Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Καρκίνος ωραίες οι αναλύσεις που δίνεις και πάλι με το καινούργιο σου username αλλά γιατί δεν απαντάς στον haHa και για τις προηγούμενες που είχες δώσει. Εκ του αποτελέσματος έκανες λάθος και γιατί να πιστέψουμε αυτά που λες τώρα. Αυτό το υποτιθέμενο surface phone θα είναι όπως έλεγες παλιά η επανάσταση με τα 8? με τα 8.1? Ή μήπως όπως τα 10? Έχει καταντήσει κουραστικό και αποδεικνύεται από τα bans που έχεις φάει και με το σθένος που υποστηρίζεις την Microsoft και τα windows phones.

Εγώ oneplus one έχω και χέστηκα αν χρεοκοπήσει θα πάρω xiaomi. Αν χρεοκοπήσει θα πάρω lenovo. Αν χρεοκοπήσει... κ.ο.κ την δουλειά μου θα την κάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όπως το 99% των χρηστών που δεν έχουν windows phone. Και μετοχές να έχεις δηλαδή δεν χρειάζεται να σκας. Δόξα το Θεό καλά πάει και να φωνάζεις δεν θα κάνεις τη διαφορά.

• Like 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι σε αυτό το θέμα γράφει 1 άτομο με διαφορετικούς λογαριασμούς.

Τέτοια μανία υπέρ της Microsoft δεν έχει ούτε ο Τσουκαλάς για τον Ολυμπιακό. :P

• Like 3
Δημοσ.

Ενα ειναι το προβλημα της Microsoft να μπουνε κι αλλοι κατασκευαστες στο παιχνιδι και μαλιστα πολυ ευκολα. Τα ιδια κινητα να ειναι συμβατα και με τις δυο πλατφορμες. Είτε dual boot ή να βαλουν και οι ιδιοι οι κατασκευαστες τις rom στο νετ και μεσω των προγραμματων τους ο χρηστης να φορτωνει όποια official rom θέλει

Δημοσ.

πάλι άρχισαν οι wp fanboys να μας πιπιλίζουν το μυαλό? περιμένετε το surface phone ,περιμένετε τα wp10, τοσα χρονια στο περιμενε και ακομα μυαλο να βαλουν

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα που είχε βγει η φήμη πάλι για dual boot υπήρχε λένε διαρροή ότι η ίδια η Microsoft δεν ήθελε να το κάνει αυτό. Επίσης μερικοί αναλυτές έγραφαν ότι με την 'εξαγορά' της Nokia και με τον Nadella στο τιμόνι τα wp θα πάνε άπατα. Τότε τους έλεγαν ψεκασμένους κάποιοι. Τα μυαλά των ανθρώπων αλλάζουν βέβαια αλλά θα δείξει η συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

πάλι άρχισαν οι wp fanboys να μας πιπιλίζουν το μυαλό? περιμένετε το surface phone ,περιμένετε τα wp10, τοσα χρονια στο περιμενε και ακομα μυαλο να βαλουν

Εσύ όμως δε περίμενες (να σκεφτείς τι θα γράψεις) και έκανες comment.

Παλιότερα που είχε βγει η φήμη πάλι για dual boot υπήρχε λένε διαρροή ότι η ίδια η Microsoft δεν ήθελε να το κάνει αυτό. Επίσης μερικοί αναλυτές έγραφαν ότι με την 'εξαγορά' της Nokia και με τον Nadella στο τιμόνι τα wp θα πάνε άπατα. Τότε τους έλεγαν ψεκασμένους κάποιοι. Τα μυαλά των ανθρώπων αλλάζουν βέβαια αλλά θα δείξει η συνέχεια.

Επίσης υπήρξε διαρροή πως ΟΥΤΕ η Google ήθελε.
Δημοσ.

Σίγουρα αλλά στο windows central που το είχα διαβάσει είχε τίτλο ότι η Microsoft το απέρριψε. Για να το πω καλύτερα η MS ήταν τελείως κάθετη και δεν υπήρχε κανένα παραθυράκι συζήτησης για να αλλάξει την γνώμη της google. Εν τέλει δεν ξέρω μην ήταν και τρολιά κάποιων σκληροπυρηνικων φανς και με την υποστήριξη της ms άφηνε να αιωρείται αυτή η φήμη μπας και κάνουν ντόρο τα wp εκείνη την περίοδο.

• Like 1
Δημοσ.

ο belfiore τουιταρει με iphone

ok να παρουμε καποια στιγμη μεσα στον αιωνα τα 10αρια με τον πηχη στο πατωμα απο τα οσα βαρυγδουπα αφηναν ως φημες να κατακλυζουν τις πληρωμενες ειδησεις κατα καιρους κ οσο κρατησει το lumia

μετα ποιοτικο κινεζικο android k αιντε γεια ms με τις μλκες σου

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο που μας λείπει από τα wp είναι μια εφαρμογή facebook και το messenger άντε και καμιας τράπεζας όλα τα αλλα είναι μια χαρά

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές που πραγματικά λείπουν από τα windows store?!?!? και δεν εννοώ εφαρμογές του "κολ..." αλλά ουσιαστικές ....

Όλες οι ελληνικές εφαρμογες

Όύτε οι πάροχοι κινητής δεν έχουν φτιάξει ακόμα

Όλες οι εφαρμογές για έξυπνες συσκευές (λάμπες, drones, έξυπνα ρολόγια, μετρητές παλμών κτλ)

Αν εξαιρέσεις 10-15 καλογραμενες εφαρμογές όλες οι άλλες ειναι 2-3 στάδια πίσω από αυτές των ios και android

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι ελληνικές εφαρμογες

Όύτε οι πάροχοι κινητής δεν έχουν φτιάξει ακόμα

Όλες οι εφαρμογές για έξυπνες συσκευές (λάμπες, drones, έξυπνα ρολόγια, μετρητές παλμών κτλ)

Αν εξαιρέσεις 10-15 καλογραμενες εφαρμογές όλες οι άλλες ειναι 2-3 στάδια πίσω από αυτές των ios και android

Μίλησα για μένα μονο αυτά μου λείπουν έχω wind και έχει εφαρμογή και για μετρητή παλμών υπάρχει το fitbit υπάρχει και το adidas που το κάνει αυτό τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά.Προτιμώ να έχω ένα λειτουργικό αξιόπιστο παρα να έχω ένα καρώ εφαρμογές

Δημοσ.

Μίλησα για μένα μονο αυτά μου λείπουν έχω wind και έχει εφαρμογή και για μετρητή παλμών υπάρχει το fitbit υπάρχει και το adidas που το κάνει αυτό τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά.Προτιμώ να έχω ένα λειτουργικό αξιόπιστο παρα να έχω ένα καρώ εφαρμογές

Αυτή είναι η διαφορά.. σε μερικούς αρκούν αυτά που είδη έχει αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια «θέλω» στο θέμα εφαρμογών.

Για αυτό το λόγο χωρίς εφαρμογές δεν πας πουθενά...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή είναι η διαφορά.. σε μερικούς αρκούν αυτά που είδη έχει αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια «θέλω» στο θέμα εφαρμογών.

Για αυτό το λόγο χωρίς εφαρμογές δεν πας πουθενά...

Ok εντάξει το καταλαβαίνω αυτό αλλα νομίζεις πως είναι εύκολο να επικρατήσει και 3 λειτουργικό όταν τα αλλα 2 είναι μονοπώλιο και άλλη εταιρία να ήταν όχι η microsoft πάλι στα ίδια θα ήταν

Δημοσ.

2 χρόνια με το lumia 920 και άλλα δυο η σύζυγος με το 620 (το οποιο χειρίζομαι κ εγώ) ένα έχω να πω..δεν υπάρχει πιο βαρετό λειτουργικό, ακόμα και το ιος μοιάζει πανδαισία μπροστά σ' αυτό, σταυρώστε με οι fan αλλά είναι προσωπική άποψη και δεν αλλάζει, 3 μήνες insider με windows 10 δεν είδα και τίποτα το τρομερό, σιγά τα ωά.

Αν δεν ανοίξει το λειτουργικό της στυλ android να ασχοληθούν σοβαροι προγραμματιστες και χομπίστες και να το απογειώσουν, σε 2 χρόνια θα συζητάμε για τα desktop windows μόνο. 

Εφαρμογές που συνυπάρχουν σε όλα τα λειτουργικά, στα windows με προβλήματα ή και καθόλου και περιμενει η ms να πάει καλά.

Ευτυχως εχω και το lg g2 και κάνω παπάδες.

Να λέμε και τα αρνητικά και να μην χαιδεύουμε αυτάκια, στα απαυτά μου για όλα τα λειτουργικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω όπως μου αρέσει και με την συσκευή που με διευκολύνει καλύτερα, αλλά την εμπειρία χρήσης δεν μου την προσφέρουν τα windows, εδώ το lumia που έχω είναι πιο lag και από τον απόλυτο ορισμό του lag.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα windows, ποτέ πια, οποιος θέλει το lumia μου του το χαρίζω, χαχα

Χάρισε το μου φίλε αφού είσαι τόσο άπλας..... Εγώ με το 900 είμαι ακόμα και δεν έχω lagarei ποτέ. Αν θες τα αλλάζουμε κιόλας

• Like 1
Δημοσ.

Ok εντάξει το καταλαβαίνω αυτό αλλα νομίζεις πως είναι εύκολο να επικρατήσει και 3 λειτουργικό όταν τα αλλα 2 είναι μονοπώλιο και άλλη εταιρία να ήταν όχι η microsoft πάλι στα ίδια θα ήταν

Το βλέπω δύσκολο αλλά μακάρι να πήγαινε καλά ώστε να υπήρχε καλύτερος ανταγωνισμός, οπότε εμείς σαν καταναλωτές θα βγαίναμε κερδισμένοι πχ οι εταιρίες θα ψαχνόταν για νέα χαρακτηριστικά/τεχνολογίες κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...