει" την δημοσιότητα και τα μέσα. Αυτό είναι άσχετο με ένα rank ή views στο google πχ. ή το wiki που ανέφερες.
φραμπάλα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα ηθελα να γνωρισω κανεναν απο κοντα.
Avatar_GR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με τον Μιχάλη Ζαμπίδη θα ήθελα να βγω για μπύρα.
Geosim79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μπύρες στην αρχή και μετά άφθονο αλκοόλ παρέα με Jeff Bridges,Steve Buscemi και παραδίπλα Charles Bukowski....... 1
mrfan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Για οποιους βλεπουν Spata live ,Δημητρη Ουγγαρεζο και Stam Ντιν Νταν Done! Σιγουρα ειναι καλη παρεα 1
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μια μπύρα με τον Jensen Ackles την έπινα άνετα. 3
idomeneas7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 @Leet, έβαλα τη λέξη celebrities σαν ομπρέλα που εννοεί οποιονδήποτε διάσημο, λίγο ή πολύ. Οποιονδήποτε έχει κάποιο έργο με μεγαλύτερο κοινό από τους συγγενείς και φίλους. Μην κολλάς στη λέξη αφού κατάλαβες το νόημα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να πιω μια μπυρα με την Αννιτα Πανια!Μπορει για καποιους να ειναι ποταπη για εμενα ομως ειναι αυθεντικη..ποτε δεν το επαιξε κατι αλλο. 2
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λεπα. 12ος και σταβέντο τον καραφλα με το περίεργο όνομα. 1
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 αν εχει συννεφα μπορει να βρεξει, δε σημαινει οτι καθε φορα που εχει συννεφα θα βρεξει. αλλα αν δεν εχει συννεφα μαλλον δε θα βρεξει. εισαγωγη στη στατιστικη, εκλαικευμενα. προτασιακη λογικη νομιζα ειναι.
redhotstef Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ομπάμα, Κιμ γιομ κάτι.. Θα ήθελα να έχω μια συζήτηση χωρίς αλκοόλ με μεγάλους πολιτικούς του κόσμου κάθε στρατοπέδου δεξιά η αριστερά, να μου εξηγήσει γιατι συμβαίνει καθετί στο κόσμο. Θέλω να βγάλω ενα συμπέρασμα πριν πεθάνω, που δεν θα προκύψει από εφημερίδες τηλεόραση και τον κύκλο μου. Μετά θα πήγαινα χαλαρά για μπυριτσα με τον χαρδαβελα, να μιλησουμε για ανεξήγητα.. 1
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ομπάμα, Κιμ γιομ κάτι.. Θα ήθελα να έχω μια συζήτηση χωρίς αλκοόλ με μεγάλους πολιτικούς του κόσμου κάθε στρατοπέδου δεξιά η αριστερά, να μου εξηγήσει γιατι συμβαίνει καθετί στο κόσμο. Θέλω να βγάλω ενα συμπέρασμα πριν πεθάνω, που δεν θα προκύψει από εφημερίδες τηλεόραση και τον κύκλο μου. Μετά θα πήγαινα χαλαρά για μπυριτσα με τον χαρδαβελα, να μιλησουμε για ανεξήγητα.. Ιδέα δεν έχει ο Χαρδαβέλλας από ανεξήγητα...από την άγνοιά του είχε καταστρέψει πόσες εκπομπές που δεν άφηνε ανθρώπους που ξέρανε πράγματα να μιλήσουν... Στο θέμα, αν και δεν καίγομαι να γνωρίσω "celebrities" θα έπινα τσίπουρα με τον Καρρά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στο θέμα, αν και δεν καίγομαι να γνωρίσω "celebrities" θα έπινα τσίπουρα με τον Καρρά. ουισκι πινει Chivas special και κοπανάει ενα μπουκαλι το μισαωρο ! επρεπε να ερθεις στα καμαρίνια να στον γνωρίσω οταν τον είχαμε στο μαγαζί που δούλευα αν και δεν μιλαει πολυ στον κοσμο ειναι ντιβα .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα