Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντυπωσιακο, τουλαχιστον εντυπωσιακο. Ποσες λογικες πλανες διαβασα σε ενα μονο θεμα;
Εγω τουλαχιστον δεν αναφερα πουθενα για καρκινο, απλα ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια που συνεχως προσθετουμε στο περιβαλλον μας. Ακομη και να μην εχουν αρκετη ενεργεια (που δεν εχουν) ειναι ενας θορυβος. Εδω και με το ακουστικο θορυβο αποσυντονιζομαστε. Ακομη δεν ξερουμε που θα μας οδηγησει ολο αυτο.
Τελος αυτο που διαβασα "γιατι δεν ζητατε να σταματησει το καπνισμα και ζητατε αυτο" ειναι σαν αυτους που λενε "εδω πεινανε παιδια στην Αφρικη και δινουμε χρηματα για να παμε στο διαστημα".

Δημοσ.

Γιατί τόσος πανικός με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των συσκευών μας; Την έχουμε μελετήσει τόσο πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχουμε βρει κάτι που να τη συνδέει με τον καρκίνο. Τα φωτόνια από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις συσκευές μας πολύ απλά δεν έχουν αρκετή ενέργεια για να βλάψουν κάποιο κύτταρό μας. Για την ακρίβεια, είναι μικρότερη από την ενέργεια του ορατού φωτός. Μόνο όταν αυξηθεί αρκετά (υπεριώδης, ακτίνες Χ) είναι βλαβερή (καρκίνος του δέρματος κλπ). Παρόλα αυτά, τα μικροκύμματα ας πούμε, ναι, βλέπεις και νιώθεις την επίδρασή τους επειδή μεταφέρουν ενέργεια στα μόρια του νερού. Αν μπεις μέσα σε έναν φούρνο μικροκυμμάτων πάρα πολύ μεγάλης ισχύος όμως, δε θα πεθάνεις από καρκίνο, αλλά γιατί κυριολεκτικά θα βράσεις.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε σίγουρα ασφαλείς, αλλά μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να έχει βρεθεί επιστημονικά και να δείχνει ότι η Η/Μ ακτινοβολία των ηλεκτρικών μας συσκευών είναι επιβλαβής. Ναι, ναι ξέρω, "καλύπτουν τα πραγματικά στοιχεία οι εταιρείες".

Eυτυχώς.

Το ποστ που εσωσε το τοπικ απ την ανιδεότητα.

Ty.

Θα περίμενες οτι η μέση αντιδραση στην λέξη "ακτινοβολία" ,σε τεχνολογικο φορουμ εν ετη 2016 ,δεν θα ήταν ίδια με της γιαγιάς μου που νομίζει οτι θα βγάλει 3ο πόδι.

ΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ομως.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα πες την αλήθεια ρε apple για να μη χρειαστεί να βελτιώσεις τη μπαταρία το κάνεις.

άντε και καλό ηλεkτρoμαγνητικό ντους

αυτο ακριβως ..   ηλεκτρομαγνητικο   ντους .... κηνιτα ακτινοβολια ρουτερ εκπεμπει ολη μερα ακτινοβολια και τωρα  φορτιστης     ;   τρωμε  ηδη τρελη ακτινοβολια ηδη απο τα αιφον με το μεγαλυτερο σαρ που υπαρχει  που εχουμε  αν  βγαλει κατι τετοιο τι να πω ... υπαρχει καποιος που θα το αγορασει ;  τουλαχιστον οχι εγω .. την θελω την υγεια μου. ...

Δημοσ.

Eυτυχώς.

Το ποστ που εσωσε το τοπικ απ την ανιδεότητα.

Ty.

Θα περίμενες οτι η μέση αντιδραση στην λέξη "ακτινοβολία" ,σε τεχνολογικο φορουμ εν ετη 2016 ,δεν θα ήταν ίδια με της γιαγιάς μου που νομίζει οτι θα βγάλει 3ο πόδι.

ΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ομως.

egionarius  μας δουλευεις ; το μεγαλυτερο σαρ εχουν τα αιφον .. που υπαρχει.....  και το  αγοραζουμε και θα παει καποιος να αγορασει αυτο το πραγμα ; ας μου αποδειξουν με χαρτια οτι δεν εκπεμπει ακτινοβολια και δεν κινδυνευει επουδενη ο ανθρωπινος οργανισμος ..  τοτε ναι θα σκεφτω αν το αγορασω..  το ρουτερ στο σπιτι ακτινοβολια τα κηνιτα επισης τωρα και οι φορτιστες ; οκ μηπως το εχουμε χασει εως παρα πολυ ; 

Διερωτώμαι αν θα είναι χρήσιμη τέτοια τεχνολογία!!

σε τιποτα δεν θα ειναι χρησιμη ... κηνιτα ακτινοβολια το ρουτερ σε καθε σπιτη ακτινοβολια και τωρα φορτιστης και ακτινοβολια ; σορρυ και 10 ευρω να κανει και φρι να μου το δωσουν δεν θα το παρω..  την θελω την υγεια  μου οπως και πιστευω και χιλιαδες κοσμος.. 

Δημοσ.

Καινούρια uBeam μας βγήκε!

Καταρχάς, αλλο πράγμα η ακτινοβολία που παράγουν κινητά, wifi και άλλες συσκευές και μετριέται σε χιλιοστά του Watt (και είναι ακίνδυνη) και άλλο η ακτινοβολία που απαιτείται για τη φόρτιση ενός κινητού απο απόσταση που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μερικές δεκάδες Watt. Τέτοια επίπεδα ισχύος μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο ανθρώπινο σώμα.

Όσο για τη συγκεκριμένη συσκευή, όπως και το uBeam, πολύ απλά δέν πρόκειται ποτέ να δουλέψει. Είναι αδύνατον να φτιαχτεί έτσι ωστε να φορτίζει το κινητο σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και παράλληλα 1) Να είναι ασφαλές για τους ανθρώπους, 2) Να έχει ένα λογικό βαθμό απόδοσης και 3) Να μήν προκαλεί παρεμβολές σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...