nexus5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εγω μπορω να μεταφερω λευτα σε αλον τραπεζικο λογαριαζμο πχ 50.000ευρω? χωρις το οκ του πατερα μου?που ειναι ο δικαιουχος και εγω σαν συν δικαιουχος σαν 2τερο ατομο ειμαι εγω στο βιβλιαριο της τραπεζας εγω μπορω να μεταφερω λευτα η μονο ο πατερας? και αν μπορω εγω νατα μεταφερω θα χριαστει το οκ του πατερα μου?
Gaming_alone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εφόσον είσαι συνδικαιούχος σημαίνει ότι μπορείς να βγάλεις και κάρτα αναλήψεως με το δικό σου όνομα. Άρα ναι μπορείς, πάρε τηλέφωνο καμιά τράπεζα για πληροφορίες ή ρώτα σε ένα κατάστημα για να είσαι σίγουρος. Γιατί από όσο ξέρω δεν υπάρχει α & β όνομα, απλά οι δικαιούχοι υπάρχουν.
nexus5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οποτε τελεια ολλα,,,δευτερα πρωι πρεπει να κανω οτι ειναι να κανω...για αυτο ροταω...θα παω δευτερα απο τραπεζα ευχαριστω
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα λογο καπιταλ εχασες ... θα σε καταλαβει
Gaming_alone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε προτρέπω να πάρεις κάποιο 24ωρο τηλέφωνο τράπεζας για να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος. Μην πας την δευτέρα και φας πόρτα. edit: Στο εξωτερικό επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500€ το μήνα ανά λογαριασμό. Σε Ελλάδα μέσω εμβάσματος δεν υπάρχει κάποιο όριο.
idomeneas7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω να παθαίνει κανένα εγκεφαλικό ο μπαμπάς μόλις μάθει ότι του λείπουν 50.000 ευρά. 2
nexus5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω να παθαίνει κανένα εγκεφαλικό ο μπαμπάς μόλις μάθει ότι του λείπουν 50.000 ευρά. παραδειγμα ειπα ολλα κομπλε για να με βγαλει χριαζεται την υπογραφη μου,μπορω να μεταφερω οσα θελω οπου θελω σε τραπεζικο λογαριαζμο το θεμα ειναι ξερετε μηπως αν μπορω να τα βαλω στην revolut Καρτα? ΄)??
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παραδειγμα ειπα ολλα κομπλε για να με βγαλει χριαζεται την υπογραφη μου,μπορω να μεταφερω οσα θελω οπου θελω σε τραπεζικο λογαριαζμο το θεμα ειναι ξερετε μηπως αν μπορω να τα βαλω στην revolut Καρτα? ΄)?? Λόγω cc δεν γίνεται να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δικαιούχοι σε ένα λογαριασμό, αλλά και πριν τα cc πάλι χρειαζόταν η συναίνεση ΟΛΩΝ των συνδικαιούχων. Λόγω cc στη revolut μπορείς να βάλεις μέχρι 500€ ανά μήνα.
nexus5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λόγω cc δεν γίνεται να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δικαιούχοι σε ένα λογαριασμό, αλλά και πριν τα cc πάλι χρειαζόταν η συναίνεση ΟΛΩΝ των συνδικαιούχων. Λόγω cc στη revolut μπορείς να βάλεις μέχρι 500€ ανά μήνα. αλλα μεταφορα πχ 50.000 απο λογαριαζμο σε λογαριαζμο γυνεται ετσ?
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 αλλα μεταφορα πχ 50.000 απο λογαριαζμο σε λογαριαζμο γυνεται ετσ? ΛογαριαΣμό.. Ήμαρτον. Και υποθέτω πως ναι 2
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει αυξημένη ραδιενέργεια στα ηλεκτρονικά κυκλώματα οπότε μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά την μεταφορά χρημάτων και να χαθούν.Πρέπει ο μετρητής να είναι καλός και πιστοποιημένος. 7
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 εγω μπορω να μεταφερω λευτα σε αλον τραπεζικο λογαριαζμο πχ 50.000ευρω? χωρις το οκ του πατερα μου?που ειναι ο δικαιουχος και εγω σαν συν δικαιουχος σαν 2τερο ατομο ειμαι εγω στο βιβλιαριο της τραπεζας εγω μπορω να μεταφερω λευτα η μονο ο πατερας? και αν μπορω εγω νατα μεταφερω θα χριαστει το οκ του πατερα μου? ΝΑΙ μπορεις
cb_papi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 αλλα μεταφορα πχ 50.000 απο λογαριαζμο σε λογαριαζμο γυνεται ετσ? Σε λογαριασμό εσωτερικού ναι, σε λογαριασμό εξωτερικού όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα