Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω μπορω να μεταφερω λευτα σε αλον τραπεζικο λογαριαζμο πχ 50.000ευρω?

χωρις το οκ του πατερα μου?που ειναι ο δικαιουχος και εγω σαν συν δικαιουχος σαν 2τερο ατομο ειμαι εγω στο βιβλιαριο της τραπεζας

εγω μπορω να μεταφερω λευτα η μονο ο πατερας?

και αν μπορω εγω νατα μεταφερω θα χριαστει το οκ του πατερα μου?

Δημοσ.

εφόσον είσαι συνδικαιούχος σημαίνει ότι μπορείς να βγάλεις και κάρτα αναλήψεως με το δικό σου όνομα.

Άρα ναι μπορείς, πάρε τηλέφωνο καμιά τράπεζα για πληροφορίες ή ρώτα σε ένα κατάστημα για να είσαι σίγουρος. Γιατί από όσο ξέρω δεν υπάρχει α & β όνομα, απλά οι δικαιούχοι υπάρχουν.

Δημοσ.

Οποτε τελεια ολλα,,,δευτερα πρωι πρεπει να κανω οτι ειναι να κανω...για αυτο ροταω...θα παω δευτερα απο τραπεζα ευχαριστω

Δημοσ.

Σε προτρέπω να πάρεις κάποιο 24ωρο τηλέφωνο τράπεζας για να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος. Μην πας την δευτέρα και φας πόρτα.

edit: Στο εξωτερικό επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500€ το μήνα ανά λογαριασμό. Σε Ελλάδα μέσω εμβάσματος δεν υπάρχει κάποιο όριο.

Δημοσ.

Βλέπω να παθαίνει κανένα εγκεφαλικό ο μπαμπάς μόλις μάθει ότι του λείπουν 50.000 ευρά.

παραδειγμα ειπα

ολλα κομπλε

για να με βγαλει χριαζεται την υπογραφη μου,μπορω να μεταφερω οσα θελω οπου θελω σε τραπεζικο λογαριαζμο

το θεμα ειναι ξερετε μηπως αν μπορω να τα βαλω στην revolut Καρτα? ΄)??

Δημοσ.

παραδειγμα ειπα

ολλα κομπλε

για να με βγαλει χριαζεται την υπογραφη μου,μπορω να μεταφερω οσα θελω οπου θελω σε τραπεζικο λογαριαζμο

το θεμα ειναι ξερετε μηπως αν μπορω να τα βαλω στην revolut Καρτα? ΄)??

Λόγω cc δεν γίνεται να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δικαιούχοι σε ένα λογαριασμό, αλλά και πριν τα cc πάλι χρειαζόταν η συναίνεση ΟΛΩΝ των συνδικαιούχων.

Λόγω cc στη revolut μπορείς να βάλεις μέχρι 500€ ανά μήνα.

Δημοσ.

Λόγω cc δεν γίνεται να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δικαιούχοι σε ένα λογαριασμό, αλλά και πριν τα cc πάλι χρειαζόταν η συναίνεση ΟΛΩΝ των συνδικαιούχων.

Λόγω cc στη revolut μπορείς να βάλεις μέχρι 500€ ανά μήνα.

αλλα μεταφορα πχ 50.000 απο λογαριαζμο σε λογαριαζμο γυνεται ετσ?

Δημοσ.

ΛογαριαΣμό.. Ήμαρτον.

Και υποθέτω πως ναι

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει αυξημένη ραδιενέργεια στα ηλεκτρονικά κυκλώματα οπότε μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά την μεταφορά χρημάτων και να χαθούν.Πρέπει ο μετρητής να είναι καλός και πιστοποιημένος.

• Like 7
Δημοσ.

εγω μπορω να μεταφερω λευτα σε αλον τραπεζικο λογαριαζμο πχ 50.000ευρω?

χωρις το οκ του πατερα μου?που ειναι ο δικαιουχος και εγω σαν συν δικαιουχος σαν 2τερο ατομο ειμαι εγω στο βιβλιαριο της τραπεζας

εγω μπορω να μεταφερω λευτα η μονο ο πατερας?

και αν μπορω εγω νατα μεταφερω θα χριαστει το οκ του πατερα μου?

ΝΑΙ μπορεις

Δημοσ.

Σε λογαριασμό εσωτερικού ναι, σε λογαριασμό εξωτερικού όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...