zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ουισκι πινει Chivas special και κοπανάει ενα μπουκαλι το μισαωρο ! επρεπε να ερθεις στα καμαρίνια να στο γνωρίσω οταν τον είχαμε στο μαγαζί που δουλευα .. Ξέρω, μου έχουν πει δύο φίλοι. Στην αρχή ουίσκι ήθελα να γράψω αλλά είπα έτσι για αλλαγή (γι'αυτόν ) Πρέπει να είναι ωραίος τύπος πάντως. 1
bilakos10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απ όλα τα ξένα ονόματα που έχουν αναφερθεί έδω μέσα αντε να ξέρω 1-2 το πολύ. Νιώθω σαν να έχω μπει σε φόρουμ που η εθνική του γλώσσα είναι τα μογγολέζικα
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απ όλα τα ξένα ονόματα που έχουν αναφερθεί έδω μέσα αντε να ξέρω 1-2 το πολύ. Νιώθω σαν να έχω μπει σε φόρουμ που η εθνική του γλώσσα είναι τα μογγολέζικα Κι εγώ την Jennifer Anniston ξέρω και 1-2 ακόμα....
redhotstef Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απ όλα τα ξένα ονόματα που έχουν αναφερθεί έδω μέσα αντε να ξέρω 1-2 το πολύ. Νιώθω σαν να έχω μπει σε φόρουμ που η εθνική του γλώσσα είναι τα μογγολέζικα Ειπα να πω και γω Anthony kiedis, Flea, john frusciante, Dave navarro, chad smith αλλα λεω ασε.. Θα ηθελα να βγω και με τους ΖΝ αλλα δεν θα μεναμε μονο στις μπυρες..
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω συναντήσει κανέναν από κοντά. Θα ήθελα για μπύρα με Β.Παπακωνσταντίνου. Να γνωρίσω τους MUSE και να τα πούμε, και τον θεό, Steve Vai. Από γυναίκες, Hayley Williams, και Imogen Poots. Με την 2η θα περνούσα άνετα το υπόλοιπο της ζωής μου. Επίσης θα μ'άρεσε να μιλήσω με Alexi Laiho, Zakk Wylde, Slash και... DeadMau5. Με τον πρώτο και τον Δεύτερο επειδή είναι κατά την γνώμη μου πολύ ιδιαιίτεροι άνθρωποι, διαταραγμένοι θα έλεγε κανείς, super simple και ταυτόχρονα super complicated, με Slash επειδή λατρεύω την μουσική του, και DeadMau5 επειδή είναι ο μόνος που βγάζει ηλεκτρονική μουσική που να μ'αρέσει πολύ και από video που έχω δει μοιάζει cool guy.
Lanike71 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Από άντρες, Edge, κιθαρίστας U2. Γυναίκες, Dolores O' Riordan, τραγουδίστρια Cranberries. Με ελκύουν γενικά άτομα που δείχνουν προσγειωμένα, μετρημένα, πρόσχαρα και η επιτυχία δεν τους αλλάζει (έτσι δείχνουν τουλάχιστον).
Panoslastinellis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Giovani γαμώ τούς παίκτες και πολύ καλό τυπακι τον κερναγα χαλαρα!
LongTom Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τον Κάρλ τον Σάγκαν, έλεγαν ότι ήταν πολύ γαμάτος τύπος.
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μια βοτκα με τη σαραποβα θελω να πιω. Αν την εχει γνωρισει κανεις please ας βοηθησει 2
cosmos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πιείτε καμιά μπύρα με καναν μεγάλο άνθρωπο,παππού και ας μην είναι σελεμπριτι...και ας μην έχει γίνει διάσημος ....γιατί εκεί θα ακούσετε τις καλύτερες ιστορίες και αληθινές
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πιείτε καμιά μπύρα με καναν μεγάλο άνθρωπο,παππού και ας μην είναι σελεμπριτι...και ας μην έχει γίνει διάσημος ....γιατί εκεί θα ακούσετε τις καλύτερες ιστορίες και αληθινές Τις καλύτερες σίγουρα, το αληθινές παίζεται... 2
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 'Ασε που ειναι πανδύσκολο να βρεις γερο καλά στα μυαλά του και θα λέει ο,τι να ναι από την άνοια.
haris013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 σίγουρα τα περισσότερα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και να τζαμάρουμε μαζί είναι καλιτέχνες. θα ήθελα λοιπόν να γνωρίσω τον randy rhoads , lemmy φυσικά, glen tipton, david gilmour και τον θεό dimmebag( btw έχω 2 signature κιθάρες του) Απο τον χώρο του κινηματογράφου θα ήθελα μια βαθιά συζήτηση με τον Stanley kubrick.. 2
bluesattack Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα καθομουνα στην ιδια μπαρα * με τον Robert Downey Jr και τον Matthew McConaughey... * στριπτιζαδικου
Belisarius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Είχα την τιμή και την χαρά να γνωρίσω τον Αρκά πριν πολλά χρόνια που είναι θείος μια πρώην του κολλητού μου σε ένα τραπέζι στα Βριλήσσια. Πνευματώδης και ετοιμόλογος όπως θα τον φανταζόταν κανείς. Λοιπές περιγραφές δεν χρειάζονται, πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα